sunnuntai 9. toukokuuta 2010

doTTy - helmat hulmuamaan












Hei! Minusta on ollut mukavaa lukea kuvakertomuksia viehättävistä sisustus- ja vaatekaupoista. Siitä sain idean omien lempiputiikkieni, sisustusliike Elvina Interiörin ja vaateliike doTTyn, esittelyyn. Kesäkin lähestyy ja jos vaikka poikkeat Turun seudulla lomailemassa, kannattaa käydä kurkistamassa näiden putiikkien tunnelma. Kuvia Elvinasta näet aiemmassa postauksessa. Tänään raotan teille doTTyn ovea.


Boutique doTTy sijaitsee Turussa osoitteessa Eerikinkatu 17. doTTy myy romanttisia Noa Noan vaatteita. Aiemmin valikoimaan kuului muitakin merkkejä mutta nykyisin liike keskittyy Noa Noaan. Putiikista voi löytää itselleen vaatteiden lisäksi erilaisia asusteita, kuten suloisia omistajien virkkaamia rintakukkia, vöitä, huiveja, kenkiäkin. Ilme liikkeessä on valoisa ja viihtyisä. Niin viihtyisä, että minun tekisi aina mieleni istahtaa putiikissa olevaan nojatuoliin vain haaveilemaan...

Noa Noan valikoimissa on paljon hameita ja mekkoja, joten kaltaiselleni hameihmiselle paikka on keidas. Minua miellyttää Noa Noan käyttämät puuteriset pastellisävyt sekä kankaiden keveys, elävyys ja yksityiskohdat, vaatteiden nostalgisuus sekä tyttömäisyyskin. Toki myös hyvä laatu. Lisäksi liikkeen omistajat Annica Stubb ja Ulla Söderström-Ceder palvelevat asiakkaitaan erittäin huomaavaisesti ja ystävällisesti.

Minulla on huomenna syntymäpäivä ja äitini vei minut perjantaina lahjaostoksille doTTyyn. Sain valita itselleni kaunista ja mieluista kesävaatetta. Kiitos teille äiti ja isä!





Huomenna laitan syntymäpäiväni kunniaksi suun makeaksi näiden valokuvien macarons -leivoksilla. Nautin myös uusista kesävaatteistani - tiedäthän sen tunteen. Vain toinen nainen voi ymmärtää, kuinka ihanaa on saada oikein mieluista päällepantavaa.....


Valoa uuteen alkavaan viikkoon,



21 kommenttia:

  1. Lämmin halaus syntymäpäivänäsi. Paljon onnea. Kiitos kun veit minut mukanasi ostoksille tuollaiseen unelmakauppaan, en edes osannut unelmoida nuin kauniista kaupasta. Vaatteet todella näyttävät satumaisen suloisilta.
    Onnellisia hetkiä sinulle alkaneeseen viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Onnea syntymäpäiväsankarille!
    Heti kun saan vaan vapaan hetken, käyn kyllä varmasti Dottyssä! ...Elvina onkin minulle jo tullut tutuksi. :)
    Yksi asia sinulta unohtui...mitä valitsit itsellesi?! ;) Tähän kohtaan olisi IHAN PAKKO saada jonkinlainen asupostaus! :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    -Anu-

    VastaaPoista
  3. Huomenta Anu ja oikein lämpöinen synttärihalaus sinulle tämän päivän kunniaksi. Olkoon päiväsi pullollaan ihanuutta! Tuo liike on niin iki-ihana. KAtseeni kierteli kuvissasi sillä silmällä, että minkähän hurmaavan ihanuuden Anu itselleen valitsi.....
    Täällä minä muutaman lisäsairaslomapäivän vielä kotosalla lepäilen.
    Iloa,valoa,siunauksen säteitä luoksesi lähetän.

    VastaaPoista
  4. Hyvää syntymäpäivää Anu!
    Ihanan näköisiä liikkeitä olet kuvannut. Harmi vain, että meiltä on täältä liikaa matkaa shoppailureissulle sinne mutta pitänee kattoa josko kesälomareissun suuntaisi sinne suunnalle...siinähän ne samalla matkalla menisi ne yyterin hiekkarannatkin, mitä oltiin suunniteltu...Eihän se nyt Porista ole enää matka eikä mikään Turkuun...;)
    Kiinnostus kans täällä heräsi, että mitä ostit itsellesi?! :)
    Vietähän ihana päivä!!! <3

    VastaaPoista
  5. Onnea päivänsankarille!
    Muakin alkoi heti kiinnostamaan, mitä liikkeestä kotiutit?
    Aivan ihastuttava putiikki, kuinka on mahdollista etten ole sitä huomannut...
    Uusien vaatteiden huuma on jotain ihmeellistä- itselle tulee aina paljon ryhdikkäämpi, itsevarmempi ja kauniimpi olo.
    Herkullisia hetkiä syntymäpäivääsi!

    VastaaPoista
  6. Onnea päivänsankarille! Meillä onpi siis 1 päivä synttärien välissä :) Vietä ihana päivä!

    Dottyyn pitää suunnata ensi tilassa, jo tällä viikolla.. Aivan ihanat kuvat liikkeestä!

    VastaaPoista
  7. Onpa ihanan näköinen puoti tuokin! *huokaus* Ei ole kyllä Turun reissua tiedossa (asutaan tääl ihan toisel puolel Suomea) mutta jos tulen, niin varmasti poikkean noihin! :)

    Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  8. Hei teille
    Kiitos kaikista ilahduttavista sanoistanne. Minä sain juuri pikkumiehen päiväunille ja nyt keitän oikein hyvää teetä...
    Minä sain lahjaksi puuterisen roosa/beigesävyisen valuvaa ja ohuen ohutta materiaalia olevan mekon. Lisäksi senllaisen neuletakin kun sovituskopin seinää vasten tuossa yhdessä kuvassa roikkuu (roikkumassa turkoosi). Minun värini vain on sellainen tummempi vedensinivihreä (neuletakkipino on pöydällä ovaalin peilin lähellä), saman sävyisen topin ja roosan puolihameen. Aivan ihania ovat. Vielä niistä kiitän!

    VastaaPoista
  9. onnea ja hali ihana Anu sinulle!
    siis oh ouh mikä kauppa... ;)
    ihan paras lahja vanhemmiltasi, ihania!
    mä haluan kans nähdä mitä valitsit!:)
    ihanaa toukokuun päivää ja ihanaa synttäriä huomenna!

    VastaaPoista
  10. vai tänäänkö juhlapäiväsi jo oli... ;) onnea siis tänään!

    VastaaPoista
  11. Onnea, Onnea!
    Kiva olisi käydä näissä liikkeissä, näyttää niin hyvälle :)
    Harmi, kun Turku ei ole koskaan kuulunut varsinaisesti meidän käyntikohteisiin. Ehkpä ensi kesänä :)

    VastaaPoista
  12. Ihanaa synttäripäivää toivon minäkin :) Ehdin taas pyörähtää täällä ja on ollut kiva lukea esittelyjä puodeista. Ehdotinkin jo miehelle matkaa kesäiseen Turkuun. Hih. Tosin se on ollut mielessä jo ennen tätäkin, mutta nyt varsinkin.

    VastaaPoista
  13. Minäkin olen käynyt Dottyssa ihailemassa. Koska olen tällainen sadan kilon keijukainen, on minun pitänyt tyytyä ostamaan vain Noa Noan pussukoita ja meikkilaukun sekä Lisbet Dahlin sateenvarjon. On silti kiva käydä hypistelemässä. Odd Mollyn ihanan hompsuiset paitulit ja mekot ovat niin minua. Eipä puutu kuin oikea koko ja raha :) Kaunista kevätviikkoa!

    VastaaPoista
  14. Ihana puoti
    ~kerrassaan ihana!!!<3
    Minä pienessä mielessäni kuvittelen päälleni juuri tuollaisen mallisia,hauskoja ja vähän erilaisia tamineita,mutta...
    totuus on aivan toisenlainen!!=O(
    Ei ole meidän kulmilla tuollaisia ihanuuksia,jotka laitavat huokailemaan!!!
    Ja voisihan olla niin,että tuollaiset erityisyydet eivät juuri tämän malliselle mammalle sopisikaan.
    Ei ole annettu siroisuutta ja sirpakkuutta,hentoisuutta ja keijukaismaisuutta olemukseeni yhtikäs yhtään.
    Ja luulen,että tuollaiset mahtavuudet verottavat hurjasti paljon rahapussia.
    *huokaisee*
    No,onhan sitä sentään jotain päällensä saanut...
    ~ei ole sentään alasti tarvinut hipsutella.;0)
    Turkkuseen on kesällä taas tultava!!!
    Tähän loppuun onnittelurutistukset
    synttäreiden johdosta!!!
    *rutistaa ja moiskauttaa muiskun poskelle*
    Toivottelen myös kesäisen keveää ja letkeän leppoisaa loppuviikkoa sinulle suloinen ihminen!!=O)

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia niin putiikista kuin leivoksistakin.
    Hauskaa syntymäpäivää!

    VastaaPoista
  16. Hei!

    Lauralle kiitos! eilen se tosiaan oli se synttäri. Laitoin tämän päivän postaukseen mekkokuvan :) Kurkistathan sieltä :)
    oikein hyvää tiistaipäivää, iloa leikkeihin lasten kanssa ja muihinkin puuhiisi.

    Kesäkukka
    Kiitos! Minullakin on monia paikkoja on, joissa haluaisin kesän tullen piipahtaa. Aina sitä tulle mietittyä, että tuollakin olisi kiva käydä ja tuollakin...Kaikkea kaunista ja mukavaa opn tämä Suomenmaa täynnänsä :)
    Hyvää mieltä tähän päivääsi!

    Rouva M
    Kiitos :)
    Toivottavasti mies innostuisi reissusta ;) Täällä päin on ihania museoita, kauniita merimaisemia ja putiikkejakin...

    VastaaPoista
  17. Bibelot
    Minäkin tykkään monista Odd Mollyn vaatteista. Löysin nettisivuilta yhden niin kauniin takin mutta ei taida siitä tulla minun takkiani, kun hinta oli yli 400 puntaa. Jaiks. Mutta ihastellahan silti saa.
    Olimmepa minkä kokoisia hyvänsä, niin silti on kaikkea kaunista ja naisellista ihana katsella. Minäkin olen putiikissa ihaillut niitä pussukoita. Siellä oli myös alkukeväästä aivan ihastuttavia kumppareita. Olisivat olleet juuri passelit puutarhatöihin. Minusta myös nostalgisella, naisellisella huivilla saa melkein mistä hyvänsä asusta heti niin paljon romanttisemman. Minä en ole pienimmästä päästä naisia itsekään ja kilojeni kanssa alituiseen kamppailen. Lonkkani ovat kovin huonot ja pitäisi sen vuoksi saada paino alas ja pysymään matalana, vaan vaikeaa se on. Voi, tosi vaikeaa. Mutta hei, meissä ei-ihan- langanlaihoissa on paljon pehmeää halattavaa ;) Aika ihana ajatus - eikö ;)

    VastaaPoista
  18. Katinkainen
    Heissuliveissuli
    Eikös vaan olekin ihana?!
    Ja en minäkään ole siroinen, keijuinen tai pikkarainen. Pikemminkin kuhmurainen ja pitkänpuoleinen. Silti mielin kauneutta varteni ympärille ja ihan on lahjaa, että olen viime vuosina oppinut yhä enemmän oikeasti tykkäämään itsestäni. Sitten minä en ole ollenkaan niitä naisia, että ostaisin uusia vaatteita kovin usein mutta sitten kun minä hankin jotakin uutta, niin kovin mielelläni soisin sen olevan romanttista, kaunista, toki järkevääkin (niin rahapussille kuin tämän maan sääoloille). Usein olen Dottystä tehnyt esimerkiksi aleaikaan kivoja löytöjä. Monesti vain kurkistan kauneuksien perään ja imen itseeni putiikista mukavaa tuulta. Ja kun en hanki alituiseen päällepantavaa, niin sitten olen voinut silloin tällöin tehdä jonkun hankinnan normaalimyynnistäkin. Pesussa ovat nuo ihanuudet pysyneet tosi hyvinä ja siitäkin olen niin iloinen. Tykkään pitää hyvää vaatetta vuosikausia...
    Kiitos haleista, muiskuista ja toivotuksista, niistä niin ilahduin. ja siitä myös, että jos vaikka tänne päin olet kesällä mielimässä...Ideoita, ideoita heti kypsyy mielessäni...hih :)
    Iloa päivääsi!

    Kultsin kämppä
    Kiitos paljon!! Sinulle oikein hyvää tätä päivää.

    Kaikille teille

    Arvatkaa, minä näin tässä naputellessani juuri äsken ensiksi oravan. Tuli metsäisen takapihan poikki iloisesti hypellen. Sitten tuli siili. Löntysteli ja tallusteli ja lopulta fasaanikukko. Aikamoinen näytös täällä meneillään. Tykkään seurata luontokappaleiden kevätpuuhia.

    VastaaPoista
  19. Hyvä idea tuo lempikauppojen esittely! Ehdottomasti täytyy piipahtaa Dottyssä jos joskus sattuu Turussa poikkeamaan =)

    VastaaPoista
  20. Hei Anu!
    Kiitos kaunis kuuluu sinulle ihanista kuvista ja kivasta tekstistä doTTysta!

    Terv. doTTylaiset Ulla ja Annica

    VastaaPoista
  21. Sort of pink
    Vasta huomasin kommenttisi...Poikkeamisen arvoinen on kyllä tuo upea putiikki. Kannattaa käydä.

    Ulla Ja Annica
    Kiitos teille! En ollutkaan kommenttianne huomannut, kunnes tuli eilen puheeksi piipahtaessani. Odotan jo innolla Noa Noan syysihanuuksia :)

    VastaaPoista