lauantai 22. tammikuuta 2011

Jännitystä ja kilinää



 Meillä on tänään huviteltu potkukelkoilla. Laskettiin pojan kanssa mäkeä suurella punaisella, keskikokoisella keltaisella ja pikkuruisella sinisellä menopelillä.  Hymy oli herkässä ja lumikinokseen pössähtäminen  pitkän liu´un jälkeen toi joka kerta naurun suupieliin. Oli hurjan mukavaa saada ulkoilla keskellä päivää, valoisana aikana. Viikonlopun iloja.

Olen ollut ilta-ajan ihan väsyksissä paitsi hurjasta kelkkailusta niin myös jännityksestä, sillä mies on tänään ollut autokaupoilla Saksassa. Kaikki on mennyt hyvin ja ollaan niin iloisia, kun löydettiin näinkin nopeasti mieluisa ja budjettiimme sopiva auto sen joulukuussa menetetyn tilalle.  Päivystän täällä google mapsin kera, jos vaikka tarvitaan karttapalvelua. Mies on taitava ajamaan ja suunnistamaan paikasta toiseen mutta pimeällä vieraissa paikoissa ajaminen on silti aina haasteellista. Toivon, että auto on täynnä suojelusenkeleitä!

Kutominen on juuri sopivaa jännityspuuhaa. Torstaina keritty lankakerä on saanut illan mittaan kieppua puolelta toiselle ja jälkeä syntyy kuin huomaamatta.  Siirrynpä tästä jälleen käsityökorini äärelle. Leppoisaa lauantaita Sinulle!

Anu

ps. Eikö viherrä kauniisti tuo myrtti? Ihan kuin lupaus keväästä!

25 kommenttia:

  1. Ai teilläkin tuodaan autoja Saksasta. Meillä on tuotu vaikka kuinka monta.... Viimeksi minun ajopeli....
    Silloin poika lähti hakemaan ja kyllä kaikki meni hyvin...Hyvät autot sieltä saa.Kun uudet vaikka muutama vuosi vanha...
    Kyllä kaikki menee hyvin....
    Hyvää viikonloppua sinulle!
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  2. Sanne
    Kiva kuulla, että teillä sujui kaikki hyvin. Tämä on meillä ihan ensimmäinen kerta, kun Saksasta tuodaan. Yksi aiempi kokemus meillä on Ruotsista hakemisesta ja silloin kaikki meni oikein mukavasti. Mies juuri soitteli ja kohtapuoliin on Hampurissa. Ihanaa, kilometri kilometriltä lähempänä kotia :)
    Hyvän viikonlopun terveisin Anu

    VastaaPoista
  3. Tämä oli melkein telepatiaa sillä mietin juuri sitä miten onnekkaita kolarissa olijoita sitä ollaan.. olisikohan ajatukset tullut näistä liukkaista ja jäisistä keleistä;-)?

    Hyvä kuulla että saitte teille uuden auton; ja pidän kädet ristissä että sekä auto ja kuski tulevat pian kotiin!

    Oikein hyvää viikonlopun jatkoa sinne ja hyviä kelkkailuhetkiä!

    VastaaPoista
  4. Ihailen tuota kaunista myrttiä, minä kun en myrttiä saa elämään ja kukoistamaan mitenkään:( Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut uudesta autosta! Kiva myrtti! Mitä sinä neulot? Lanka näyttää niin kiintoisalta!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia. Myrtti on keväinen, pitäisi kai myös hommata jotakin huonekasvia, josta saisi energiaa!

    Toivottavsti kuski ja auto tulevat ongekmitta kotiin ja jännitys loppuu. Naureskelen aina, että mieheni on lapsena ruokittu gt-kartastoilla, kun hänellä on pettämätön suuntavaisto. Ajaa vaikka mekkaan ilman navigointi apua, kun kerran näkee reitin. Minä menen sekaisin ilman suunnista ja eksyn metsään kierrettyäni kerran kuusen ympäri :)

    Leppoisaa sunnuntaita ja kivoja lumileikkejä!

    VastaaPoista
  7. Kutominen onkin varmasti oikein sopivaa jännityspuuhaa, esim. kirjan lukeminen ei silloin onnistu.

    Toivottavasti matka meni hyvin:)

    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  8. Ihana myrtti! Itse olen omistanut useamman, mutta ne kuolevat aina kun unohtaa olla päivänkin kastelematta :( Ei siis minun kasvini, hih.

    Kuulostaa hienolta tuo auto-juttu :) Omalla miehellä myös kauhea auto-kuume. Toivotaan että reissu sujuu hyvin, ja että pian uusi parivaljakko palaa kotiin :)

    Mukavaa sunnuntaita Sinulle!

    -Sanna

    VastaaPoista
  9. Onnea uudelle autollenne ja leppoisaa Sunnuntaita!

    VastaaPoista
  10. Aamunkukka
    Kiitos! Miehen matka on mennyt hyvin. Lähetti äskettäin viestiä, että on valtavan kauniit maisemat kun horisontissa on pelkkää merta...
    Kyllä ollaan tosiaan oltu niin hyvin varjeltuja niissä kolareissa. Se on iso kiitosaihe!
    Mukavaa pyhäiltaa teille.

    selma
    Kyllä se mullakin on niin ja näin. Yksi myrtti kuivi käsissäni ja tämä on nyt toinen yritys. Koitan kastella säännöllisesti mutta saa nähdä miten silti käy.

    VastaaPoista
  11. Anskuliini
    Kiitos kovasti!! Jaan muuten kanssasi ajatuksen suklaan olennaisuudesta ;)

    purnauskis
    Kiitos - on mukavaa, kun autoasia saatiin järjestykseen.
    Niin ja tosiaan en huomannutkaan jännitykseni kourissa edes kertoa mitä puikoilla on syntymässä. Olen aiemmin tehnyt Esiton lenkkimohairista hihattimen, vähän kuin boleron tyylisen yläosan ja sitten hartiahuivin. Nyt näin eräässä sisustusliikkeessä kauniita ainaoikealla neulottuja torkkupeitteitä tuosta samaisesta langasta. Ihastuin ja sellaista olen tekemässä.

    VastaaPoista
  12. Emilia
    Tykkään tosi paljon myrteistä. Yhden olen onnistunut kuivattamaan mutta nyt on siis menossa uusi yritys. Minulle iskee tammi.helmikuussa aina viherkasvikuume ja yleensä hankin jonkun uuden kasvin aina näihin aikoihin.
    Meillä on sitten samanlaiset miehet! Mun mies osaa paikkoihin/paikoissa aina suunnitaa niin hyvin ja minä en löydä ikinä minnekään. Tässä lähimetsässäkin olen kerran eksynyt. Ihan hoopoa, mutta niin vaan kävi.
    Mukavaa sunnuntaita sinne teidän kotiin.

    Pioni
    Merimatka on mennyt hyvin ja aamulla mies on Helsingissä. Tosi ihanaa. Kutominen on tosiaan paljon parempi vaihtoehto jännitystilassa kuin lukeminen. Näin ainakin minun kohdallani kun en saa keskityttyä lukemiseen kun jänskättää :)

    VastaaPoista
  13. Sanna
    Myrtit ovat niin kauniita mutta saa nähdä onko tuo kaveria minun kanssani ja pysyykö hengissä ;) Koitan muistaa nyt kastella ahkerammin kuin viimeksi. Leikkaaminenkin tuottaa mulle vähän päänvaivaa mutta onneksi tuota pikkuruista ei vielä tarvitse saksia.

    Autokuume voi olla vakava asiaintila :) Tsemppiä kuumepotilaan lääkintään. Olisikohan meillä naisilla tuota autokumetta vastaava vaikka sisustuskuume...Mulle ainakin iskee se joskus, tosin se ei tarkoita että pitäisi välttämättä mitään hankkia. Huonekalujen raijaaminen paikasta toiseen lääkitsee kuumetilaa ihan riittävän hyvin.
    Leppoisaa sunnuntaita Sanna sulle.

    Tuulia
    Kiitos ja mukavaa pyhää!

    VastaaPoista
  14. Mukava kuulla, että kaikki sujui hyvin. Minulla sinulle tunnustus blogissani. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  15. Toivottavasti auto ja mies turvallisesti kotona :)
    Taitaa olla aika yleistä tämä auton tuonti Saksasta. Meillä monet ystävistä ovat kysyneet esikoistamme reissuun mukaan kun puhuu saksaa toisena äidinkielenä. En ole hennonut päästää reissuun ;)
    Maanantaian nuorukaisemme ajaa inssin, joten tiedä vaikka lähtee nyt itse reisuun hakemaan autoa :)

    Kauniita kuvia ja myrtti on niin kodikas kasvi. Minulla ei ole kovin hyvin viihtynyt, en tiedä miten hoidan väärin että suuttuupi.

    Kaunista alkavaa viikkoa sinne !

    VastaaPoista
  16. Ai hih, Siperian karttapalvelua ei tänään tarvitakaan? :)

    VastaaPoista
  17. Onnea uudesta autosta! Siellä on eletty varmasti jännittäviä hetkiä. Kaikki menee hyvin! Monesti yritän tolkuttaa itselleni, etten huolehtisi/stressaisi sellaisista asioista, joille en voi itse mitään. Kevättä ilmassa! Tosin nyt on eletty kyllä melkoista viherkasvientappoaikaa. Heitin kolme kompostiin, kun näyttivät niin kertakaikkisen surkeilta. Otin tosin pistokkaita.

    Onnellista ja turvallista alkavaa viikkoa! Suojelusenkeleitä matkaan.

    VastaaPoista
  18. sellariina
    Kiitos oikein paljon!
    Miehen reissu meni hyvin ja nyt hän on jo kotimaassa :)

    Marie
    Mies on kotiutunut ja kaikki sujui hyvin. Tiedän, että ajeli aamusella lautalta piipahtamaan kotona ja sitten töihin. Nähty ei vielä olla, kun minun piti niin varhain jo lähteä työhön. Silti jo sen tietäminen, että samassa maassa ollaan auttaa :) Illalla pidetään pienet kakkukestit kaiken kunniaksi.

    Teidän nuorukaisella onkin jännittävät ajat sitten juuri nyt. Lykkyä hänelle ajokokeeseen. Onpa muuten hienoa, että on takataskussa sellainen kielenhallinta kuin hänellä.

    Valoisaa viikkoa Marie

    VastaaPoista
  19. Anonyymi
    Juu ei ;) Kaikki sujui oikein hienosti eikä mitään lisäpalveluja tarvittu. Minä päivystin mutta onneksi reitit löytyivät ilmankin apuja ja kaikki siis meni luonnikkaasti.

    Sini
    Kiitos! Hyvin sujui kaikki. Odotan innolla että nähdään illalla, mies ja minä. Pikkuvesselilläkin oli iso ikävä, vaikka kyse ei toki9 ollut kuin kolmesta päivästä. poika oli aamulla sitä mieltä, että isi kotiutuu pikajunalla :)

    joskus viherkasveilla on joku kummallinen epidemia meidänkin huushollissa, että lakoavat joukolla. Näin talvella on ihanaa saada jokin uusi viherpilkku innostamaan kohti kevättä.

    Mukavaa viikkoa ja enkeleitä

    Marina
    Hyvän viikon terkkuja täältä luoksesi

    VastaaPoista
  20. Hei, blogissani on sinulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
  21. Hips!

    http://lauramainen.blogspot.com/2011/01/voi-jehna.html

    :-)

    Mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  22. Todella kauniita kuvia! Kiitos sinulle, sain tämän bloggauskipinän nyt uudelleen. =0) Voikaa hyvin!

    VastaaPoista
  23. Elina, Laura ja Saija

    Kiitos teille!

    VastaaPoista