torstai 17. marraskuuta 2011

Happy!

Thank you dear Vibeke for organizing a lovely yarn swap! And thank you sweet How sweet to be a cloud for all of these presents you sent to me! I just love the yarn and it was so exciting to wait for the suprise and then get to open the package. I felt like a little girl in a candy store. By the way, do you notice that some of the sweets you sent are already gone...yummy...and the postcard/picture is in between a book I am reading at the moment. Happy!! Thank you both!

Hei ystävät! Sain olla mukana Vibeken järjestämässä lankavaihdossa. Kokemus oli minulle ensimmäinen ja olin ihan innoissani odotellessani pakettia Ranskasta, vaihtoparini kotimaasta. Tällaisia ihanuuksia sitten sain postilaatikkooni. Tykkään kovasti saamastani ja odotan innolla, että pääsen helisyttelemään puikkoja.  Päärynäsuklaata säästän ihan erityiseen hetkeen...

Voi hyvin Sinä siellä. Iltaasi iloa,
Anu

15 kommenttia:

 1. Ompas ihanaa lankaa:) Tuollaiset yllätykset ovat kivoja!

  VastaaPoista
 2. oi kun ihana juttu! ihanasti kirjoitettu merci... oot ihana Anu! voi hyvin! ps. viime postauksen teepussit oli niin nättejä !

  VastaaPoista
 3. Kaunista lankaa...mitäköhän siitä syntyy?
  Iloa sinunkin iltaasi

  VastaaPoista
 4. Oh! Anu ... I am so happy that this package you like it ... I was also excited by the expectation and I took much pleasure to send it to you .... your photos are so beautiful. .. a big thank you to you ...... ♥

  VastaaPoista
 5. Heti aloin miettimään mitähän tuosta meinaat tehdä. Ihana lanka. Yllätykset ovat niin ihania :)

  VastaaPoista
 6. Tuo on semmoinen "anun näköinen ja oloinen" lanka:)
  Kiitos suloisista sanoistasi seimen äärellä♥
  Flunssa ottaa tiukempaa otettaan taas minusta. Töissä eräs pikkuoppijani, vilkas poika, halasi päivän päätteeksi minua niin lämpöisen tiukasti, että sain siitä voimaa ja vahvistumista:) Tajusin tällä viikolla taas, miten paljon työstäni tykkään!!
  Keskellä viikon aamun valoa kohti kurkottelevassa hämärässä tupsahdit mieleeni. Muistin sinua. Ehkäpä tunsit pienen nipistyksen poskipäässä♥ jos, niin minä se olin ja valoa sekä iloa päivääsi pyysin!

  Vihreän talon väen -T- savipurnukoineen on joulumarkkinoille Turkuun tulossa kojulleen. Olen menossa ja mietin, saisinko sinusta seuraa?! LAitan jossain kolosessa privaatimpaa viestiä tulemaan....

  Viikonloppuunne suloista tunnelmaa, tyyntä valoa ja sopivasti ilonkikatuksia ja hiljaisuutta♥

  VastaaPoista
 7. Ihanasti olet kiittänyt langalla lähettäjää:)

  Kaunista lankaa ja suussa sulavaa suklaata. Olispas jemmassa edes vähän, mutta kaikki on syöty.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  Ps. kurkkaa arvontaani:)

  VastaaPoista
 8. Voi miten hauska juttu! Ihanaa piristystä syksyyn. Lanka tosiaan ihan sun näköinen, niinkuin joku jo sanoikin :)
  ps. huvitti kun luin ed. postauksestasi, että ostat mm. teetä reissuilta. Arvaa kuka kans tekee niin ;) Kahviakin monesti ostetaan, mut se on enemmän miehen juttu, mulle teet.

  VastaaPoista
 9. Tuollainen posti on niin tervetullutta :) Minunkin sydän olisi läpättänyt onnesta! t,Reetta<3

  VastaaPoista
 10. Kuvasi lämmittävät :) Jopa minä haikailen saunan lämpöä, nyt ensi pakkasen tultua :) Jännää sitä odottaa pakkasta ja kun se tulee niin tuntuu ettei lämmintä riitä.
  Kauniita nuo edellisen päivityksen lumihiutaleet.
  Antoisaa tulevaa viikkoa ja ensimmäisen adventin odotusta Anu sinulle <3

  VastaaPoista
 11. kivitasku
  Eikö olekin :) Yllätykset ovat muutenkin päivän piristyksiä.

  Laura
  Kiitos!! Tänään löysin uusia teemakuja. Aikas kivaa sekin...

  Kirsikka
  Vielä on pohdinnassa mitä tekisin. Langan lähettäjä oli tehnyt samasta langasta itselleen tyynynpäällisen, joten sitä olen vähän tuumaillut minäkin.

  how sweet to be a cloud
  I just loved it! Yhank you!! I am happy you liked yours too :)

  Titta
  Joo, oikean syyspiristyksen :)

  Piupau
  Niin ovat. Mietin tyynyn ja huivin välillä. Sain kaksi kerää, joten riittäisi ehkä huiviinkin. Tuumailen vielä hetken :)

  VastaaPoista
 12. tinttarus
  Ihanaa, kiitos muistamisesta ja kaikista sanoistasi!! Harmillista, että flunssa ei hellitä. Toivon ja pyydän, että saisit jo tokentua.
  Joulumarkkinat olisivat ihanat kanssasi piipahtaa. Saataisiinkohan aikataulut sopimaan..viestitellään. Olen luvanut poitsuille, että yhdessä mennään niille ensi pyhänä mutta minä silti mieluusti tulisin myös sinun kanssasi jonakin toisena päivänä. Mietitään päivää, jooko. Nyt olen Jyväskylässä opintojen parissa tämän viikon torstai-iltaan saakka.
  Niin mukava kuulla pienen pojan halauksesta. Teet niin merkityksellistä ja arvokasta työtä. Pienet oppijasi ovat ihanissa käsissä.
  Siu!!

  Hanne kiitos.
  Voi olen ihan jälkijunassa vastailemassa. Piipahdan kurkkimaan :)

  Rouva M
  Jee - me ollaan niin samikset. Kävin juuri kurkkimassa ja huomasin, että meillä on sama värilastukin pöytälaatikossa :)

  VastaaPoista
 13. Reetta
  Kaikkista ihaninta oli suunnitella miten ilahduttaisi toista ja sitten odotella, että minä päivänä saa itse yllättyä :) Nyt Vibekellä on teevaihto meneillään. heti ilmoittauduin mukaan.

  Marie
  Kiitos! Minä nautiskelin lumen lahjasta tänä aamuna täällä Jyväskylässä. Lähdin hotelilta kävelemään yliopistolle ja ihan juutuin kirkkopuiston, kun se hento lumi oli niin hauraan kaunista. Minulla oli pokkarikamera mukana ja kuvasin onnellisena, kunnes melkein tuli kiire luennolle. Illalla kun kävelin keskustassa loistivat jouluvalot ja nautin kaikellani.
  Kylmyys on ihanaa ja hytisyttävää yhtä aikaa :)
  Sinulle Marie myös onnellista adventtiaikaa.

  VastaaPoista
 14. this made me very happy to see,
  i love that the swappers share a photo of what they got : )
  beautiful color on the yarn!!!

  VastaaPoista