maanantai 24. marraskuuta 2014

Tuulahdus talven valoa
Olipa ihastuttavaa saada muutamana aamuna herätä talven valossa ja istua teekupposen kera ihmettelemässä lumimaisemaa. Talven valo tuulahti ikkunoista sisälle ja yhtäkkiä kaikki näytti sisälläkin valoisammalta. Lumi on tänään jo sulanut mutta mieleen se jätti silti talvi-iloa.
Meillä on tänä syksynä saatu nauttia ilosta ja valosta niin monessa muodossa, että en edes tiedä mistä aloittaa. Ensinnäkin saimme viettää "Lukulampun sytyttämisen juhlaa" pojan oppiessa lukemaan. Voi sitä riemua! Ekaluokkalaisen kasvot ovat niin useasti suorastaan säteilleet onnesta, kun oman ihanan opettajan johdolla on koulussa saanut oppia niin ihmeellisiä asioita. On se vaan niin tärkeää, että voi lähettää koululaisensa oppimaan ympäristöön, jossa tietää hänellä olevan hyvä olla. Kiitosmieli on tänä syksynä ollut suuri.
Meillä ovat puhaltaneet uudet tuulet myös siinä mielessä, että olen saanut työpaikan ihan kodin läheltä ja arjessa on aikaa aivan eri tavalla kuin ennen. Ihan ihmeellistä! Vaikka tähän syksyyn on mahtunut paljon sairastelua ja sellaista kurjaa, on päällimmäisenä mielessä kuitenkin kaikki se hyvä, josta ollaan viime kuukaudet saatu ammentaa.
Olen ennättänyt hiukan intoutua kotijutuistakin -  niistä sisustussellaisista :). Ruokapöytä sai allensa uuden talvenhohtoisen maton. Tykkään siitä hirmuisesti. Oikeastaan mattoja on kaksi rinnakkain, jotta näin saatiin riittävän kokoinen "iso matto" pöydän alle. Kutimetkin ovat kilisseet syysiltoina. Löysin syyslomalla Puno Gepardia Snurresta ja huitelen siitä menemään talvihuivia, johon aion virkata kauniin reunuksen.  Taidan kaapata käsityön mukaani, kun kipaisen parin päivän työreissulla Helsingissä loppuviikosta. Esimieheni mielestä oli varsin kummallista suunnitella hotelli-iltaa kera kutimen, kun voisi painaa jouluostoksille kaupungin keskustaan. Joo-o, yksi kotihiiri ilmoittautuu :) 

Voimia uuteen viikkoon ja iloa alkavaan adventtiaikaan!

- Anu


8 kommenttia:

 1. Ihana yllätys, postaus Sinkkisangossa :)! Onnea uudesta työpaikasta ja mukavaa adventin odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Nina! Nautitaan alkavasta adventtiajasta.

  VastaaPoista
 3. Hauska kuulla vähän teistäkin! Ihania tunnelmia ja kaunis matto. Toivottavasti sairastelu on jo ohi.

  Meilläkin iloitaan ekaluokkalaisen lukutaidosta. On se ihmeellistä! Ja ymmärrän sinua hyvin: minä en osaa neuloa, joten en ottaisi kutimia hotellihuoneeseen, mutta kirjan kyllä. Parasta mitä hotellissa voi tehdä, on lukea kirjaa kaikessa rauhassa. :)

  Hyvää alkavaa joulukuuta sinulle, Anu.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis "talvimatto". Rauhallista kohta alkavaa adentin aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten mukavaa kuulla, sinusta pitkästä aikaa♥

  VastaaPoista
 6. The layer rule of dressing should be utilized in chilly climate, this doesn't mean basically bunches of layers, however layers for specific purposes, a tight base layer to wick away perspiration. Pre-Funding Services

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista