tiistai 22. toukokuuta 2012

Työkiireet ovat tällä ja ensi viikolla huipussaan. Vastapainoksi on ollut mukava saada kotiin järjestystä. Kun jollakin elämän alueella vallitsee kaaos, on siivous aina hyvää lääkettä  :)  Olen pyyhkinyt astiakaapin ja pessyt ja järjestellyt astioita. Miten sellainen yksinkertainen puuha voikin tuottaa niin paljon mielihyvää...

Eilen käveltiin kesäisessä lämmössä lähipuistoon ja piipahdettiin siinä matkan varrella kirjastoautossa.  Me käymme yleensä kuntamme tai lähikaupungin pääkirjastossa, joten piipahdus autossa oli pienelle pojalle elämys. Auton kyljessä luki: "Sellainen henkilö, joka syö pannukakkua ja hilloa, ei voi olla kauhean vaarallinen." (Tove Jansson) Olimme ihan samaa mieltä.

 On niin ihanaa, kun luonto vihertää ja kukkii valtoimenaan. Puutarhan luumupuu alkaa availla nuppujaan, norjanangervot loistavat, sipulikukat kukkivat ja päivä päivältä muuttuu ikkunoista aukeava maisema runsaammaksi ja runsaammaksi. Äiti poimi minulle puutarhastaan herkkiä valkoisia narsisseja. Niiden tuoksussa ajattelin nyt nauttia tiistai-illasta. Mies toi kaupasta lakritsijäätelöä ja luulenpa, että pyöräytetään paketista pari palloa jälkiruokakulhoihin ja maistellaan kesää.

Voimia viikkoon!

Anu


ps. Kiitos hyvää mieltä tuottaneista terveisistänne edelliseen postaukseen kuten myös saamistani tunnustuksista. Palaan niihin piakkoin.

7 kommenttia:

 1. Kesän voimistumista olen itsekin seuraillut tarkemmin kotipäivieni lomassa. Yön antama sade sai puiden kukkanuppuihin häkellyttävän paljon voimaa ja uusia kukintoja on valtavan kaunista katsella <3

  Olen huomannut usein, että siivoamisessa järjestelee kuin vahingossa myös omia ajatuksiaan, käsittelee mielipahaansa ja joskus jopa raivoaan. Hyvää lääkettä todella ja sen tuloksesta jää pitkäksi aikaa oikein hyvä fiilis ;)

  Ihana tuo tossukuva, kertakaikkiaan <3

  VastaaPoista
 2. it is so peaceful and beautiful in here...always fills me with a deep feeling of calmness when i visit...

  how nice to see the yarn on your needles : ) wonderful to knit with..

  hope you have lovely sunfilled days,
  hugs
  vibeke

  VastaaPoista
 3. Kevät on niin kaunista. Valtavasti vihreän eri sävjä ja joka puolella hiljalleen aukeilevia kukkia <3
  Voimia seuraaviin viikkoihin :)

  VastaaPoista
 4. Meillä naapurissa vanha talo, joka on vain kesäisin käytössä. Siellä on pitkä rivi luumupuita, jotka nyt kukkivat ....kaunista...:)

  Voimia sinulle kiireisiin viikkoihisi.♥

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!
  Aurinkoista loppuviikkoa:-)

  VastaaPoista
 6. Mari
  Uudet alut antavat voimaa. Kasvun seuraaminen on niin antoisaa.

  Ja ihan totta, että siivotessa siivoaa myös pääkoppaansa, järjestelee ajatuksia ja saa mielensisäisestikin usein tosi paljon aikaan.

  Pienen poitsun kesätossuissa on tosiaan taikaa :)

  vibeke
  Thank you!! You are so kind.
  I just love the yarn you sent to me. I changed my plan and I am now testing one crocheting technique for the scarf.
  My days have been full of sun, also haste and hurry but still many lovely things too.
  HUGS!
  Ps.I am sending your parcel soon. Now I received the picture/poster and have almost all of the things I am going to send to you :)

  Lili Emilia
  Niinpä, ihanaa. Kiitos paljon. Miten sitä aina tuntuukin, että ennen lomaa on aivan uuvuksissa. Oman lukioaikainen matematiikan opettajani totesi kerran, että se johtuu siitä, että loma on tulossa. Siis se väsymys johtuu siitä, kun tietää, että pian on loma. Tiedä häntä...

  VastaaPoista
 7. Irmastiina kiitos
  Tykkään paljon kukkivista hedelmäpuista. Käppyräiset vanhat puut ovat erityissuosikkejani.

  Arja
  Kiitos paljon!! Aurinkoa myös sinun suuntaasi.

  VastaaPoista