sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Helmiä


Askartelin muutaman korun lahjaksi annettavaksi ja väkersinpä itsellenikin  lasisen rannekorun. Korun ideana oli eleettömyys ja yksinkertaisuus. Pujotin kirkkaiden helmien sekaan vain yhden valkean maitolasihelmen. Lopputulos muistuttaa kaupassa näkemiäni Snön ja Muurlan lasikoruja ja minusta korusta tuli keväisen raikas.  Tarvikkeet tilasin täältä.

Illan tullen piipahdimme päivällisellä mieheni saksalaisen työkaverin kanssa. Meillä oli kiinnostavia keskusteluja ja oikein mukavaa yhdessä. Tämän päivän eväillä on hyvä lähteä valoisin mielin kohti uutta viikkoa. 

Valoa viikkoosi,
Anu

16 kommenttia:

 1. Ihana koru! Juuri tuollaisista eleettömistä itsekin pidän. Mukavaa alkavaa viikoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru. Yksinkertaisuus on herkempää, kuin liika kimallus.

  Iloa ja auringonvaloa viikkoosi.

  VastaaPoista
 3. Anu, kaikkea hyvää ja kaunista viikkosi poluille!
  Koru on kaunis.
  Meidän päiviimme tuli uudenlaisten helmien nauha. Eilisen suru ja kaipaus saakoon hiljalleen asettua sydämiimme mukavien muistojen kauniiksi helminauhaksi. Menetimme yllättäin meille niin rakkaan koiramme.
  Tyttönen itkien kysyi, äiti, miksi Unski kuoli, vaikka rukoilin, että se pelastuisi koko ajomatkan eläinlääkärille?!
  Illalla jo tyttö osasi ihanasti pukea asian toisin: Taivaan Isä tiesi, että oli Unskin aika päästä taivaaseen.

  VastaaPoista
 4. Oikein kaunista viikkoa sinne, yhtä kaunsita kuin nämä kuvasi!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis ja herkkä koru. Sinun postauksesi innoittamana päätin minäkin tilata korutarvikkeita tuolta ja tehdä ystävilleni ystävänpäivälahjaksi rannekorut:) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Herkkää ja kaunista. Mikä onkaan parempaa, kuin saada toiselta itsetehty koru.Siinä on ajatellut ystävää jokaisen helmen kohdalla!

  VastaaPoista
 7. Tulipa kaunis tuosta lasikorusta! Sellaista yksinkertaisuutta haluaisin itsekin vaalia, niin käsitöissäni kuin elämässänikin.

  VastaaPoista
 8. Yksinkertaisuus on kaunista.
  Iloa myös sinun viikkoosi!

  VastaaPoista
 9. Hanni
  Kiitos! Viikko alkoi mukavasti. Työpäiväni alkoi vasta puolen päivän tienoila, joten aamusella ehdittiin pojan kanssa kelkkailla ja pitää nukketeatteriesityksiä :)

  Emilia
  Kiitos ja minustakin juuri noin.
  Tämän aamun auringonpaiste jatkoi sopivasti viikonlopun upeita kevättalvisia fiiliksiä. Ollaan vasta helmikuun taitteessa mutta miten sitä tuntuukin jo niin keväiseltä...

  VastaaPoista
 10. Tinttarus
  Voi että, olen todella pahoillani. Lähetän halauksen. Minulla ei allergikkona ole koskaan ollut karvaista kaveria kotosalla mutta olen aina ajatellut, kuvitellut, että niistä tulee varmasti täysivaltaisia perheenjäseniä. Jaksamista teille kaikille ja kylläpä tyttö osasi pukea asian kauniiksi sanoiksi. Toivon, että ajallaan kaipaus voisi muuttua niiksi mukaviksi muistoiksi.

  Teija
  Kiitos ja sulle myöskin!

  VastaaPoista
 11. Miia
  Kiva, kun inspiroiduit. Minä väkertelin koruja tosiaan myös lahjoiksi. Ajattelin pieniä kummityttösiämme :) Korut oli mukava sujauttaa valkoisiin pieniin pussukoihin anatamista odottelemaan. Ystävänpäivä onkin muuten juuri sopiva ajankohta pienille muistamisille.

  Elina
  Minusta on aina niin ihana saada lahjaksi jotakin itse tehtyä. Sitten toivon, että toisistakin tuntuisi samalta. Juuri niin kuin sanoit, että ajattelee todella toista, kun valmistaa lahjan itse.

  VastaaPoista
 12. Purnauskis
  Siinä on vissi totuus, että yksinkertainen on kaunista :)
  Mukavaa viikkoa sulle.

  Senni
  Niinpä, näinhän se. Nautitaan uudesta viikosta.

  VastaaPoista
 13. Ihania koruja! Ja kauniita kuvia. Aurinkoisen keväistä viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Heippa Anu :)

  Kuvasi ovat ihanan herkkiä ja vaaleita. Kuin tuo lumihanki tuolla ulkona :)

  Auringon täyteistä viikkoa Sinulle!

  -Sanna

  VastaaPoista
 15. Saija
  Kiitos ja sitä samaa teille. Tänään aiotaan illalla mennä oikein isoon pulkkamäkeen ja sen jälkeen poitsun isovanhempien luo saunomaan.
  Nyt kuitenkin päivän touhuihin...

  Sanna
  Kiitos ja sinulle myös oikein mukavaa viikkoa. Nautitaan kevättävistä hangista. Auringon valossa loistavat niin upeasti, että siitä saa energiaa vaikka millä mitalla.

  VastaaPoista
 16. Voi että miten hienoja kuvia blogissasi on! Jotenkin tosi tyylikkäitä. Ja koru on ihana.

  VastaaPoista