maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kevättä ikkunalla



Viime viikko oli tosi mukava. Äidilläni oli talvilomaa ja saatiin viettää aikaa yhdessä. Lisäksi ystävä oli yökylässä. Viikonloppuna juhlistettiin kaiken kukkuraksi suvun nuorinta kastejuhlassaan. Tuntuu siltä, että kevät näkyy silläkin tavalla, että sosiaalinen elämä on yhtäkkiä paljon vilkkaampaa kuin keskitalvella. Mukavaa!



Tälläkin viikolla meillä tapahtuu. Lapsukaisen kummitäti poikaystävineen tuli kyläilemään melkein koko viikoksi. Hyvää seuraa ja hauskaa puuhaa on tiedossa. Ja tulevana viikonloppuna onkin sitten miehen syntymäpäivät ja kekkerit. Kevättä ilmassa, kevättä ilmassa.


Kevättä pitää saada jo touhukkaasti pukea kotiinkin. Valon kunniaksi olen vaihtanut keittiöön valkeat salusiinit. Niiden myötä kaipio pelakuihin sen kun kasvaa. Ne sopisivat niin kauniisti verhojen väliin tuohon ikkunalaudalle. Tähän hätään saa kuitenkin basilika vastata vihreydenkaipuuseeni.

Mutta mitä muuta onkaan kuvassa ikkunalaudalla? Simaa! Sima oli yllätys miehelleni, perheen simasuulle, viikonlopun ruokakauppareissulta.Vaan eipä ole enää simaa tuossa pullossa. Se katosi jo parempiin suihin. Luulenpa, että meillä on suut uudemmankin kerran simassa vielä ennen vappua.


Mukavaa keväistä viikkoa!



14 kommenttia:

  1. Kylläpäs tuli keväinen mieli tuosta simapullosta! Nam! Ja kyllä taitaisi ne pelakuut näyttää tuossa ikkunallasi hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Moikka Miukka
    Hyvä, että sullekin tuli keväinen mieli. Itselleni tuli kuvasta mieleen ihan toukokuinen kuulaus. Pelakuita odotellessa...
    Sulle hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
  3. <3 helpottunut huokaus <3
    Nuuhkaisin siman tuoksun, hörppäsin viimeiset makoisat tilkat pullosi pohjalta, istahdin tyyntyneenä ja toiveikkaana sulkemaan silmäni nähdälseni ne ihkuliinit pelargoniat. Käväisy sangollasi pyyhkäisi päivästäni viimeisetkin harmauden hivenet. Kiitos valoisasta keveämmän mielen antavasta postauksestasi!!Ihanaa. Tunsin siman tuoksun...nuha siis tekee lähtöään.
    Ihanista ihaninta, mukavista mukavinta viikkoa sinulle!! <3<3<3

    VastaaPoista
  4. Mukava postaus, oikein tuli hyvälle mielelle! Kaunis kuva ikkunasta.
    Eipä ole käynyt sima vielä mielessä - sepä se on kevättä jos mikä!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kevään odotusta kaikille simasuille! Muutenkin teillä tapahtuu kaikkea kivaa tällä viikolla!

    VastaaPoista
  6. Simaa!! Oioi, pitäskös laittaa jo satsi tulemaan?? Pääsiäiseksi, jolloin meillä vietellään Oskarin synttäreitäkin? Joo!

    Salusiinit on ihanan kepeät.

    VastaaPoista
  7. Tinttarus
    Voi kuinka mukavasti kirjoitit, kiitos ♥ Keväisen mielen täyttämää vikkoa, siunauksen lempeää tuulta ja kuplivaa iloa sulle ystävä!

    Ulla-Kreistiina
    No niin oikein kevätmieli ryöpsähti esille siellä Prisman käytävällä, kun näin ne simapullot. Kyllä se toukokuukin ajallaan vielä saapuu. En malttanut olla ostamatta tuota kevätherkkua, vaikka yleensä teenkin itse simat.

    Elsalle kiitos ja halaus. Viikkoosi oikein hyviä tuokioita!

    Teija
    Synttärijuomaksi olisi kyllä ihan passeli. Laitetaanko jo satsi tulemaan?

    VastaaPoista
  8. Oikein kukkurallisen sinkkisangollisen ammensit taas keväistä mieltä päivääni. Kuva on niin kaunis. Pelakuiden odotus kutkuttelee täälläkin jo, pistokkaita pistelin purkkiin eilen.
    Tuo simapullo on vallan viehättävä, siihen voi panna simat jos toisetkin tarjolle.
    Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
  9. Herkullisen näköistä simaa kauniissa pullossa!
    Ja ihanan keväisiä kuvia ikkunalta.

    VastaaPoista
  10. Lukukierroksella. Ihania keväisiä postuksia! :)

    Ja tuo piiraknohje täytyy varmaan napata joukkoon :)

    VastaaPoista
  11. Ihanan aktiivisen kuuloista seuraelämää!
    Kauniisti kevään valo siivilöityy tuolta salusiineista. Ymmärrän pelargonioiden kaipuusi!

    Simapullo on hurjan kuvauksellinen. Itse en ole koskaan simasta pitänyt, mutta noin kauniin pullon voisin minäkin miehelleni ostaa :)

    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  12. Mukavaa tiistaista auringonpaistetta sinne simasuille. :)

    VastaaPoista
  13. Minäkin tulin hyvälle mielelle kirjoituksestasi :) Piti tulla vielä kiittämään siitä reseptistä, eilen leivoin ja oli kyllä hyvää! Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  14. Piupau
    Voi, sait jo pistokkaat alulle. Toivotaan runsasta kasvua!
    Ja ajattelin tosiaan hyödyntää tuota nättiä simapulloa kotitekoiseenkin juomaan.

    Esmeralda
    Kiitos. Hyvää oloa sulle!

    Moikka Maaka
    Joo, nappaa ihmeessä. On nopea ja helppo juttu. Helppoudessaan erityisesti perjantain fiilikseen sopiva :)

    Emilia
    Minäkään en simaa kovin paljoa voi kerrallaan kietaista menemään, kun sitruuna-allergia oirii muuten ihan liiaksi. Pieni maistiainen riittää mulle. Mies sen sijaan joisi simppaa vaikka millä mitalla :)
    Sulle myös mukavaa tiistain jatkoa. meidän tiistai on ollut melko herkullinen. Vierastelut uhkaavat toden teolla käydä kevyemmän elämäni harteille :) Vedin juuri suklaakakun uunista. Mukavassa seurassa on hyvä tekosyy itsekin vähän maistella...

    Kiitos Tiina! ja sulle leppoisaa tiistain iltaa. Aivan ihanaa, kun on jo valoa illoissa. Pian on kello seitsemän ja vielä on valoa.

    Anskuliini
    Ole hyvä! Kiva, jos tykkäsit.
    Terveisiä täältä huikkaan *suupielet suklaassa*

    VastaaPoista