torstai 24. kesäkuuta 2010

JuhannustunnelmaaTänä iltana nautiskelin laitellessani juhannusilmettä makuuhuoneeseen. Kuljettelin aiemmin ruokahuoneessa ollutta vanhaa ovea seinältä toiselle. Lopulta päädyin asettamaan sen lähinnä turvallisuussyistä komuutin taakse. Näin se ei pääse kaatumaan pienten varpaiden tai sormien päälle. Vaihdoin myös puhtaat pellavalakanat sekä ruusutyynynpäälliset ja ripustin juhannuskranssin paikoilleen.


Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville on juhannuskirjani. Se odottaa komuutilla mutta minä en malttaisi odottaa, että saan taas jatkaa sen lukemista. Koukutuin heti. Tänä iltana en kaikesta huolimatta malta tarttua kirjaan, sillä mies palasi juuri työmatkaltaan. Taas on koko perhe koolla ja mieli niin hyvä ja lämpöinen.


Toivon sinulle oikein onnellista juhannusta! Nautitaan, herkutellaan ja uneksitaan suviöiden suloisia unia.

27 kommenttia:

 1. Ihanasti keskikesän valo leikittelee pinnoilla. Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Upeata Anu ! Niin keskikesän tunnelmaa huokuvat kuvat. Miten kiva että perheesi on täysilukuinen. Toivotankin oikein suloista ja aurinkoista keskikesän juhlaa <3Me pakkaudumme nyt autoon ja lähdemme reissulle,mutta maanantaina taas töissä :)

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista juhannusta myös sinulle, kuvista aivan tuoksui putipuhdas ja viileän kesäinen makuuhuone. :)

  VastaaPoista
 4. Upea kranssi! Kirjallinen piiri perunenkuoripaistoksen ystäville on ihana, hurmaava kirja. Luin sen itse maaliskuussa, mutta kirja sopii jotenkin paremmin kesään (hyvä se toki oli kevättalvellakin :) )

  Hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi, Anu!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana teidän tunnelmanne!

  Nauttikaahan toisistanne ja Suomen kauniista kesästä.

  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kuvat ! Upea tunnelma niissä...
  Suloista juhannusta !

  VastaaPoista
 7. Ihanista ihaninta, suloisista suloisinta keskikesän juhlaa teille!
  Niin kaunis tunnelma, valoisa ja romanttinen. Aloitimme oman juhannusaaton yllättäen kuntosalikäynnillä rakkaan kanssa. Kohta lähdemme lasten kanssa uimaan Paimioon ja iltaa varten laittelen terassin juhlakuntoon. Herkuttelun sallin itsellenikin nyt hyvällä omallatunnolla.

  Siunausta ja suloa juhlaanne!

  VastaaPoista
 8. Tuire
  Se valo minuakin ilahdutti.
  Juhannusiloa!

  Marie
  Perheen täysilukuisuus on varsinainen juhannusilo. Teille oikein antoisaa ja mukavaa reissua sekä juhannusaikaa. Minä livahdan pian mäntysuovantuoksuiseen saunaan. Ah kuinka ihanaa :)

  Miukka
  Puhtaisiin lakanoihin käpertyminen on kyllä suurenmoinen tunne. Ajatella, että sen tunteen saavuttaa ihan joka kerta ;)
  Hyvää juhannusta sinulle!

  Onnenkyynel
  Kesäromantiikkaa...
  Suloista juhannusta!

  Lumiomena
  Tuli sellainen olo, että tänä juhannuksena pitää saada oikea kukkakranssi. Mukavaa tunnelmaa se luo tuonne makkariin.
  Kirja on todella hurmaava. Minä osasin odottaa hyvää mutta ylitti odotukset, vaikka en ole vielä edes loppuun saakka päässyt.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Emilia
  Näin tehdään, nautiskellaan. Me vietetään juhannusta kotosalla. Mummolassakin piipahdetaan. Sauna, rentous, yhdessäolo ja pikkuherkut tekevät juhlan meillä. Ei mitään erityistä tai mullistavaa olla siis suunniteltu. Hyvä on olla ihan näin.
  Iloista kesämieltä sulle!

  sariw
  kiitos ja sinulle myös kovasti juhannusmieltä!

  tinttarus
  Kuulostaapa mukavalta teidänkin juhannuksenne. Yhdessäolosta ja perheen kanssa ilakoinnista se paras mieli syntyy. Ja joo, nyt herkutellaan hyvällä omallatunnolla. Minä aion tosiaan myös antaa itselleni luvan grilliherkkuihin ja jäätelöön. Nami.
  Teidänkin perheeseen siunattua ja hyvää juhannusta, lämpöistä oloa sekä iloa!

  VastaaPoista
 10. Ihana fiilis taas kuvissasi ja tekstissäsi. Juuri sellainen keskikesän vaalea ja puhdas raikkaus. Näyttää kauniilta ja sellaiselta varmasti tuntuukin!

  Suloista juhannusta toivottelen minäkin!

  VastaaPoista
 11. Kaunista, kaunista, kaunista! Onnellista juhannusta!

  VastaaPoista
 12. Ovi on hurmaavan kaunis... Aih ja voih! Kesäiset kuvat hivelevät silmääni...

  VastaaPoista
 13. Katsoin kauan, että onko nuo kirjan: Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville kannet, vai onko siinä kirjeitä. On niin kolmiulotteinen, että oli vaikeuksia. Mutta ilmeisesti kirjankannet ovat.;)

  Kuvien välityksellä voin kuvitella puhtauden ja ihanan ilmapiirin. Itselläni tuppaa siivoilu jäämään usein siihen päivään milloin muut rentoutuvat. ..niin tänäänkin.. Mutta tulipahan tehtyä!:D

  Ihanaa ja makoista Juhannusta!
  .Paula

  VastaaPoista
 14. Söpösti pikkuinen ovi sopii komuutin taakse. Taas niin ihanan herkkiä kuvia. Ilo katsella.
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 15. Mitä kuvia, miten kaunista valkoista!
  Kiitos ihastuttavan näköisestä kirjavinkistä, voi mulla lukupino eikun kasvaa!

  Kaikkea hyvää ja kaunista teille!

  VastaaPoista
 16. Lumoavia ja niin kesäisiä kuvia, minä tykkään kovasti! Valon ja varjon leikkiä. Ovi on kaunis.

  Täytyypä tutustua tuohon kirjaan, hyvät kirjavinkit ovat aina tervetulleita.

  Juhannuksen jatkoja toivottelen.

  VastaaPoista
 17. Upeita kuvia ja hyvää juhannuksen jatkoa :)

  VastaaPoista
 18. Ihanan tunnelmallista - voi vaan kuvitella kuinka on nautinto tuolla lukea kirjaa ja nauttia kauneudesta ympärillä :)

  VastaaPoista
 19. Todella kauniita kuvia! Valo laskeutuu niin nätisti huoneeseen.

  VastaaPoista
 20. Tuo valo noissa kuvissa on hyvin vangitseva! Toivottavasti juhannuksesi oli rentouttava ja levollinen ja kirja hyvä loppuun asti (suositteletko?). Itse olen tällä hetkellä aivan poikki rennosta juhannuksestani. Ihana läheisten ympäröimänä, mutta toisaalta raskaiden asioiden ja elämäntilanteiden keskellä. Mutta silloin onkin hyvä nauttia juuri siitä ihanan levollisesta kesähetkestä ja miettiä, miten elämä kantaa, kuten omassa postauksessa mainitsinkin.

  Onnellisia keskikesän hetkiä meille kaikille! :)

  VastaaPoista
 21. Voi noita sun kuvia ja tunnelmia :) Mulla oli useamman postausta luettavana ja sitten mä selaisin sivua monta kertaa ylös alas ja ihailin kuviasi :D

  VastaaPoista
 22. hei
  Kaikille kiitokset! Juhannus meni mukavasti ja saatiin nauttia läheisten seurasta, grillailusta, saunomisesta, lukemisesta ja puuhailuistakin (maalaushommia vielä tehtiin).
  Tuota kirjaa suosittelen muuten lämpimästi. Kirja on kirjeromaanin muotoinen ja kertoo Guernseyn saaren asukkaista saksalaismiehityksen aikaan. Saarella perustetaan kirjallisuuspiiri peitetarinaksi eräälle possuillalliselle ja tuon jälkeiselle ulkonaliikkumiskiellon rikkomiselle. Kirjan hahmoissa minua viehättää vilpitön usko selviytymiseen ja kyky aitouteen. Lukiessani tuntui, kuin olisin ollut mukana tuossa kirjeenvaihdossa.
  Meilläpäin kirja on jatkuvasti lainassa ja itse päädyin tilaamaan sen nettikaupasta. Sain kuin sainkin sen siis juhannuskirjakseni :)

  VastaaPoista
 23. Kauniita tunnelmakuvia. Ovi on tosi ihana. Se käy mihin vaan.

  Mukava kuulla että juhannus meni hyvin.
  Oikein ihania kesäkuun viimeisiä päiviä.

  VastaaPoista
 24. Ihania ja tunnelmallisia juhannuskuvia! :)

  VastaaPoista
 25. Tosi kauniita kuvia!ja muuten ostimme juuri Turun reissulta tuontapaisia vanhoja komeron ovia jotka tulee sitten makuuhuoneisiin vaatekomeroiksi!

  Anu

  VastaaPoista
 26. Liisa
  Villa Harmonia ja
  Anu

  kiitosket!
  Ja tiedätkö Anu, tuo meidän ovi on myös Turusta ostettu :) Voin vain kuvitella miten ihanalta teidän ovet näyttävät paikallansa oikeiden kaappien ovina.

  VastaaPoista