sunnuntai 15. elokuuta 2010

Hemmottelua











Metsästin eilen balleriinoja tai ylipäätään matalia tossumaisia kenkiä kesäajan työjalkineiksi. Kenkäkaupan alepöytä yllätti ja löysin sieltä suloiset ja pehmoiset tossut. Tykästyin niihin heti ja kun hintaakin jäi alennuksen jälkeen vain pari kymppiä, kiikutin kengät onnellisena kassalle. Muutakin ilahduttavaa on tapahtunut. Kirjastosta tulleessa kirjekuoressa oli ilouutinen. Vihdoin odotukseni palkittiin ja oli minun vuoroni saada Siilin eleganssi lainaan. Eilinen retki, läheisten seura, uudet kengät, kiinnostavaa luettavaa, uusi jogurttituttavuus Valion Vanilla kinuski päärynä kera lisättyjen rapeiden sattumien, kynttilöitä ja teetä. Riemastuttava viikonloppu!

Rutistuksia sinulle ja iloa alkavaan viikkoon. Niin ja arvontakin jossakin tuolla alempana jatkuu edelleen....

26 kommenttia:

  1. Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia sinulla taas... <3
    Ihastelen myös kauniita eväsleipäpakettejasi edellisessä postauksessa :)

    Ballerinasi ovat suloiset, ihana löytö!

    Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Söpöset kenkuliinit Sinulla, sopivat jalkaasi kauniisti!

    Kuvistasi tykkään myös.

    Mukavaa uuden viikon alkua!

    VastaaPoista
  3. Marielisa
    Voi kiitos. Valo oli tänä aamuna erityisen kaunis...
    Ja ihan olen täpinöissäni balleriina-löydöstä :) Perjantaina seisoin töissä koko päivän sellaisissa kengissä, että jalat olivat illalla täysin naatit. Onneksi löysin nuo tossut.
    Viikkoosi kivoja hetkiä,
    Anu

    VastaaPoista
  4. Heipsis Elsa ristiin mentiin ;)
    Kiitos ja kenkuliinit ovat ihan minulle valetut. jipii ;)
    Valopilkkuja pyhäehtooseesi

    VastaaPoista
  5. Suloiset balleriinat, niillä tepastelee ihanasti. Hyvä luettava piristää aina sekä löytöjä tehdessä tulee onnistunut olo :) Perheen kanssa vietetty aika ...miten ihanalta viikonloppusi kuulostaakaan.
    Toivotan työn iloa sinulle tulevaan.

    VastaaPoista
  6. Oi kuinka söpöiset tossut;-) ja kiva kuulla muutenkin kuulumisia teiltä, ihania kuvia taas noissa alemmissakin postauksissakin.

    Kaunista alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Riemastuttavan ihanaiselta kuulostakin ja niin suloiset ballerinatkin <3

    Ihania kuvia taas ja tuo jogurtti löytänee tiensä myös meille seuraavalla kauppareissulla!

    Leppoisaa alkavaa viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  8. Mulla myös Siilin eleganssi seuraavana lukulistalla, ensin vain saatava edellinen, Yösyöttö, loppuun.
    Ihkut kengät:)

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus, tunnelmallisia kuvia ja suloiset kengät :)
    Mukavaa viikon alkua sinne myös!

    VastaaPoista
  10. Kauniit balleriinat. Sain myös saman varaamani kirjan kirjastosta tällä viikolla. Jokohan illalla pääsen sitä lukemaan?

    VastaaPoista
  11. Oi mitkä "tossut". Onko väri okra vai beige? Olen jotenkin ihastunut okran väriin ja sitä haluan vaatekaappiini ehdottomasti enemmän. Kaunista laukkua etsin juurikin.
    Huomenna alkaakin lasten koulutaival taas ja keskimmäinen menee eskariin. Jännää. Molemmat innoissaan!!! (Varsinkin kun tietävät että nyt on syksy ja harrastukset taas alkaa.)

    VastaaPoista
  12. Ihanan leppoisa ja kaunis hetki. Kengät ovat suloiset.

    VastaaPoista
  13. Huomenta ystävät ja kiitos kivoista viesteistä.

    Marie
    Juuri näin - perheen kanssa vietetty aika on sitä ihaninta. Kenkälöytöön olen vieläkin tosi tyytyväinen. Minulla on teepaussi nyt töissä meneillään ja olen "makustellut" näitä kenkiä tämän aamun. Jalassa ovat edelleen mukavat :)
    Hyvää viikkoa sinulle

    Aamunkukka
    Joskus tekee sitten osuvia löytöjä ja joskus etsii etsimistään, eikä millään löydä tarvitsemaansa/haluamaansa. Juuri sopivaa, ihan tietynlaista, laukkua olen etsinyt jo pari vuotta mutta sitä ei ole vielä osunut kohdalle...
    Mukavaa maanantaita

    Marina
    Jogurttia kantsii kokeilla - oli kyllä herkkua ainakin mun mielestäni. En ole oikein jogurtti-ihmisiä siinä mielessä, että joka päivä söisin. Minulle jogurtti on vähän kuin herkku.
    Hyviä hetkiä uuteen viikkoon

    Pioni
    Mulla taas on Yösyöttö lukematta ;) Siiliä odotin tosi paljon ja tykkään ainakin sen perusteella mihin saakka toistaiseksi olen ehtinyt. Olisi niin tehnyt mieli aamupalalla lukaista edes pätkä eteenpäin mutta tänä aamuna ei ollut aikaa.
    Tossut on nyt jalassa!

    VastaaPoista
  14. ANNAO
    Kiitos - viikonloppuna oli hyvä kuvausfiilis. Ihan hinku saada valokuvata.
    Piristystä maanantaihisi

    Aarre
    Toivottavasti pääsit kirjan pariin. Meillä poika nukahti vasta melkein puolilta öin, joten oma lukuhetkeni eilisiltana jäi melko lyhykäiseksi. Silti oli ihan pakko silmät ristissä edes hetkeksi saada uppoutua tarinaan.
    Hyvä maanantaita!

    Anrinko
    Kiitos - väri on kuule sellainen okraan taittava kinuski. Ei beige. Ja tykkään ihan mielettömästi :) Minuakin vetä okra puoleensa ja tajusin viikonloppuna että myös vahva myrkynvihreä (!) voi olla kaunis :)
    Siunausta ja iloa opintielle lähteville pienillesi ja teidän koko perheelle
    Mukavan maanantain terkuin,
    Anu, jonka kaffepaussi päättyy just.....:)

    VastaaPoista
  15. Voi juku, Anikselle unhotin huikata kiitokset ja terkut. Ja, että kengät toimii :)

    VastaaPoista
  16. Voi ballerinoja, voi jogurttia! On muuten ihanaa löytää joku uusi maku kaupan hyllyltä. Ja usein sitten hamstraan sitä niin usein, että jo alkaa kyllästyttää ;)

    Ihana retkikin teillä oli. Onni koostuu niin yksinkertaisista asioista, lopulta.

    Iloa sinunkin viikkoosi!

    VastaaPoista
  17. Ensi vierailulla kauniissa blogissasi.
    Ihastelin kuviesi kauneutta.

    Myös uudet kenkäsi ovat ihastuttavat.

    Mukavia elokuun päiviä
    toivottaa Jaana

    VastaaPoista
  18. Suorastaan sulin suloisiin kuviisi:)
    Söpöiset balleriinat olet löytänyt ja mieltä varmasti lämmittää lisää se, että ne sinua odottelivat ale-laarissa!
    Sinä tupsahdit tänään mieleeni, kun meidän 3-luokkalaisemme,reipas nuorimies, halusi ensimmäistä kertaa TEETÄ! Esittelin kaikki komeron kätköissä uinahtelevat teelaadut ja hän nautti valitsemisesta. Hörppi teetä ja rouskutti rukiista näkkäriä suu hymyssä:) Pienistä syntyy suurta nautintoa!
    Antoisia työpäiviä uutukaisissa beigeissä unelmissa!
    Ja mukavia kotihetkiä päivien päätteeksi!

    VastaaPoista
  19. Ihanan tunnelmallisia kuvia, kaunis pitsikuvioinen lautanen. Meillä taitaa olla aika samanlainen maku. Mistä kenkäkaupasta löysit nuo kengät?

    Paula

    VastaaPoista
  20. Anu, palasin eilisen jälkeen, sillä tänään kävelylenkilläni tajusin jotain. Sinun uutukaisesi voisivat maastoutua juuri puituun vehnäpellon okraan mereen:)Hymyn sain suupieliini, kun tajusin, että tupsahdit mieleeni tuosta vehnäpellon puidusta sävystä!
    Iloa päivääsi tähän!!

    VastaaPoista
  21. Teija
    Niinhän se koostuu. Tänä iltana töistä tullessani alkoi poika kantaa siivousvälineitä siivouskomerosta esille. En yhtään olisi jaksanut siivota mutta niin hirveästi hellyyttii se ajatus, että pitää pistää toimeksi. Siinä oli onnellinen hetki.
    Uudet maut saavat hyvälle tuulelle. Minusta ihaninta on testata uusia suklaamakuja ;) Silti esimerkiksi uusi leipä tai joku ihan arkinen uusi purtava on vähän kuin saisi päiväänsä jotain ekstraa.
    mukavaa tiistai-iltaa sulle Teija

    Jaana
    voi kiitos sinulle ja tervetuloa mukaan! Aina niin ilahdun, kun saan näitä viestejä. Kiva, että jätit itsestäsi merkin.
    Toivon sinulle rentouttavaa iltaa ja energistä huomista päivää. Minä aion seuraavaksi raivata tiskipöydän ja sitten hoitaa muutaman paperiasian. Sitten on aika viivähtää pieni tovi kirjan seurassa. Oikein odotan, että pääsen sukeltamaan tuohon pieneen omaan taukohetkeen :)

    Tinttarus
    Pienistä sitä juuri syntyy! Hyviä teehetkiä sinne teidän nuorelle teenmaistelijalle. Minä kun tulin tänään kotiin, niin pian kantoi poika siivousvälineitä ja sitten seuraavaksi kiikutti mulle teepussia. Sanoi vielä sitten, että tätä laatua äiti ei ole maistanutkaan ja että pitäisi kyllä :) Ihana hetki sekin; ensin työt ja sitten hupi.
    Kotihetkistä olen iltaisin nauttinnut todella. On se vaan ihanaa, kun saa tulla lapsen luo joka ilta ja puuhata yhdessä edes tovin siinä illalla.
    Kengät ovat muuten olleet hyvät ja ihan totta, että sinnepä voisivat tossukkani maastoutua. Tuntui niin mukavalta, että olin saanut sinulta ajatuksen lenkilläsi.
    Toivon, että elokuusi olisi oikein leppoisa, lempeä ja sellainen, että saisit nauttia läheisten lämmöstä ja kokea monen monta hyvää hetkeä.

    Paula
    Kiitos. On mukava löytää kanssasiskoja :) Kengät ostin Mekka nimisestä kenkäkaupasta. Olisin melkein halunnut samat myös mustina mutta kokoani ei ollut enää jäljellä.
    Olen muuten tulon päällä vastavierailulle ihan piakkoin...

    VastaaPoista
  22. Täytyypä katsoa löytyykö lähikulmilta Mekkaa! Kiitos vierailustasi ja kommentistasi.:)

    Paula

    VastaaPoista
  23. Ihania lukuhetkiä ja oivalluksia Siilin eleganssin parissa, Anu! Kirja on eräs parhaista tänä vuonna lukemistani.

    Ja kuinka kauniit ballerinat! En sinua tunne, mutta uskoisin olevan ihan sinun tyyliäsi. Minäkin voisin ottaa samanlaiset, jos sattusin löytämään :)

    Syyskesän kultaista valoa sinne suuntaan!

    VastaaPoista
  24. Kiva että arkenne on lähtenyt mukavasti ja turvallisin mielin käyntiin! Kuvien harmoninen ja rauhallinen tunnelma viestittää myös tuntojasi. En voi muuten tajuta, miten voitkaan löytää jotain noin kaunista kenkäkaupasta!

    Mukavia arjen hetkiä ja rutiineja teille sinne! Oma arkeni ei tahdo millään lähteä käyntiin. Kauhea väsymys painaa ja orientointi vaikeaa, mutta ehkä ensi viikko on jo helpompi :)

    VastaaPoista
  25. Paula
    voi ole hyvä. Sinä teet upeita töitä!
    Toivottavasti löydät Mekan.

    Lumiomena
    Kiitos ihanasta viestistä! Kirja on kyllä mieleeni. Olen kantanut sitä laukussani töihinkin siinä toivossa, että jos jonakin päivänä onnistuisin pitämään kunnon kahvitauon (teetauon, siis :) ) ja saisin lukea edes pätkän mutta ei ole vielä onnistunut. Onneksi kotona kuitenkin.
    Kiva, että tykkäsit popoista. Kurkista kenkäkauppa Mekkaan, jos siellä vielä noita olisi.
    Mukavaa perjantaita!

    Sini
    Kiitos. Olen niin onnellinen siitä, että asiat ovat lähteneet hyvin käyntiin. Toivon, että saisit vahvan olon ja intoa aloittaa syksyn työkautta. Iloitaan raikkaudesta ja siitä, että pian jo värikkään lehdet lentelevät :)
    Kengistä vielä; joskus sitä vaan onnistuu löytämään jotakin oikeasti säväyttävää.
    Levollista viikonloppua sulle.

    Seija
    Kiitos. Ovat muuten jalassakin mukavat.
    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista