sunnuntai 14. joulukuuta 2014

A Winter Wonderland


Tänä viikonloppuna ollaan askarreltu lumikuusia tällä ohjeella, paketoitu pieniä jolukääröjä ja miesväki teki kuusenhakumatkan. Pienimmäinen jaksoi kuin jaksoikin lähteä tuolle tärkeälle metsäretkelle mukaan, vaikka onkin viikonlopun potenut perjantain kaatumisen jälkeisiä vaivoja. Kasvoilleen kaatumisesta tuli pahaa jälkeä mutta olen niin kiitollinen, että hampaita ei kuitenkaan mennyt  poikki. Viikonloppuna ollaan nyt syöty lähinnä kylmiä sosemaisia ruokia ja annettu suulle toipumisaikaa.

Lauantaina piipahdin kirjakaupassa hakemassa vielä muutaman kirjan pukinkonttiin. Toiveikkaana astelin myös keittokirjahyllylle ja löysin kuin löysinkin kirjan, jota olen odottanut. Virpi Mikkosen Kiitos hyvää on vihdoin julkaistu. Kirjassa on sokerittomia ja gluteenittomia herkkureseptejä, joita innolla aion testailla.  Paitsi että kirjan reseptit viehättävät minua, olen myös varsin mieltynyt kirjan  visuaaliseen ilmeeseen. Voi että, miten kauniita kuvia siinä onkaan. Pidän myös Mikkosen Vanelja - sivustosta. Oletko sinä jo tutustunut siihen?
Joulupostit on lähetetty, oman perheen lahjakääröt kääritty, lapsosen musiikkikoulun konsertista nautittu ja nyt odotetaan koulujen (pojan sekä omani) joulujuhlia. Tänä iltana aion sytytellä kynttilöitä, keittää teetä ja jatkaa Ann Voskampin koskettavan kaunista kirjaa Tuhat lahjaa.  Voskamp etsii kiitollisuutta ja kietoo myös lukijansa kiitollisuuteen. Siihen kiedottuna minäkin tahdon olla ihan jokaisena päivänä.

Suuntaasi iloa ja valoa,

Anu


10 kommenttia:

 1. Niin kauniit valkoiset tunnelmat♥ Ihanaa joulunaikaa teidän perheellenne♥

  VastaaPoista
 2. Minä kirjoitin joulupukille että tahtoisin Kiitos hyvää kirjan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että joulupukki on kuullut toiveen :) Ihanaa joulua!

   Poista
 3. Voskampin kirja on muuttanut monen lukijan elämän :). Rauhallista joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen lukenut. Pidän kovasti myös hänen blogistaan.
   Onnellista joulua sinulle

   Poista
 4. Olin kaavaillut tuon Tuhat lahjaa -kirjan joululukemiseksi, mutta en vain kertakaikkiaan malttanut odottaa ja luin sen jo. Todella hieno ja syvällinen kirja. En tiedä olenko ikinä lukenut mitään tällaista. Samastuin moniin Annin pelkoihin ja sain toisaalta valoa niistä viisauksista, joita hän oli oivaltanut. Hänhän on kirjoittanut muitakin kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi kirjan sävystä. En ole aiemmin lukenut Voskampin kirjoja mutta nyt tuli hinku tutustua.
   Jouluiloa!

   Poista
 5. Kivat kuuset! Leppoisaa joulun aikaa! Ja sen jälkeen kohti valoa ja kevättä...

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja kiitos samoin! Kohti valoa.

  VastaaPoista