perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapanin tuikettaSuloinen joulu saa meillä vielä jatkua. Sen ääreltä ei ole kiirettä minnekään. Suupielet ovat rusinasopassa ja kanelikermakakussa, sormet hellinä kaikesta legojen kokoamisesta. Tänään ollaan kiitollisin mielin hiippailtu pyjamissa kotosalla, huokailtu valkeaa joulua ja riemuittu edelleen Vapahtajan syntymäjuhlasta. 
Kanelikakku sai tänä jouluna ylleen valkoisen kermapilven ja hentojen kynttilöiden rykelmän joulun valosta ja ilosta muistuttamaan. Minusta kakusta tuli tavattoman herkkä.  Nautin kaikesta tuollaisesta, kuten vaatimattoman kakun joulupuvusta, juuri sopivan lämpöisestä jouluteestä, puhalletun kynttilän kauneudesta, lumimarjojen kuulaudesta, jouluruusun yksinkertaisista terälehdistä, naurunhelinästä, joka kuuluu autorataleikkien keskeltä. Minusta tuntuu, että jouluna aika pysähtyy hetkeksi ja minä haluan pysähtyä sen mukana, nähdä kaiken ympärilläni olevan kauniin ja kiittää siitä. 

Iloa alkaviin välipäiviin!

- Anu17 kommenttia:

 1. Kaunista. Oikein hyvää joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ja sitä samaa myös sinulle. Ajattelin nautiskella joulutunnelmasta vielä kaikessa rauhassa. Kuusi saa loistaa ja kynttilöitä riittää poltettavaksi :)

   Poista
 2. Voi, Anu, niin kaunista tuiketta!
  Minä sain inhoittavan voimia vievän flunssan kaverikseni hetimmin loman alettua.
  Ammennan pienistä ihmeistä iloa ja haaveilen kunnon ulkoilusta. Nyt olen vain käväissyt nuuhkaisemassa pakkasraikasta ilmaa.

  Levollisuuden läsnäoloa teille sinne. Minä hörppään inkiväärihunajaista teetä ja taidan napata sen kanssa piparin. Vielä pari on jäljellä niitä erityisiä, jotka sain♥
  Osaan vain kuvitella legorakentelun innon......sainkin kuulla toiveista joulun alla!

  Halaus ja vilkutus.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Olo tuntuu levolliselta ja levänneeltä - ihanaa. Karvatossuissani hipsuttelen ympäri taloa ja tartun kaikkeen sellaiseen, johon ei ole pitkään aikaan ollut aikaa. Virkkailen lumihiutaletta, hörpin teetä pitkään ja hitaasti ja lekitty ollaan oikein olan takaa.
   Voi kurjuus, että sait jouluksi flunssan. Toivon hartaasti, että se hellittää otteensa ja pääset nauttimaan talviluonnosta. Samaa toivon J:lle,joka on myös kuumeillut koko joulun. Silti mielensä on ollut iloinen ja reipas, legojen ja autojen parissa ovat päivät kulkeneet.
   Minullakin on vielä muutama niitä samaisia pipareita :) Pian keitän taas teetä ja nappaan yhden virkkuutyöni lomassa.

   Lämmin halaus ja tervehdyttävä tuulahdus suuntaasi.
   Siu!

   Poista
 3. Many students are undecided about the best affordable custom research papers and informative speech essay help company to deal with due to the high number of companies that offer similar services.

  VastaaPoista
 4. Your search for Custom Research Paper Writing Services ends here. Welcome to the home of best essay writers who are qualified in diverse fields. Our
  Research Paper Writing Service
  is proof that we are right near you. It is easy, place your order and get original plagiarism free assignments. What’s more, we keep everything confidential.

  VastaaPoista
 5. Are you looking to buy Already Written Essays from the best writers? You are not alone. When given Custom Dissertation Services, many students look Best Essay Writing Company for help.

  VastaaPoista
 6. Are you looking to hire the best Custom Research Paper Services? It is tedious and overwhelming crafting Research Paper Assistance Services for learners, Custom Dissertation Writing Service can be basic complex with detailed instructions from the teacher.

  VastaaPoista
 7. I enjoyed over read your blog post. Your blog have nice information, I got good ideas from this amazing blog. I am always searching like this type blog post. I hope I will see again. Visit our site: profile picture

  VastaaPoista
 8. Gunakan kesempatan emas bermain di wedeqq dan juga fifaqq. Jangan lupa untuk bergabung juga di taipanqq beserta kebanggan situs lipoqq yang dapat memberikan kemenangan yang mutlak.

  Lihat juga halaman terkait lainnya dibawah ini :
  jurusqq
  priaqq
  hokiqq
  dewaqq

  VastaaPoista
 9. I really enjoyed your post. I do not have time to read blogs because I am busy at Nursing Assignment Help but sometimes, I read post to fresh my mind.

  VastaaPoista