lauantai 17. heinäkuuta 2010

Suklaata ja vaniljaa








Sain pistäytyä Helsingissä Noa Noan alessa. Ihastuin tuohon vaniljaiseen neuletakkiin, jonka selkämys on paitapuserokangasta. Takki oli 40 % alessa, joten kaappasin sen oitis mukaani. Poikkesin myös FiinaNeuleessa ja löysin tätä ihanaa villalankaa. Lempparikeksejäkin hamstrattiin kotiin viemisiksi. Täältähän niitä saa. Kylmää maitoa ja keko Oreoita - siinä on herkkupala meidän perheen makuun.


Tänä iltana maalaillaan pihalla ja pestään pienimmän avustuksella isovanhempien autoa. Ollaan musisoitukin. Minun on pitänyt laulaa ja poika on johtanut musiikkia tahtipuikollaan (puukynä). Eilen hän myös johti vaarinsa kitaransoittoa. Parasta touhussa on keskittynyt ilme ja aito uppoutuminen musiikin vietäväksi. Tahdissakin jo menee.

Iltaasi iloa,


ps. Kuvissa vilahtelee olohuoneemme raidalliset tyynyt, eräs kesäkasseistani ja Arabian suloinen pieni lautanen.

10 kommenttia:

  1. Olet ilmeisen koukuttunut neulomiseen! Lankasi ovat ihania. Oma neuletyö ei ole vielä valmis. Olen vitkutellut sen kanssa tarkoituksella. Tehnyt aina vähän kerrallaan, mutta muutama rivi enää vain jäljellä.

    Kiva, että Helsingin reissulta tarttui mukaan kaikenlaista. Ensi viikolla palaan maalta kaupunkiin ja käyn Helsingissäkin. Aivan rauhakseltaan (työreissulla tulee aina mentyä juoksujalkaa ainaisessa kiireessä, mukamas). Keksit näyttävät herkullisilta. Taidan ottaa iltapalaksi palan marjapiirakkaa ja lasin maitoa. Hyviä unia!

    VastaaPoista
  2. Kaunista katseltavaa, kuvasi ovat ihan mielettömiä.
    Pehmoisen houkuttelevan näköistä lankaa. Keksit näyttävät herkullisilta, makoisaa iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Sini
    Niin taidan olla. Olisi valtava into aloittaa monenlaista. Hihatin on piakkoin valmis ja tykkään tosi paljon sen pinnasta. Tuo ekovilla sai minut heti ihastumaan. Olin sitä jo nettikaupan puolella katsellut mutta livenä näytti vielä kauniimmalta.

    Minä olen iloinen noista löydöistäni. Kovin paljoa ei meillä ollut aikaa kaupoissa kierrellä mutta ehdin tuon vaateliikkeen, lankakaupan ja pari muuta vilkaista. Anne´s past and present näytti olevan kiinni. Se vähän harmitti, kun olisin niin halunnut piipahtaa sisällä.
    Sinulle toivon rauhallista ja antoisaa Helsinki-päivää.

    Piupau
    Kiitos. Nuo keksit vievät kielen mennessään :) Meidän pieni mies on innoissaan noista, kun täytettä on sisällä paljon enemmän kuin dominoissa...
    Lanka on niin kaunista. Se sopii huovutukseenkin ja haluaisin kokeilla jotakin pientä sen suuntaista.

    Teille molemmille lempeitä yöunia. Minä hiivin jo kohta peiton alle.

    VastaaPoista
  4. Hih, Behnfords on vaarallinen myymälä :) Tieni sinne vei ensi kerran syksyllä 2008, jolloin Yhdysvalloissa pitkiä aikoja viettänyt ystäväni halusi ostaa kaipaamiaan tuotteita. Minä käyn töissä Helsingin keskustassa ja pitkän työmatkan ainoa hyvä puoli on, että pääsee samalla helposti kaupoille. Juuri mm. Noa Noaan.

    Kuvasi ovat aina niin ihania. Miten osaatkin kuvata noin :)

    VastaaPoista
  5. Aaaaaargh, Oreoita! Nam! Me hamstrattiin niitä Ranskasta. Yks paketti jäljellä, kaksi kulutettu. :)

    terkuin Siperia

    VastaaPoista
  6. Moikka!

    Iiiiihanat kuvat sulla taas. Nuo olohuoneen tyynyt näyttää tosi kivoilta! Tuo herkkukauppa oli ihan uusi tuttavuus, mutta nyt sait aikaan sen, että taidan pyytää miestä poikkeamaan siellä seuraavalla työmatkallakaan :D Nuo keksit vaikuttaa domino-tyyppisiltä mutta ilmeisesti ovat parempia.
    Vähän ehkä noloa, mut mä näin niistä kekseistä yöllä unta!
    Kai se tarkoittaa sitä, että niitä täytyy maistella :P

    VastaaPoista
  7. Kauniita sävyjä ja miten herkullisia...täytyypä katsetta vähän siirtää ja niin kauniita kankaita sekä lankoja:) Kaikki kuvat niin tunnelmallisia.Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  8. Lumiomena
    Kiitos. Kiva, että tykkäsit kuvista.
    Noa Noassa oli hauska pistäytyä. Meidän poitsut seisoi vaaterekkien vieressä, joten yritin olla supernopea :) Olisi kyllä ihanaa päästä oikein ajan kanssa kiertelemään ja katselemaan Helsinkiä. Museokierros olisi aivan ihana ja sitten viivähtäminen jossakin mukavassa kahvilassa.
    Oreoita saa muuten onneksi tilattua netitse kotiinkin mutta näitä tuplatäytteisiä ei taida olla kuin paikan päällä.

    Siperia
    Hyvin tehty! Siis se, että toitte ja sekin, että melkein on jo syöty.
    Meilläkin on paketti jo tyhjänä :)
    Lasken jo päiviä siihen, että tuutte käymään...

    Rouva M
    Joo, pyydä ihmeessä. Meidän mielestä ne on niin paljon parempia kuin dominot. Tummempia ovat ja sitten nuo Oreo double stuffit vat vielä täytteessäkin runsaampia. Hassu se unijuttu :) Minä nain yhtenä yönä unta Pikkuinen Enkeli -blogin Lauran kauniista keittiönverhosta. Kyllä mua huvitti aamulla.

    marie
    Kiitos. Minusta tuo lanka on aivan ihanaa. Kun saan keskeneräisen juttuni valmiiksi, niin täytyy päästä aloittamaan jotakin kaunista siitä.
    Oikein leppoisaa sunnuntai-iltaa sulle. Me palatiin juuri kotiin kummipojan synttäreiltä. Oli kiva ilta suomalais-ukrainalais-unkarilaisessa seurassa. Kulttuurisesti rikas kokemus.

    VastaaPoista
  9. Ihania hetkiä olet taas ikuistanut, kaunista =)

    VastaaPoista
  10. FanniAuroora kiitos
    Parhaat terveiseni sinulle!

    VastaaPoista