perjantai 6. elokuuta 2010

Sangon yksivuotisarpajaiset - iloksesi





Sinkkisanko on vuoden verran ollut oma pieni soppeni. Ilojeni päiväkirja, satunnaisten merkintöjen koti. Kiitos siitä, että olette jakaneet ilojani ja niin monin lämpöisin terveisin minua muistaneet. Se on kovasti virkistänyt päiviäni! Ja ajatella, että olen muutamia teistä saanut ihan tavatakin, kohdata kasvokkain ja tulla ystäväksi. Kiitos vielä erityisesti edellisen postauksen kommenteista ja kannustuksesta. Olen lukenut ne suuren kiitollisuuden vallassa. Kiitollisena teistä.


Tänään on ollut onnellinen päivä; aamulla nukuttiin pojan kanssa yli yhdeksään, ollaan mussutettu pannaria vaahterasiirapin kera, leikitty, luettu ja ihasteltu kissaa, joka nukkui päikkärinsä meidän takapihalla. Työhön siirtyminen valtaa mieleni edelleen samalla ristiriitaisuudella, josta eilen illalla kirjoitin. Silti tänään moni asia on kirkastunut ihan itsestään, lahjana minulle.


Sinkkisanko muuten jatkaa olemassaoloaan, vaikkakin varmasti torkkuu tovin totutellessani uuteen elämäntilanteeseen.


Ja sitten kröhöm, kröhöm - täten avaan sangon yksivuotisarpajaiset.

Palkintona on:
* käsintehdystä paperista valmistettu muistikirja (18x24 cm), kannessa brodeerattu B-kirjain. Kirja on kotoisin täältä. Kirjasta saa upean valokuva-albumin, päiväkirjan, reseptikirjan tai vaikkapa leikekirjan
* silkkipaperista askartelemani kuori täytettynä suloisesti tuoksuvalla kuivatulla laventelilla

(kynä oli vain kuvausapulainen, ei siis kuulu palkintoon)

Arpajaiset ovat avoimet ihan kaikille. Anonyyminäkin voi vallan mainiosti osallistua, kunhan jättää vain nimimerkin. Olet tervetullut mukaan! Arpalipukkeen saat jättämällä esittelyterveiset tähän postaukseen. Kerro siis jotakin itsestäsi. Kuulisin kovin mielelläni myös siitä, mikä saa sinut poikkeamaan sankoon. Minä voin aloittaa ja esittäytyä ensin. Uusiakin lukijoita on nimittäin hypännyt viime aikoina kyytiin.

Olen siis Anu, 33 -vuotias nainen, äiti ja vaimo. Olen ollut kotiäitinä viimeiset kolme vuotta ja ensi maanantaina palaan työelämään. Huiks :) Koti on minulle äärimmäisen tärkeä paikka. Perhe ja usko ovat elämäni sisältö. Monet harrastukseni ovat kotipiirissä; teen käsitöitä, askartelen, luen, musisoin ja leivon (ihan liikaa, sanoo vaaka taas kesän jälkeen), joitakin mielipuuhiani mainitakseni. Sisustaminen saa sydämeni läpättämään ilosta. Nautin sommitelmista, niiden tekemisestä ja siitä miten pienellä kekseliäisyydellä kodista saa viihtyisän ja levollisen paika elää ja olla. Niin, meinasi unohtua; mieheni kanssa harrastetaan elokuvia ja brittisarjoja (erityisesti dekkarit).

Ja miksi käyn täällä. Pidän sankoa monestakin syystä. Ajatus lähti kotielämästä, valokuvauksesta ja ilojeni kirjaamisesta. Tästä on tullut myös ihana yhteydenpitokanava teihin lukijoihin ja kanssabloggaajiin ♥

Jään jännityksellä odottamaan terveisiänne. Eikä pitkästi tarvitse kertoa, jos ei halua. Muutama sanakin riittää!

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.8. saakka. Arvontamylly pyörähtää tuolloin käyntiin heti aamupalan jälkeen. Peukut pystyyn jokaiselle!

Perjantaiterkuin ja halein monin,


102 kommenttia:

  1. Onnea 1-vuotiaalle!

    Käyn täällä lataamassa itselleni harmonisen mielentilan. Joskus vain selailen vanhoja kuviasi ja haaveilen.

    Sinusta itsestäsi on vuoden aikana tullut minulle oikea sielunsisko. Jollain kaukaisella tavalla läheinen.

    Myötäelän, ihailen ja haluan tukeakin kun tarvitaan. Siinäpä ne syyt.

    Blogisi on arjen kauneuden keskus. Uskon, että vain ihminen jolla on hyvä ja puhdas sydän, voi saada aikaan jotain näin kaunista!

    Halauksia!

    VastaaPoista
  2. Jes, peli on avattu. Rutistus ja kiitos sulle Emilia!

    VastaaPoista
  3. Melkein voisin samoin sanoin allekirjoittaa Emilian upean viestin. Juuri näin, blogisi on kaunis, kuin pilvenhattara kauniilla sinitaivaalla;-) tänne on aina hyvä tulla. Ihailen varmaa makuasi ja kädentaitojasi ja toivoisin niitä jonain päivänä oppivani itsekin. Löysin tänne muuten luultavasti juurikin Emilian blogin kautta ja luen kaikki postaukset, vaikken aina ehdi viestiä jättämäänkään.

    Onnea ja siunausta uudelle elämänvaiheelle! Kaikki menee varmasti hyvin, vaikka aluksi tunteet myllertävät ja paluu työelämään voi olla vaikeaakin. Toisaalta taas blogistania on siitä ihana paikka, että täällä käy niin paljon samanhenkisiä ihmisiä joilta saa tukea ja ymmärrystä niihin "huonoihinkin"päiviin. Kaikkea hyvää teille ja aurinkoisen lämmintä viikonloppua!


    ps. upeat palkinnot!

    VastaaPoista
  4. Täällä käyn ilostuttamassa itseäni tullakseni hyvälle tuulelle, ja aina kun lähden täältä niin olen positiivisellä mielellä. Kiitos siitä. Lukijasi olen ollut melkein alusta lähtien, ja niin aion pysyäkin.

    Elsa täällä vilkuttelee Helsingistä vanhan kerrostalon 4. kerroksesta kaikkien roumuaarteiden keskeltä. Ja toivottelee mukavia tuulia työelämääsi.


    Terkkusin!

    VastaaPoista
  5. tämän blogin avaaminen on kuin hiljaisuuden retriittiin astuminen..koskaan en oo ollu kyseisessä paikassa mutta voisin kuvitella siellä olevan tällaista...rauhallista,harmoonista ja suloista...

    VastaaPoista
  6. Heippa!
    Olen ollut lukijaksi jonkun aikaa ja blogissasi ihastuttaa rauhallisuus ja elämän kauneus sekä kauniit kuvat :) Onnittelut yksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  7. Onnea 1-vuotiaalle!

    Olen myös lasten kanssa kotona ja aloitin bloggaamisen viime syksynä. Piipahdan täällä ihailemassa ottamiasi kuvia ja hieman erilaista näkemystä asioihin - rauhallista :)

    VastaaPoista
  8. Sanko on ihanan rauhallinen paikka. Täällä on kiva käydä ihastelemassa sinun kuvia ja kirjotuksia.
    Onnea 1-vuotiaalle!

    Olen 32v 5 lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja omistan myös kanoja ja monen monta tipua. Tykkään maalaiselämästä sekä kaikesta vanhasta ja kuluneesta. Pidän myös askartelusta ja kutomisesta.

    Mukavat palkinnot.
    Voimia sinun arkeen!!

    VastaaPoista
  9. Onnittelut 1-vuotiaalle Sangolle :) Olen blogisi säännöllinen vierailija, paljolti samoista syistä kuin aiemmat kommentoijat ovat kertoneet. Itse olen ikuinen kokeilija, jolle luovuus tuo iloa arjen puurtamiseen. Tykkään tehdä kaikenlaista käsilläni, mielen lumoon keskittyy bloginikin.

    VastaaPoista
  10. Täällä huokuu onni ja luottamus. Sanoin ja kuvin!'

    Sara

    VastaaPoista
  11. Onnittelut yksivuotiaalle Sinkkisangolle :)

    Löysin blogisi vasta tänä kesänä ja ihastuin heti sen tunnelmaan, ottamiisi valokuviin sekä pieniin ja suuriin arjen asioihisi. Tulen tänne usein sekä nauttimaan ja lepäämään että saamaan ihan konkreettisia vinkkejä omaan arkeeni (esim. madeleineleivokset ;) ).

    Oli myös kiva, että kerroit enemmän itsestäsi. Itse olen sinua muutaman vuoden vanhempi kahden lapsen äiti, lukutoukka ja haaveilija. Työalani taidatkin jo tietää, ainakin osin.

    Mukavaa viikonloppua, Anu!

    VastaaPoista
  12. Onnea 1-vuotiaalle, olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi ja laittanut sen suosikkilistalleni, joka päivityksen olen lukenut, harvoin kommentoinut.

    Olen Pohjois-Karjalan tyttöjä täältä "susirajalta" pienen pirtin Liisa:)

    Onnea työhön paluusi johdosta!!! Itselläni meni työpaikka alta vuosi sitten työpaikan lopetettua toimintansa, ja voin vain sanoa, etten enää kaipaa töihin.Nautin suunnattomasti maaseudun rauhasta ja tasapainosta, kiirettömästä elämänmuodosta.

    VastaaPoista
  13. Olen Paula ja olen vasta löytänyt blogisi joitakin aikoja sitten. Ensimmäisenä ihastuin varmastikin kuviin. Yleensä luen kai tämänkaltaisia blogeja juurikin ulkoasun ja sen vuoksi, että siinä pääsee vähän niin kuin itse mukaan – vähän niin kuin löytöretki. Jos, ymmärrät mitä tarkoitan.

    Kiireettömyys ja hyvä olo, mikä huokuu blogista, on ihanaa.<3

    Itselläni on kaksi myyntiblogia ja parasta aikaa muokkailen ja suunnittelen kolmatta vähän erilaista blogia.

    Paula

    VastaaPoista
  14. Täällä on ihanan harmonista, ihastelen kuviesi herkkyyttä. Käyn katselemassa aina kun päivität blogiasi, mutta harvoin ehdin jättää jälkeä käynnistäni (syynä kaksi pientä lasta, jotka pitävät äidin kiireisenä:)). Täällä on tosiaan kivaa lepuuttaa hermojaan hetkisen tässä hetkisessä kotiäidin roolissa, sitten jaksaa taas eteenpäin.

    Mukavaa uusien koitoksien alkua, niitä samoja pohditaan täälläkin:)

    VastaaPoista
  15. Sattumalta löysin mukaan, kun muiden blogilistoja olen tutkinut.

    Kaunis blogi ja rauhallinen tyyli.

    VastaaPoista
  16. Nautin kauniista blogistasi ja ihanista kuvistasi. Olen reilu nelikymppinen bloggaaja ja olen tainnut olla jo aika kauan blogisi lukijana:-))
    Nyt lähdenkin lukemaan edellisiä postauksia, jotka on kiireen vuoksi jääneet lukematta.
    Oikein mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
  17. Onnittelut!Hienoja perusteluja edellä, enkä voi kuin niihin lämmöllä yhtyä!

    Olen itse kahden lapsen työssäkäyvä äiti. Voimia uuteen arkeenne! Usko vain kyllä kaikki setviytyy!

    VastaaPoista
  18. Minä olen täällä silkasta ihmettelyn ilosta. Kuvistasi ja jutuistasi saa ideoita ja inspistä...niissä saa myös silmä ja sielu hetken levähtää.

    Maalaismaisemasta onnittelut Sankoon :)

    VastaaPoista
  19. Esmeralda liittyi jokin aika sitten lukijaksi nähdäkseen jokaisen kauniin kuvan, jonka tänne laitat!

    VastaaPoista
  20. Onnea työhaasteisiin ja blogillesi. Tykkään lukea herkkiä juttujasi ja ihastella kauniita, sykähdyttäviä kuviasi.

    Näppäimistöllä Pilkku-Hanni, kohta 33-vee yksinhuoltajaäippä. Sydäntä lähinnä lapsukaiseni, käsityöt, herkuttelu ja shoppailu =D

    MUKANA IHANASSA ARVONNASSA!!

    VastaaPoista
  21. Nautin blogisi seesteisestä tunnelmasta aina kun vain ehdin poiketa. Olen runoileva unelmoija ja pyrin nauttimaan elämästäni joka hetki. Palkinto on niin sopivasti yhtä kaunis kuin blogisikin.

    VastaaPoista
  22. Hurmaavia, rauhoittavia ja taidolla otettuja kuviasi käy ihastelemassa säännöllisesti Krista, kotiäiti vielä kaksi viikkoa kolmelle lapselle ja kahdelle koiralle, jonka jälkeen sama edessä kun sinulla... Työt...
    Uskon saavani vastapainon tulevalle arjen aherrukselle blogimaailmasta.
    Blogisi on kaunis, inspiroiva ja todellinen, pidän siitä todella paljon, eikä yksikään postaus jää väliin ;)

    ONNEA VUOTIAALLE :)

    VastaaPoista
  23. Käyn blogissasi ihastellen kauniita kuviasi ja harmoonista tunnelmaa, joka tuo tullessaan rauhallisen olon. Kiitos siitä! Onnea uuteen elämänvaiheeseen. Toivottavasti se tuo kaikkea hyvää sinulle!
    Täällä Nina, kotiäiti, jolle elämässä tärkeää on perhe, koti ja kodin laitto. Elämästä nauttien ja haaveillen kuljen elämääni eteenpäin.

    VastaaPoista
  24. Onnittelut synttäreiden johdosta :)
    Käyn täällä ihailemassa kuviasi, ne ovat niin kauniita, kirjoitat myös kauniisti, blogiisi jää koukkuun ;)

    Olen ollut lukijanasi jonkun aikaa mutta harvoin tulee mitään kommentoitua. Olen 27-vuotias kahden tytön äiti, päivät menevät kotona lasten kanssa, siinä sivussa yritän sisustaa kotiamme ja puuhastella koirien kanssa jotakin :)

    VastaaPoista
  25. Osaat kirjoittaa ihanasti ja kauniisti arjen asioista. Täältä saa mukaansa hyvän ja myönteisen mielen mukaansa :) Toivottelen kovasti voimia uuteen arkeen. Itselläni töihinpaluu vielä edessä ja ihan samanlaisin ajatuksin olen sitä pohtinut. Toisaalta inokkaana, mutta toisaalta tosi haikeana. Vuodet kotona lasten kanssa ovat olleet elämäni parhaimpia! Mutta töihin paluun aika ei ole onneksi ihan vielä :)

    VastaaPoista
  26. Löysin blogisi serkkuni blogin kautta ja olen nyt vähän aikaa käynyt täällä päivityksiä lukemassa. En ole vielä "uskaltanut" kommentoida mitään, mutta tämä arvontaan liittyvä kommentti tuntui hyvältä paikalta esittäytyä:)

    Samoin kuin monet muutkin, ihastelen kauniita valokuvia täällä. Kirjoitat myös kauniisti.

    Itse olen kanssasi samanikäinen, kolmen lapsen äiti (keskimmäinen lapseni taitaa olla ihan samanikäinen sinun lapsesi kanssa). Toivotan sinulle voimia uuteen elämänvaiheeseen!

    Onnittelut blogisi ensimmäisestä vuodesta!

    Ai niin, olemme muuten tavanneet kerran.Tapasimme serkkuni häissä, kun hän meni naimisiin miehesi veljen kanssa muutama vuosi sitten:)

    VastaaPoista
  27. Onnittelut 1-vuotiaalle Sinkkisangolle!
    Olen iloinen sisustaja Tampereelta. Tykkään käydä kurkistelemassa Sinkkisangon kauniita ja harmoonisia kuvia. Niissä lepää silmät ja mieli.

    VastaaPoista
  28. Tervehdys ja Onnea Onnea 1-vuotiaalle!

    Kuvaat kauniisti arjen pieniä asioita, kuvin ja sanoin, jotka punoutuvat ihanalla tavalla yhteen. Lukijanasi lähden aina blogistasi hyvällä ja rauhallisella mielellä ja odotan aina seuraavaa postaustasi.

    Ihailen suunnattomasti ottamiasi kuvia ja lämminhenkistä tunnelmaa, jonka aina onnistut luomaan kirjoituksen kautta.

    Kaunista niin kaunista ja rauhallista <3

    VastaaPoista
  29. Synnäri Onnarit 1 vuotiaalle !
    Olen vastaikään löytänyt blogisi ja sen myös suosikkeihini liittänyt.
    Sinulla on kaunis koti ja herkkä tapa kirjoittaa arjesta, ilosta, surusta, juhlasta. Kiitos siitä. Kuvasi ovat niin taiten otettu ja erittäin kauniisti valoitettu.

    Olen oman blogini avannut suurin piirtein vuosi sitten ja sitä päivittelen ihan intuition mukaan.

    VastaaPoista
  30. Sangon pohjalta saan ammentaa mukaani tyyneyttä, kiitollisuutta pienistä arjen asioista, kauneutta utuisen ihanista kuvistasi. Mieli asettuu raiteilleen täällä piipahtaessa. Sanko on juuri sitä mitä sinäkin Anu olet! Olen kiitollinen kun olen saanut sinusta oikean ystävän!
    KAnnan sinua erityisesti sydämeni puheissa Isällemme tänä viikonloppuna. Astu uuteen arkeen luottavaisin mielin.

    VastaaPoista
  31. Hei,
    Löysin blogiisi joskus vuodenvaihteessa toisen blogin kautta. Jäin katselemaan kauniita kuvia. Täällä on tunnelmaa ja eheyttä, saan paljon inspiraatiota sinulta. Kiitos ja Onnea blogillesi!

    Johanna

    VastaaPoista
  32. onnea!

    ihana palkinto,sopisi vasta naineille hääalbumiksi,siis meille!;)

    olen 27-vee,yhden yksivuotiaan äiti ja aviomieheni vaimo.
    asun keski-pohjanmaalla ja kotiäitinä nautin niin kauan kun voin!

    blogisi on omanlainen ja varmasti sinun näköisesi:)siksi tykkään.

    VastaaPoista
  33. Osallistun arvontaan. Olen 34 vuotias kahden tytön äiti, ammatiltani eskarinope tällä hetkellä. Käyn täällä ihastelemassa ihania kuvia ja ideoita.

    VastaaPoista
  34. Hei
    Olen aikoinani päätynyt blogiisi jonkun toisen blogin kautta.Surffailen sisustusblogeja ja ihastelen ihania kuvia.
    Pitikö kertoa itsestä,vähän yli 40v.parin pojan äiti.Työni on elämän vaikeuksien parissa ja vapaalla nautiskelen kaikesta kauniista.Onnea uudelle elämänvaiheelle.
    t:Marjut

    VastaaPoista
  35. Onnea 1-vuotiaalle ja hyvää jatkoa myös! Löysin blogisi juuri, ja pidän siitä valtavasti!

    VastaaPoista
  36. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi ! Se on upea ja kuvat aivan mahtavia : )
    Kuvasi puhuttelevat minua paljon ja jo ihan niidenkin takia täällä täytyy käväistä ; )
    Pidän Sari puutarhat -blogia ja asustelen Nurmijärvellä...

    VastaaPoista
  37. Rauha, harmonia, kauneus, toisesta ihmisestä välittäminen; siinä syitä, miksi tänne sinkkisankoon ajoittain poikkean.

    Kaunista lauantai-iltaa :)

    VastaaPoista
  38. Vähän vaille nelikymppinen työssäkäyvä kahden lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja kahden kissan omistaja käy täällä katselemassa kauniita kuviasi ja lukemassa ihania tekstejäsi.
    Mielipuuhiani puutarhanhoito, käsityöt ja lukeminen sekä blogistaniassa vieraileminen;)

    Onnea yksivuotiaalle!

    VastaaPoista
  39. Hei. Olen 25-vuotias Elli-Henriikka. Olen lukenut blogisi jokaisen päivityksen noin vuoden ajan, mutten koskaan ole vielä kommentoinut (suothan anteeksi?).

    Olen vaimo ja kahden pienen pojan äiti. Olen syvällinen ja luova. Uskovainen. Intohimoni on sisustus ja aikaa nähneet asiat ja esineet: Ne kertovat minulle omaa hiljaista tarinaansa menneisyydestä, sieltä, jolloin asiat olivat toisin ja elämä näytti erilaiselta.

    Olen käynyt poikien syntymän jälkeen läpi kaksi vaikeaa masennusta, ollut jopa sairaalassa useamman viikon siinä uskossa että seuraavaa päivää ei enää tule.

    Taivaan Isän armosta olen saanut parantua, löytää jälleen ilon takaisin elämääni. Pojat ovat nyt 3- ja 4-vuotiaat.

    Sangossasi vierailen lähes päivittäin, kun olemme saaneet pojat nukkumaan. Kesäiltoina rentoudun terassillamme uudessa aurinkotuolissani ja haaveilen samanlaisesta tunnelmasta, joka huokuu kuvistasi. Sankosi on herkkä kuin sinivuokon terälehti, ja samalla se on kuitenkin yhtä raikas kuin aamukaste ruohonkorrella.

    Työelämään paluusi saa minutkin herkistymään, sillä aloitin itse työt hiljattain. Olen lastentarhanopettaja. Tunnen syyllisyyttä ja haikeutta siitä, että hoidan, kasvatan ja rakastan toisten lapsia samaan aikaan kun omat lapseni tarvitsevat ja ikävöivät minua omassa päivähoitopaikassaan.

    Toivottavasti blogihiljaisuutesi ei kestä kauan. Janoan kauniita ja hentoja kuviasi. Enkeleitä uuteen elämänvaiheeseen!

    t.Elli-Henriikka

    p.s. Haluaisin tietää, mikä olet ammatiltasi:)

    VastaaPoista
  40. Täällä myös Anu, 33-vuotias (pian 34) kahden lapsen hoitovapaalla oleva äiti. Blogissasi ihastuttaa kauniit, seesteiset kuvat ja levollinen tunnelma.

    VastaaPoista
  41. Hei Anu ja onnittelut yksivuotiaalle :)

    Olen Katri, 27vee äiti ja vaimo Tampereelta.. Blogaan laiskasti itse, mutta luen ahkerasti toisten omia :)

    Pidän Sangon tunnelmasta, sanomasta ja tyylistä.. Kiitos kun kirjoitat :)

    VastaaPoista
  42. hei ystävä
    onnea blogisi 1-vuotis päivälle ja tulevaan työelämään.kiitos ihanista harmonisista kuvista ja tyytyväisyyttä henkivistä kirjoituksista.tuntuu että olet onnellinen paikassasi.

    VastaaPoista
  43. Onnea! Tänne löysin aikoinaan toisen blogin kautta:) Olen siis neljän pojan äiti pohjoisesta kotoisin Etelä-Karjalasta. Ihania ideoita olen täältä löytänyt. Kirjoituksesi ovat koskettaneet minua:) Mukavaa jatkoa!

    Niin ja arvontaan mukaan.

    VastaaPoista
  44. Onnittelut täältä Oulusta! Aivan huikea arpajaispalkinto. Ja jotain itsestänikö? Työssäkäyvä äiti-ihminen, kaksi lasta. Blogissasi pidän kuvistasi, tunnelmasta ja minua viehättävistä puuhailuvinkeistäsi. Myös sisustusmakumme on jossain määrin samankaltainen. Niin ja tsemppiä työelämään!

    VastaaPoista
  45. Hei ja Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! Itse aloitin blogin pidon vasta tänä kesänä, toisten juttuja olen lueskellut vähän kauemmin. Itse olen tässä myös palaamassa työelämään (pitkäaikaistyötön, mikä sana kummitus!). Kyllä se on taas jännittävä vaihe ja ristiriitainenkin.

    VastaaPoista
  46. Sinkkisankosi on kuin astia, josta saa ammentaa voimaa, hyvää mieltä, rauhaa, ideoita, inspiraatiota ja yllätyksiä. Kiitos siitä Sinulle, Anu! - Pitkäniäntoivotukset blogillesi!

    Olen kahden jo kotoa muuttaneen aikuisen tytön äiti, joka päätti nyt heittäytyä vuodeksi vuorotteluvapaalle. Uskon, että tämä elämänvaihe tulee poikimaan kaikkea hyvää, ennen kaikkea elämänlaadun kannalta.

    VastaaPoista
  47. Onnea 1-vuotiaalle Sinkkisangolle!

    Helmi 45v. seurailee blogiasi Helsingistä käsin. Nautin suuresti ihanista kirjoituksistasi ja upeista kuvistasi. Sinulla on kauniita ajatuksia ja loistavia ideoita.

    Touhuan itse "kissakonttorillani" (mieheni antama nimi sotkuiselle työhuoneelleni) kaikenlaista mielestäni nättiä ja bloggailen toiveenani joskus osata kirjoittaa ja kuvata yhtä kauniisti kuin esimerkiksi sinä, Anu. Minusta on todella mukavaa vaihtaa ajatuksia ja ideoita.

    Energiaa elokuuhusi!

    Helmi

    VastaaPoista
  48. Heips!
    Sinkkisanko on ihana blogi, kuvaat ja kirjoitat todella kauniisti.. Tunnelma ihanan rauhallinen ja seesteinen..
    Täältä lähtee aina hyvällä mielellä :)
    Toivon, että paluu työelämään sujuu sinulta hyvin..
    Aurinkoista elokuuta!
    T.Milla

    VastaaPoista
  49. Käyn sinkkisangossa ihastelemassa ihania valokuvia ja imemässä itseeni rauhallista tunnelmaa. Kauneus on rauhoittavaa <3

    VastaaPoista
  50. Onnea blogillesi! En varmaankaan osaa pukea sanoiksi levollisen kaunista tunnelmaa blogissasi sekä syvällisiä arjen asioiden pohdintaa. Ne viehättävät. Pienet sommitelmakuvat ovat ihania ja silloin tällöin, kun näen kodistanne vähän enemmän, olen ihastunut.

    Voimia ja siunausta syksyyn! Alempi kirjoitus oli rohkaiseva ja rohkaisevia ovat olleet monet ajatukset, joita olet jättänyt blogiini. Minuahan jo tunnetkin blogini kautta.

    VastaaPoista
  51. Upea blogi, melko uusi tuttavuus minulle, mutta sitäkin mieluisempi kuvineen kaikkineen. Onnittelut! Näin kirjoittaa 30-vuotias äitiyslomalainen (poika 3/10) ja vaimo Pohjois-Suomesta. Kalenterin päällystys -postaus saattaa kertoa ammattini, jos oikein kuvaa katselin. Omaa blogia en ole saanut aikaiseksi perustaa, mutta muiden lukeminen tuottaa paljon iloa päiviini. Toivon sinulle voimia työelämään paluuseen!

    Hanneli

    VastaaPoista
  52. Onnea 1-vuotiaalle!

    Sankossa on hyvä olla! Sankkoon on aina hyvä tulla! Sankossa saa aina halauksen, tervetulon toivotuksen. Sankosta on hyvä lähteä, taskussa paljon onnellisuutta, seesteisyyttä ja elämän pieniä ihmeitä.

    Kaikki muu on kai jo sanottu :)

    VastaaPoista
  53. Terveiset Siperiasta! Rakkaan ystävän kuulumiset saavat käymään täällä. :)

    VastaaPoista
  54. Heissan!
    Olen 36-v nainen, neljän lapsen äiti ja vaimo.
    Sinulla on kauniita kuvia ja asioita ja olen huomannut yhdistävänä asiana myös uskon :)...siksi tänne piipahtelen :)
    Työhön paluu on uudenlaista vaihetta elämässä. Uskon että arki lähtee siitä mukautumaan kivasti siellä :)
    Sinunaavin aatoksin, -T

    VastaaPoista
  55. Onnea 1-vuotiaalle! Poikkean täällä sillointällöin ihastelemassa kaunista tunnelmaa kuvistasi. Ne ovat niin jotenkin "puhtaita" ja raikkaita.

    VastaaPoista
  56. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi!
    Hieno arvonta ja tietenkin mukana.

    Olen ollut melkein alusta asti lukijasi.
    Olen yli 50v jyväskyläläinen keskustassa kahden avomiehen kanssa asusteleva milloin mistäkin innostuva nainen.

    Blogisi on kaunis kuvineen ja sanoineen!

    Mukavaa viikkoa sinulle!!

    VastaaPoista
  57. Onnea, yksivuotias! Oma blogini saavutti huhtikuussa tuon virstanpylvään...

    VastaaPoista
  58. Tervehdys!
    Olen viittäkymppiä lähestyvä neljän ihana lapsen äiti ja ahkeran, tunnollisen miehen vaimo. Olin itse 10 vuotta lasteni kanssa kotona, enkä päivääkään vaihatisi pois. Lapsuus on niin lyhyt ja kun Taivaan Isä minua heillä sinasi halusi vaalia lapsia lähelläni. Ja yhdessä mieheni kanssa Luojamme hellästi meitä ohjaten onnistuneet kasvattamaan hyviä ihmisiä. Mutta työ jatkuu, äiti on aina äiti. Täällä Sinkkisangossa saan huuhtoa pois arjen tohinat kun voin uppotua kauniisiin kuviin. Niin monet tekstisi ovat koskettaneet, antaneet ajattelemista ja mielenrauhaakin.
    Toivon sinulle tyyneyttä ottaa vastaan uudet työhaasteet ja siunausta eloosi. Enkelit kulkekoot rinnallasi ja sydän valaiskoon polkusi.

    VastaaPoista
  59. Onnittelut blogivuoden täyttymisestä!

    Täällä saa rauhoittua ja huomata arjen kauneuden. Täältä poistuu tyynenä ja iloisella mielellä. Kiitos!

    Mukavaa töihin paluuta!

    VastaaPoista
  60. Hei Anu!

    Olen 40-vuotias nainen Pirkanmaalta. Perheeni antaa minulle elämän onnen arjessa, Taivaan Isä rauhan, valokuvaus ilon pienistä asioista, koti turvapaikan ja huvilamme kesän kauneuden tyyssijan.

    Blogisi on kaunis niin kuvat kuin sanat! Taidolla tehty!

    Sinulle siunausta alkavaan uuteen elämänvaiheeseen!Tiedän tuon tunteen, kun itse aloitin pitkän työttömyyden jälkeen uuden elämänvaiheen,Isä kyllä kuulee ja elää mukana:)

    Halein,Marge

    VastaaPoista
  61. Onnea 1-vuotiaalle!!!!
    Blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, en tiedä mikä siinä lienee mutta jokin ihana harmonia kulkeutuu omille olkapäilleni asti täältä, kiitos siitä.
    Lämpöisin ajatuksin, tiina. <3

    VastaaPoista
  62. Blogisi on mahtava...kauniita kuvia on ilo katsella. Itselläni ei ole blogia...ja siksi olenkin ammentanut tätä puutetta vierailemalla ihanassa blogissa.... Onni, harmoonisuus ja rakkaus...se täältä huokuu!



    ristoreipas@lailanet.fi

    VastaaPoista
  63. Lämpimät yksivuotisonnittelut! Kaikki mitä osaan sanoa on jo sanottu edellisissä kommenteissa. Sinkkisanko on paikka, jossa silmä ja sielu lepäävät! Kuviasi ja tekstejäsi käyn viikottain ihailemassa ja täällä mieli rauhoittuu. Ihana blogi, jolle toivon pitkää ikää! Olen 2 lapsen työssäkäyvä äiti, blogien lukija, omaa ei (vielä) ole. Blogimaailman löysin vasta tänä vuonna ja olen täällä vieläkin kuin Liisa Ihmemaassa. On ollut ällistyttävää ja upeaa huomata kuinka paljon ihania samanhenkisiä naisia täällä on! Tervetuloa takaisin työelämään ja kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  64. Onnea 1-vuotiaalle.

    Täällä 32-vuotias 1-vuotiaan pojan äiti. Mulla alkaa työt lokakuun alussa ja voi miten minua se jännittääkään. Ei ne työt niinkään, vaan lähinnä lapsen hoitoon vienti ja sen sujuminen. Miten aika riittää aamuisin ja ylipäätään? Mies on yrittäjä ja reissuhommissa, joten pitkälti arki on minun pyöritettävä. Uskon, että voimia jostain tulee kun niitä tarvitaan!

    Blogiasi olen seurannut varmaan aika alusta saakka. Tämä on rauhan satama <3

    VastaaPoista
  65. Lämpimät onnittelut blogisi ensimmäisestä vuodesta! :)

    Kauniit kuvasi ja muutenkin mukava tunnelma saa minutkin tulemaan tänne aina vain uudestaan. <3

    Mielenkiinnolla blogiasi seurailee nelikymppinen kahden kouluikäisen tyttären äiti ja yhden työssäkäyvän miehen vaimo ja käsillätekijä Meri-Lapista.

    Kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  66. Onnea sinkkisangolle! Kauniita kuvia käyn täällä ihastelemassa :)
    T.Mirka Koo

    VastaaPoista
  67. Tämä blogi on ollut jo tovin aikaa blogini listassa, jossa on blogeja,joita seuraan. Tämä on kaunis ja ilostuttava paikka! On kiva seurata blogia, jossa vallitsee samanlaiset elämän arvot kuin itsellä :)

    VastaaPoista
  68. Heissan:))

    Rutistus ja onnea 1-vuotiaalle, kauniille, ihanalle blogillesi!

    Käyn kurkkailemassa ja nauttimassa sen annista usein....kilpailuun lähetän oman arpani;))

    Ihanaa torstaita sinulle!

    VastaaPoista
  69. Sun blogissa on aivan ihania valokuvia! Niistä vaan tulee hyvälle mielelle. Muutenkin kaunis blogi :) Mulla tuo työelämä vielä odottaa ehkä parin vuoden ajan, kunnes meidän tyttö kolmivuotias... Tulee nopeemmin kun uskoiskaan ja luultavasti tuntuu hieman haikeelta siinä vaiheessa...

    VastaaPoista
  70. Vihdoinkin kesän jälkeen pääsin taas tänne käynnille. Ja tietysti mielelläni osallistun arvontaan. Paljon onnea kauniille blogillesi, tämä on ihana arjen hengähdyspaikka, kaikkea kaunista pullollaan.

    Teija 31-v siis, täältä aika läheltä. Mies, 4-v poika, kiireistä yrittäjäelämää. Blogit ovat minulle ihana harrastus!

    VastaaPoista
  71. Paljon onnea 1-vuotiaalle!! :)
    Palaan aina Sankoon, koska pidän valtavasti kuvistasi ja tavastasi kirjoittaa. Niistä huokuu rauhaa, taitoa iloita arjen pienistä asioista.

    Paljon siunausta töihinpaluusi!:) Toivottavasti ehdit silti vielä ilahduttamaan meitä kuvilla ja teksteilläsi! :)

    Uskossa turvaten Vapahtajaamme, sinua siunaten Sallamari

    VastaaPoista
  72. Hei ja Onnea 1-vuotiaalle.

    Taiten otetut kuvasi ovat herkkiä ja kauniita.
    Ja niinkuin tuossa on muutkin maininneet - ihana harmooninen tunnelma täällä blogissasi.
    Rauhoittaa :)

    VastaaPoista
  73. Ihana lahja, ilman muuta osallistun! Käyn täällä silloin tällöin katsomassa kuulumisiasi ja nauttimassa kuviesi rauhallisesta tunnelmasta.

    VastaaPoista
  74. Onnea!
    Tulen "teelle" harmoniseen kotiisi. Istun hetken, katselen, mietin. Lataan akkujani, nautin hiljaisuudesta, kauneudesta, harmonisuudesta.
    Kiitos siis siitä!

    VastaaPoista
  75. Hei vaan ja onnea!

    Kuuden lapsen äiti on piipahtanut säännöllisesti blogissasi jonkin aikaa ihailemassa kaunista ja herkkää kirjoitusta ja kuvitusta; täällä on mukava käydä kastautumassa ja virkistäytymässä joskus niin rankkojenkin päivien jälkeen. Hyvätahtoisuutesi ja lähimmäisenrakkautesi on suorastaan käsinkosketeltavaa, kiitos niistä!

    Mukavia päiviä uusien haasteiden edessä!

    P.S. Ymmärrän kyllä haikeutesi oikein hyvin... Itse oon huomannut, että vaikka kotivuosia kertyikin joka lapsen kohdalla useita ja työelämään siirtyminen on vieläkin vähän vaiheessaan kuopuksen ollessa jo viisivuotias, kulkee haikeus ja luopumisen tuska jatkuvasti lasten kehittymisen ja asteittaisen kodista/äidistäirtautumisen mukana: eskarit ja koulunaloitukset, yläasteelle- ja lukioonsiirtymiset, ensimmäiset poikakaverit... Listahan jatkuu loputtomiin, eikä vanhemmuus pääty koskaan. Lapsi sen sijaan tarvitsee myös kodin ulkopuolista omaa ja itsenäistä elämää, hitaasti askel askeleelta, kunnes omat pikku siivet alkaa kantaa enemmän ja pidemmälle, kohti maailmaa...

    VastaaPoista
  76. Onnittelut Anu vuoden täyttymisestä !

    Blogisi on kaunis ja täynnä mielenkiintoisia aiheita.
    Täällä saa levähtää, hymyillä, pohtia ja nautiskella :)

    Odotan aina uuden postauksen ilmoitusta innolla. Toivon menestystä ja iloa sinulle blogisi parissa :)

    Halaus sinulle Anu!

    Marie

    VastaaPoista
  77. Paljon onnea 1-vuotiaalle!

    Olen nuori nainen, joka elelee kahden kissan kanssa. Rakastan kaikkea harmonista ja kaunista - sitä blogisi kokonaisuudessaan on!

    Vaikka tulen tällä erää harvoin kommentoineeksi, käyn kuitenkin ihastelemassa ja nauttimassa ihanista kuvistasi.

    VastaaPoista
  78. Lämpimät onnittelut! Olen kaunosielu joka viihtyy kuviesi ja kirjoitusten ääressä :) Oikeasti, täällä on levollinen tunnelma.. ja kuitenkin niin elämänmakuinen♥ Kaikkea hyvää sinulle toivoo Reetta

    VastaaPoista
  79. Kaunista, harmonista, valoisaa, siunaavaa sellaista on blogissasi ja se saa käymään täällä uudestaan. Pikkukiireessä tänne ei vain sovi tulla vaan sitten kun ehtii rauhassa tutkailemaan sanojasi ja kuviasi ja nauttimaan niistä :)

    Maaka 5 lapsen kotiäiti synnyinsijoiltasi :D

    VastaaPoista
  80. Iltaa
    Löysin juuri blogisi ja olen tutustumassa vasta muutenkin blogien mielenkiintoiseen maailmaan...Taidan viivähtää täällä tovin ja jatkaa tutustumista toisenakin päivänä.

    Kirsikka

    VastaaPoista
  81. En oikein tiedä kuinka päädyin blogiisi, mutta täällä on niin kaunista. Katson kuviasi ja yritän poistaa näkymästäni oman kodin sotkut.

    Olen kahden pojan äiti, uskossa vailla kotia.

    VastaaPoista
  82. Iltaa!!

    Sinun *sankossas* on vaan jotain.. sellasta lämpöä, mihin voisi kääriytyä, siksi täällä aina vierailen, vaikka kommentteja jätänkin harvoin. :)
    Itse olen 35 vuotias, yh-muori Kajaanista. Typyjä on kaksi, samoin koiria. Rakasta tehdä kaikenlaista sukkapuikoilla ja virkkuukoukulla.. kunpa ei muuta tartteiskaan tehä. :D
    Ihanaa syksyn jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  83. heips! :) nyt vihdoin ja viimein ehdin istua hetken koneella, ja ilmottautua mukaan arvontaan. onnea 1.vuotiaalle, olipa ihana kun aloit blogin pidon.
    täällä sangossa on niin suloinen rauha ja harmonia ja kauniita kuvia aina... ihanaa kun osaat niin nauttia arjesta ja perheestä ja näet niiden kauneuden! ja ihanaa että meillä on myös yhteinen usko... minä onnellinen olen saanut vielä tavata sinut henk.koht. :) lucky me!:)) kiitos kaikista ihanista jutuista ja herkullisista resepteistä ja lämmöstäsi ja ystävllisyydestä... sinulla toden totta on kultainen sydän!

    VastaaPoista
  84. Onnittelut 1-vuotiaalle.

    Kaikki perustelut blogisi lukemiseen on jo lueteltu edellä:
    harmoniaa, rauhallisuutta, kauneutta, herkkyyttä

    Olen reilu nelikymppinen äiti- ja vaimo-ihminen pirkanmaalta. Olen suht tuore tääll blogimaailmassa, mutta jo pahasti koukussa.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  85. Onnittelu 1-vuotiaalle!
    Aiemmat kommentoijat ovat jo niin tyhjentävästi kertoneet ne syyt miksi tästä blogista on tullut yksi suosikeistani etten viitsi niitä enää toistaa.

    Lähden taas imemään tunnelmaa vanhojen juttujesi pariin.

    -Squi-

    VastaaPoista
  86. Onnittelut! Täällä on niin kaunista, tänne pitää aina palata uudelleen katselemaan ja ihastelemaan! Eveliina

    VastaaPoista
  87. Tervehdys

    Olen Living Hygge -blogin kirjoittaja ja saavuin tänne aivan ensimmäistä kertaa, Uuden Kuun Emilian suosituksesta. Kaunis blogi! :)

    VastaaPoista
  88. Olen niinu, 35v. viisi vuotiaan tyttären äiti, ja monien pettymysten jälkeen, kenties ensi vuonna kahden lapsosen onnellinen kotiäiti :)
    Katsastamassa olen sankoa ensimmäistä kertaa, vaan en suinkaan viimeistä. kauniita kuvia, kauniita sanoja, harmoniaa, ja haaveilua. Aivan ihana uusi tuttavuus on tää, eikä kerta viimeiseksi jää. olen onnekas, kun löysin sangon.

    VastaaPoista
  89. Onnittelut! Käyn täällä lukemassa päivitykset, joskus olen tainnut jättää kommenttiakin, mutta varmasti ihan liian harvoin. Blogissasi on käsittämättömän seesteinen tunnelma, josta nautin joka kerta. Meillä kun vallitsee tyylien sekametelisoppa ja huvikumpumainen kaaos. :)

    VastaaPoista
  90. Hei!

    Sattumalta blogisi löytänyt jonkun toisen blogista. Silloin tällöin käyn katsomassa. Mukavan oloinen blogi. Olen siis 26-vuotias opiskelija. Erityisen kiinnostunut sisustamisesta.

    Mukana siis arvonnassa!

    -S-

    VastaaPoista
  91. Hei,
    löysin blogisi erään toisen kautta ja olen päässyt katselemaan kauniita ja usein seesteisien rauhallisia kuviasi.
    Mukava törmätä yllätysarvontaan myös.
    Onnea uuteen työhön,
    S.

    VastaaPoista
  92. Olen uusi blogisi seuraaja, 40 v. tällä hetkellä pienen tyttö-vaavin ja kolmen isoveljen äiti. Mielenkiinnolla avaan blogisi, että onkohan tullut uutta postausta. Nautin niin teksteistäsi kuin kuvistasi! Samaa arvomaailmaa on myös kiinnostavaa seurata;)

    VastaaPoista
  93. Olen Tuija, kolmen nuoren äiti ja yhden karvaisen palleron sijaisäiti. Rakastan puutarhaa ja kukkia ja kaikkea siihen liittyvää ja puuhastelen mielelläni ulkona, kesät talvet. Liikun myös paljon luonnossa koirani kanssa ja zumbailen omaksi ilokseni myös.Rrrrakastan myös sisustamista ja vanhoja tavaroita, kiertelen paljon kirppareita ja antiikkiliikkeita. Asun Klaukkalassa ja olen ollut lukijasi jo pidemmän aikaa, oman blogin laitoin keväällä.Minusta sinun blogisi on aina niin valoisa ja lämpöinen...;=)
    -tuija-

    VastaaPoista
  94. Kampesin minäkin tänne vihdoin ja viimein.Tämän masiinan kanssa on ollut eripuraa,eikä se ole ollut kaverini pitkää aikaan,mutta arvontaan jos pääsisin vielä osallistumaan,niin mukava olisi.
    Rutistan sinua rakkaasti ja kiitän~kaikesta!!!=O)
    Jokaisen kirjoittajan ylistyssanoihin yhdyn minäkin ja hymyilen.Aina eivät sana riitä kertomaan kiitoksensa määrään
    ja nyt kävi niin.
    Olet huippu~yksinkertaisesti!!!

    VastaaPoista
  95. Onnittelut 1-vuotiaalle!!! Sinulla on ihana tunnelmallinen ja rauhaa huokuva blogi, josta voi ammentaa itselleen sielunrauhaa ja kauneutta.
    Olen 31-v kolmen lapsen äiti, perheessä lisäksi aviomies ja syksyllä vuoden täyttävä koiruli. Olen bloggaillut itse viime syksystä lähtien kun aloitimme talonrakennuspuuhat.

    VastaaPoista
  96. Onnea ! vuotiaalle :)
    Eka kertaa löysin tänne. Ihana tunnelma blogissasi.
    Olen Riitta reilu 40 v haaveilija, käsitöitä ja sisustamista rakastava.
    Lääkitsen itseäni kohtuudella iloon ja suruun lasillisella hyvää viiniä ja "muutamalla" palalla suklaata :)
    ihana palkinto sulla odottaa jotain onnellista

    VastaaPoista
  97. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi!!Itse olen löytänyt blogisi vasta hiljan, mutta ihastuin siihen oitis kuvasi ovat kauniita, ja tapasi kirjoittaa kaunista.

    Lämpimin terveisin
    Jaana

    VastaaPoista
  98. Huom! TIEN on yhtäkuin PIUZA nykyisin.

    Paula

    VastaaPoista
  99. Hei, ja onnea yksivuotispäivän johdosta!
    Olen seurannut suloisen kaunista blogiasi heinäkuusta lähtien: kiitos siitä onnesta ja tyynestä luottamuksesta, joita tekstisi ja kuvasi ovat tulvillaan. Kiitos!
    - Itse olen 54-vuotias , ja olen ollut kotiäitinä nyt 14-vuotiaan tyttäreni syntymästä lähtien:) Elämänsisältöni saan perheen (aviomies, tytär ja whippet-rotuinen koira) lisäksi mm. luonnossa liikkumisesta ja kirjoista (Raamattu, usko, sisustus, taide,...).
    Blogisi kuvien ja tekstien perusteella luulen asuvani samassa Turun lähellä olevassa kunnassa kuin sinäkin:)

    Kaikkea hyvää Sinun ja perheesi syksyyn toivottaen
    -SoileSatu-

    VastaaPoista
  100. Hei, ja onnea yksivuotispäivän johdosta!
    Olen seurannut suloisen kaunista blogiasi heinäkuusta lähtien: kiitos siitä onnesta ja tyynestä luottamuksesta, joita tekstisi ja kuvasi ovat tulvillaan. Kiitos!
    - Itse olen 54-vuotias , ja olen ollut kotiäitinä nyt 14-vuotiaan tyttäreni syntymästä lähtien:) Elämänsisältöni saan perheen (aviomies, tytär ja whippet-rotuinen koira) lisäksi mm. luonnossa liikkumisesta ja kirjoista (Raamattu, usko, sisustus, taide,...).
    Blogisi kuvien ja tekstien perusteella luulen asuvani samassa Turun lähellä olevassa kunnassa kuin sinäkin:)

    Kaikkea hyvää Sinun ja perheesi syksyyn toivottaen
    -SoileSatu-

    VastaaPoista
  101. Heips! Onnittelut 1-vuotisen blogin johdosta. Onni, että niin monet ovat löytäneet blogisi ja saavat nauttia sen kauneudesta. Aurinkoisia syyspäiviä toivotellen mallamarja

    VastaaPoista