lauantai 12. helmikuuta 2011

Keittiössä


Hei ystävät! Tänä aamuna keittiöön on tulvimalla tulvinut valoa. Olen nauttinut niin kovasti. Eilisiltana leivottua torttua ollaan maisteltu aamupalan kyytipoikana ja verkkaisuudesta jälleen iloittu. En voinut olla ottamatta kuvaa pienestä nautiskelijasta, joka lauantaiaamun ratoksi kiipesi keittiön ikkunan ääreen selaamaan blogeja :) Aika söpö minusta.

Kuluneeseen viikkoon on ajoittunut erittäin intensiivinen työjakso, enkä sen ohella ole paljoa muuta ennättänyt. Sen verran kuitenkin, että päivitin keittiön tekstiilejä hiukan kuulaampaan ja keväisempään suuntaan työpöydän alla olevalla raitaverholla. Salusiinit on myös suunnnitteilla. Viikon iloja on myös se, että eräs monivuotinen vaivani on saatu ainakin tältä erää hoidettua. Viimeisen vuoden olen käynyt sairaalassa kuukausittain hoidoissa ja vaikka ei mistään elämän ja kuoleman kysymyksistä olekaan kyse, ovat hoidot olleet jokseenkin raskaita ja arkea vaikeuttavia. Minulla on melko moniongelmaiset jalat mutta nyt on yhtäältä asia jälleen paremmin hallinnassa. Ihanaa! Sen kunniaksi sopi lumitorttua vähän maistellakin, eikös juu ;)

Nyt lähden imurikaupoille. Uusi tarvitaan ja mallikin on jo mietittynä valmiiksi. Ihan huvittaa miten pölynimureissakin on niin valtavasti valinnanvaraa nykyisin. Tulee vääjäämättä mieleen Populaarimusiikkia Vittulajänkältä -kirjan kohta, jossa pohditaan sitä mitkä vempaimet ovat naismaisia, knapsuja, ja mitkä innostavat myös miehiä....Meillä ainakin lähdetään imurikaupoille nyt yhteistoimin.

terkkuja ja hyvää mieltä,
Anu

edit. Uuden imurin laatikossa lukee: Turns vacuuming into a joy. Mies oli tuota lukiessaan hieman mietteliäs ja kieltämättä minäkin. Pienen mielestä koko imurissa taitaa olla parasta se laatikko. Se muuttui jo hiirenpesäksi.

18 kommenttia:

 1. Ihastuttavan tyylikäs ja herkkä - kääretorttu! Harvoin tulee noin kääretortusta sanottua :)

  VastaaPoista
 2. No kylläpä oletkin tortun ansainnut! Toivottavasti vaivasi pysyy poissa.

  Ihana ihana aurinko, mutta ah - niin paljastava!

  T: eräs joka juuri sai imuroitua.. ;)

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköinen torttu, nam! Mukavaa viikonlopun jatkoa, toivottavasti sopiva imuri löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Onnea vaivoista pääsyn johdosta. Tosi söpöläinen tuo sinun bloggaajasi- torttu näyttää tosi hyvältä..
  Hyvää lauantain jatkoa ja toivottavasti hyvä imuri löytyy

  VastaaPoista
 5. Intianminttu
  Kiitos ;) ja oli muuten hyvää pitkästä aikaa (unelmatorttu).

  Teija
  Kiitos sympatiasta ja joo, ihan hyvällä omallatunnolla vetelin palan ja toisenkin.
  Tota muuten tuo auringon paljastavuus. Justiinsa katselin nuhruisia väliovien ikkunoita...
  Ihanaa, että sä olet saanut imuoitua - meillä vasta aluillaan kun juuri saatiin sisälle uusi imuri. Eikä muuten tällä pelillä edisty tuo puhtauden esiinmarssi, ellen pinkaise takaisin touhuamaan. Pojat on nimittäin lukupuuhissa.

  VastaaPoista
 6. Senni
  Löytyi. Ihan ihanaa, kun on taas sellainen peli, jolla saa imuroitua ilman sammuskelua. Viime viikonloppuna meinasi proput palaa (ja mulla on aika pitkät piuhat) kun sai minuutin imettyä ja sammui ja samaa koko imuroinnin ajan. Hankittiin Electroluxin Ultraone. Paketissa sanotaan, että Turns vacuuming into a joy. Mun mies vähän nieleskeli tuota lausetta lukiessaan :)

  VastaaPoista
 7. mustakissa
  Kiitos ja löytyi onneksi. Malli oltiinkin mietitty valmiiksi, kun haluttiin hiljainen, ulottuvainen ja allergiakotiin sopiva.
  Muksaa lauantaita!

  VastaaPoista
 8. Niin ihanan ja herkuullisen näköinen kääretorttu, namskis=)

  VastaaPoista
 9. Tänään on kyllä ikkunoista tulvinut valoa, ja paljastanut noita pölyhiukkasiakin;) No niiden kimppuun käydään sitten joku toinen päivä.

  Kyllä on herkullisen näköinen kääretorttu!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut tuosta jalkavaivojen lyömisestä. Tiedän lonkkavikaisena tunteen!
  Meillä on imurissa joku vika, se ei innosta mua yhtään :)

  Ihana torttu, nam!

  VastaaPoista
 11. FanniAuroora
  :) Kiitos - virtuaalipala lähtee sulle maistiaisiksi...viuh...

  Pioni
  Joo, käydään kimppuun joku toinen päivä. Vaikka siivoaminen ei sinällään toisaalta ole lempparipuuhiani, niin se tulos aina on ihan huippua. Sitten kun saa kodin oikein puhtaaksi, niin tulee niin virkistynyt fiilis.
  Ikkunojen pesun kohdalla olen kyllä laiskista laiskin :)

  VastaaPoista
 12. Emilia
  Kiitos. Lonkkaongelmaa mullakin ja päälle muitakin juttuja mutta juhlistin kyllä tätäkin edistysaskelta niin voittajafiiliksissä.
  Voi ei, että teidänkin imuri sairastaa. Meidän poti vuoden päivät. Vinkui ja lakkasi vähän väliä käymästä. Tänä aamuna mies totesi, että nyt haetaan uusi.
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 13. Voih kuinka herkullisen näköinen kääretorttu!

  Ja hih! Hymyilyttää täälläkin imurilaatikon teksti :)

  VastaaPoista
 14. HoO
  Eikös olekin hauska tuo teksti. Aika optimistinen. Ja hyvä niin ;) Hyvää pyhää,
  Anu

  VastaaPoista
 15. Hyvää oloa sinulle toivotan.
  Mikä kaunokainen tuo torttu. Yritän itse lahjoa lapsia siivouspuuhiin laskiaispullan voimalla. Vielä ei imuri laula, eikä pölyhuiska heilu mutta olen toiveekas.
  Valo saa kaipaamaan kaikkea vaaleaa ympärille. Punaiset sohvat saavat tänään taatusti kyytiä ja valkeus saa astua saliin :)

  VastaaPoista
 16. Piupau
  Hyvän lahjuksen olet kekannut ;) Toivottavasti tepsii. Valkeutta ja valoisuutta tämä aika tosiaan saa kaipaamaan. Niin mukavaa, kun kevät lähenee.
  Mukavaista pyhää!

  VastaaPoista
 17. Herkullisen näköinen kääretorttu, itsekään en ole koskaan tuollaista päällystämistä kokeillut, näytät onnistuneen hyvin.
  Olen haaveillut tuollaisestakuvasta näkyvästä verhosta keittiön työtason alaosaa peittämään, pellavakin on jo ostettuna, mutta toteutus vasta suunnitteluasteella. Olen miettinyt kiinnitystä kun minulla sen pituus on reilun metrin että kestääkö verhovaijeri roikkumatta vai pitäisikö laittaa ohut tanko. Miten sinä olet verhon kiinnittänyt?

  VastaaPoista
 18. Hanna
  Aivan unohdin vastata - anteeksi. Mutta nyt tulee: Meillä leveys on puolitoista metriä ja hyvin pysyy vaijerilla. Vaijeri on tosi tiukalle pingotettu ja ruuvit on kiinni pöydän alapinnassa.

  VastaaPoista