lauantai 8. toukokuuta 2010

Kiitos
Minua on siunattu ihanalla äidillä ja olen siitä niin kiitollinen. Äiti, kiitän sinua sylistä ja turvasta, lämmöstä ja läheisyydestä. Kaikesta siitä, mitä olen niin lapsena kuin aikuisenakin saanut. Halauksen tuon huomenna heti aamusta. Meillä on tuomisina myös tuollaisia somia pieniä tuoksuherneenalkuja, jotka pikkuisännän kanssa yhdessä ollaan kasvatettu. Siemenien piilottaminen multaan oli jännittävää puuhaa. Kastelu on kuitenkin ollut tehtävistä tärkein ja keskittyminen tuohon operaatioon oli koskettavaa seurattavaa.


Loppuviikon metsäretkellä lapsonen poimi minulle vuokkokimpun. Sain ensi kertaa kokea sen onnellisen tunteen, kun hän riemulla ojentaa itse poimimaansa yksi kukkanen kerrallaan. Liikutukseni oli suurta. Kaikista elämäni kimpuista on tämä merkityksellisin. Olen vähän väliä käynyt kurkkimassa herkkien vuokkojen notkeita varsia ja kukintojen valkeaa suloa.


Tänään olen viettänyt puuhapäivää. Ompelin kevyen kesäpeiton ja tuon pellavapussukan, jossa tuoksuherneet majailevat kuvauksen ajan. Leivoin ja siivosinkin. Huomenna aion vain nautiskella olemisesta.


Toivotan omalle äidilleni, kaikille äideille ja ihan jokaiselle huomiseksi onnellista mieltä ja sellaista oikeaa hyvän mielen päivää.ps. Lupasin seuraavaksi postata doTTystä. Halusin kuitenkin kirjoittaa tämän tähän puotiesittelyjen väliin. Siis doTTy ensi kerralla...


9 kommenttia:

 1. Ihanaa äitienpäivää sinullekin Anu!

  Vielä ei meillä osaa tuo pikkuinen poimia vuokkoja, mutta niin suloisesti kävi aamulla varpaaseeni kiinni isän laulaessa. Onni on olla äiti!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa äitienpäivää sinulle,Anu! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanista ihaninta, suloisista suloisinta äitienpäivää sinulle Anu!
  Oman lapsen poimimat kukat ovat kauniimpia kuin mitkään muut! LAita yksi erityinen vuokko kuivumaan kirjan väliin, niin saat siitä iloa vielä vuosiksi eteenpäin!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa äitienpäivän iltaa sinulle Anu.
  Päiväsi kuulostaa suloiselta ja rakkauden täyttämältä.

  Minulla on jotain sinulle blogissani :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää äitienpäivää Anu!

  Itse mietin tänään monenlaista äitiin liittyvää, miten selviänkään sitten, kun äitiä ei enää ole... Keneltä sitten kysyn viisasta neuvoa tai käytännön pikkuvinkkiä? Tai miten hyvin äiti tunteekaan lapsensa, huomaa, ettei nyt kaikki olekaan kohdillaan jne. Ihmeellisiä nuo äidit!

  VastaaPoista
 6. Hei kaikille
  Kiitos ihanista toivotuksista!
  Tinttarukselle erityiskiitos upeasta ideasta. Vuokkonen on jo kirjan välissä :)
  Ja Marie Elisabeth´s Rum
  Kiitän oikein kauniisti! Liitän tunnustuksen seuraavaan postaukseen (ehdin jo postata äsken doTTystä), kuten myös Aamunkukalta ja Riikaltakin saamani tunnustukset. Kiitos kaikille teille!
  Sini
  Äiti on kyllä valtava voimavara ja se, että äiti tuntee omansa ja osaa tukea on ihana lahja. Niin onnellisia saadaan äideistämme olla.
  Emilialle vielä
  Varvasonnittelu kuulosti suloiselta :)

  VastaaPoista