maanantai 30. elokuuta 2010

Pesänrakennusta ja arvonnan voittaja








Olen pikku hiljaa hivuttanut sisustukseen syysvärejä; mokan ja suklaan sävyjä, harmaata ja vähän mustaakin kokonaisuutta terävöittämään. Miten tuntuikaan upealta levittää lattialle lämpimän sävyinen matto, asettaa komuutille kesän ajan kätkössä ollut suuri lampunjalka ja siihen sopiva kupu, ripustaa käpykranssi vanhaa ovea koristamaan ja sytytellä tulia sinne ja tuonne. Minä olen pesänrakentaja. Siitä puuhasta nautin kaikellani.


Arvonnastakin halusin teille kertoa. Ensinnäkin kiitos runsaasta osallistumisesta. Luin todella innoissani ja moneen kertaan esittelyjänne ja terveisiänne. Tuntuu hyvältä, että tiedän teidän olevan siellä! Väleihin en kommentoinut arvonnan helpottamiseksi mutta mieli kyllä teki, niin kivoja kommentteja sinne olitte jättäneet... Sitten voittajan julkistaminen. Mies toimi eilen virallisena arpojana ja nosti voittajaksi Purnaun lipukkeen. Laitathan siis Purnau minulle sähköpostiin (sinkkisanko(at) windowslive.com) yhteystietosi, niin laitan palkinnon, eli käsintehdystä paperista valmistetun kirjan ja kuivattua laventelia, tulemaan.

Viikkoosi hyvää mieltä, hetkiisi voimaa, iltoihisi lepoa ja virkistystä,


23 kommenttia:

  1. Onnea voittajalle! T: toinen pesänrakentaja :)

    VastaaPoista
  2. Pesänrakennus on ihan sitä parasta, omassa elementissäni minäkin kovasti silloin olen.

    Viikonloppuna häärään lyhdyt ulos ja sytyttelen uloskin kynttilät. Käynpä kipaisemassa vielä kukkastakin muutamaan ruukkuun, niin tunnelma syksyinen on valmis.

    Onnea voittajalle! :)

    Ja kerrotko Anu, mistä olet löytänyt nuo edellisen postauksen sukat, jotka pilkottavat söpöisten ballerinojen parina! En löydä sellaisia mistään, vinkkaatko vähän, josko sitten löytyisi?

    Kynttilöiden tuiketta,
    Marina

    VastaaPoista
  3. Samanlainen pesänrakentelija täällä!
    Vaikka flunssa meinaa parhaillaan kaataa, sinnittelen urheasti ja hääräilen pieniä syksyisiä juttujani. Koti saa pimeän vuodenajan tullessa aivan toisenlaisen merkityksen!

    Onnittelut voittajalle ja tunnelmallista syysviikon alkua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Onnea arvonnan voittajalle :)

    Olet taitava pesänrakentaja. Teillä on kotona ihanaa tunnelmaa, joka välittyy lämpimästi kuviesi myötä. Käpykranssi, tulet lyhdyssä, syyssävyt ovat niin ihania asioita, että ne saada sydämen läpättämään ja sielun lepäämään. Meillä mies sytytti tänäänkin illalla tulen takkaan ja taidan kohta mennä hänen seurakseen olohuoneeseen nauttimaan arkisen maanantain rauhallisesta illasta.

    Suloisia pesänrakennustunnelmia sinne!

    VastaaPoista
  5. Jokin aika sitten kerroit täällä lainanneesi kirjan "Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville". Kun meidän omasta pikkukirjastosta löytyi samainen opus, tarttui se mukaani ja vei mennessään. Kiitos kirjavinkistä, suosittelen kaikille tuota kirjaa:)

    Syksy on ihanaa aikaa, nautitaan!

    VastaaPoista
  6. Onnea voittajalle!

    Meillä vaihtuisunnuntaina kynttilät takassa halkoihin ja alkoi takan lämmitys kausi.Ikkunoita pitäis tällä viikolla koittaa pestä ja samalla varmaan vaihtuu jonkun huoneen verhot ja matot syksyisiin sävyihin :)

    VastaaPoista
  7. Kauniita värejä. Syksyisiä auringon pilkahduksia.

    Paula

    VastaaPoista
  8. Ihastuttavia kuvia pesänrakennuksesta.
    Ehkäpä viikonloppuna meilläkin alkaa syksy. Onnea voittajalle!
    Tunnelmallista tiistaita!

    VastaaPoista
  9. Teija
    Rakennetaan ja somistelaan suloinen syyskoti :)

    Marina
    Niin on. Kaivoin esille jo pikkuvalosarjankin. Minulla ne eivät mitenkään liity vain joulunaikaan.
    Puuhasi kuulostavat kovin kodikkailta ja samoissa merkeissä on meilläkin menty.
    Noista sukista vielä. Ne ovat itse asiassa sukkahousut. Ostin ne Dottystä Turusta viime syksynä. Ovat Noa Noan sukkikset ja pysyneet muuten tosi hyvinä.

    Emilia
    Voi harmi, että flunssan sait. Toivottavasti se olisi jo pian selätetty. Iloa syyspuuhiisi - ne on aina niin kivoja. Tokihan kesä on kaunista ja leppoisaa aikaa mutta minusta syksy kyllä vie voiton jos vertailemaan lähdetään.

    VastaaPoista
  10. Taukoni on sen verran lyhyt täällä töissä, että palaan kirjoittelemaan lisää sitten iltasella :)
    Taas hommiin...viuh.

    VastaaPoista
  11. Niin vain kävi, että ilta vierähti, enkä saanut oikein aikaa piipahtaa täällä. No, ilta se on tänäänkin, joten terveiset jatkuvat...

    Lumiomena
    Kiitos! Arkiset ja ihan tavalliset maanantait tai keskiviikot ovat kodikkaita, kun perhe on koolla ja tuvassa lämmintä. Takkatuli on elementtinä yksi parhaista. Tykkään kantaa takan eteen vilttejä ja tyynyjä ja sitten hautautua siihen kasaan lukemaan tai katselemaan tulta, joskus vain telkkariakin. Lapsen kanssa tuo "pesäleikki" on myös tosi hauska. Välillä otetaan ihan retkieväät mukaan ;)

    Päivi
    Kiva, että löysit kirjan ja tykkäsit! Minustakin se oli kyllä lukuelämys. On kirjoja, jotka luettuaan ohittaa sen suuremmitta tunteitta ja sitten niitä, joihin pysähtyy ja jotka painuvat oikein mieleen.
    Sinulle oikein ihanaa alkanutta syksyä. Minä niin nautin, kun tänään on ihan virallisestikin syksyn eka päivä :)

    VastaaPoista
  12. Pesänrakennuspuuhat ovat kyllä yksi parhaista ja mukavimmista ajanvietteistä. Näin syksyllä kelpaakin kotia laitella, kun viilenevien iltojen myötä kotona vietetty aika lisääntyy. Mukavaa myös, että jaat palasia kotisi kauneudesta ja kättesi jäljistä täällä! Sinulle on tunnustus myös minun blogissani :) Ja osallistuthan arvontaan samalla, kun käyt kirjoistustani vilkaisemassa!

    VastaaPoista
  13. Maaka
    Kaikki tuo pesänrakennus ja talveen varautuminen on mukavaa puuhaa. Ikkunoiden peseminen tosin on melkoinen urakka mutta sitten kun puhtauisiin klaseihin saa ripustaa syysverhot, on tunnelma katossa. Kävin kangaskaupassa ja niin tekisi mieli yhtä kaunista kangasta. Taitaa rahapussin tila nyt kuitenkin sanella odottelemaan vielä...
    Syysterkkuja teidän perheeseen!

    Paula
    Kiitos ja sinulle myös syysauringon säteitä ja hyvää oloa.

    Allidaalia
    Kiitos. Mukavaa pesänrakennusta sulle myös. Minäkin odotan, että kerkiäisin vielä jatkaa puuhaa :)

    Elsalle myös huikkaan kiitokset!

    VastaaPoista
  14. Tuittu
    Oi kiitos!!
    Niin se on, että talvikaudella sitä sisätiloissa ollaan erityisen paljon ja kodin merkitys vain kasvaa. On mukavaa, että kotona viihtyy ja että saa tunnelmasta tehtyä lempeän ja kodikkaan. Ihmisten lämpö on sitä parasta mutta kyllä kauniit tekstiilit ja muutkin jutut vaan kummasti piristävät.
    Minä tulen heti visiitille ;)

    VastaaPoista
  15. Niin lämmintä ja kotoisaa pesänrakennusta. Tuolla kyllä on kiva levähtää syysviimojen puhaltaessa.
    Eikö olekkin ihanaa että väreilläkin saa hakea lämpöä ympärille?
    Ilmat viikonlopun aikana ihan selvästi kylmeni ja mittarilukeman laskiessa teepannu viheltää ahkerammin. Kotiin tultaessa villasukat löytävät jo tiensä jalkoihin.
    Ihanaa, luonnon rauhoittuessa ja käydessä lepoon antaa itsellekkin luvan olla hieman sohvaperuna :)
    Siunattua syyskuuta sinulle Anu ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  16. Marie
    Kiitos ystävä ja siunauksen tuulia myös teidän kotiin. Nautin juurikin siitä, että syksyllä on otollinen aika antaa itselleen suloisia lepohetkiä sohvanmutkassa, suunnitella tulevaa, tunnelmoida ajan kanssa ja keskittyä perheen yhteiseen arkeen.
    Vaikka valkoisesta pidän ja sitä ympärilleni tarvitsen, olen myös pehmeiden ja syvien sävyjen ystävä. Nyt on väreinä mielessä ruskeat, harmaat, okra, luumu ja sammal.
    Mukavaa torstaita - huomenissa saadaankin jo laskeutua viikonloppuun! Se on mukavaa se.

    VastaaPoista
  17. Ihania syyssävyjä! Syksyinen tunnelmointi on ihan parasta. Meidän uudessa talossa on sävyinä paljon maanläheisiä värejä: beigeä, cafe lattea, vaalean ruskeaa ja tietysti valkoista. Kivaa päästä pian sisustuspuuhiin!

    Lämpimiä syysiltahetkiä ♥

    VastaaPoista
  18. Tiina
    Niin on! Ja teidän uuden kodin sävyt kuulostaa niin kauniilta. Iloitsen teidän puolesta, kun pian pääsette sinne uuteen kotiin. Aattele miten ihanaa laitella syyspihaa ja etenkin sisustella :)

    VastaaPoista
  19. Syksyn sävyt tuovat mieleeni metsän kaikkine sävyineen. RAkastan samoilua syksyisessä metsässä. Sieltä kaipaan kotiin kanervan punaa, sammaleen syvää vihreää...
    Suloisia tunnelmia kuvissasi taas. Tuulen vireessä on tänään ollut vilakkuutta. Ihanaa sytytellä liekit kynttilöihin, vetäistä villaista ylle ja kaivautua sohvan koloon.
    Levollisia hetkiä viikonloppuusi!

    VastaaPoista
  20. Hei,

    Ihana sivu!

    t. Susanna

    VastaaPoista
  21. Susanna moikka
    Kiitos oikein paljon ihanasta kyläreissusta! Viihdyttiin niin. Tervetuloa meillepäin :)

    VastaaPoista
  22. Tinttarus
    Niin on, että metsän sävyt viehättävät juuri nyt. Halajan erityisesti sammalen sävyä, okraa ja luumua. Lämmittävät läsnäolollaan sellaiset lämpöiset värit jo pieninäkin annoksina.
    Eilen oli niin tuulista, että tuntui kunnon syyspäivältä. Tänäänkin viileys oli vierellä ja nautin siitä.
    Siunattua viikkistä teidän kotiin.

    VastaaPoista