lauantai 3. syyskuuta 2011

Aamulla

Lämpönä käsissä pörröinen uutukainen pari. Ylettyvät ihan kyynärpäiden yli saakka.
Rakastan näitä utuisia aamuja ja yhteisiä hetkiä kotona, myös pieniä omia tuokioitani. Onneksi lankaa riittää koko viikonlopuksi.

Have a nice weekend my friend!

Anu
15 kommenttia:

 1. Olipa ihanan harmoninen postaus♥ Kauniit sävyt kuvissa. Saanko udella, että mikä lanka kyseessä? Neulehommelit innostaa taas täällä myös.

  VastaaPoista
 2. Anu ihana suloisista suloisin♥, kerrothan mitä lankaa nuo lämmittäväisesi ovat. Nyt pulpahti minussa kokeilemisen into, vaikken ole vuosikausiin puikkoja käsissäni heilutellut. Nuo on ihanat! Ja tuo sävy on niin lämmin.
  KEsken aamupuuhien piipahdin hetkeksi tänne ja nyt kiitän sinua kauneudesta, jonka täältä kuvistasi sai napata taskunsa pohjalle tähän syyslauantaihin♥
  Siu!

  VastaaPoista
 3. Anu, sinulla on NIIN kauneutta silmissäsi! IHania, harmoonisia kuvia jälleen. Kauneuden kaipuu aina helpottaa kun tänne kurkistaa! Syys-suloa toivoo Reetta♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvasi synnyttivät minussa toiveen neulomistaidosta. :) Mutta onneksi anoppini on innokas ja taitava neuloja. Appivanhempani ovat meillä kylässä ja taidan näyttää kuviasi anopilleni.

  Suloista lauantaita!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista ja pehmeää! Lämmintä.

  VastaaPoista
 6. Teija
  Kiitos.
  Ja toki saat. Lanka on Sirdarin Babouska, light brushed chunky, sävy 0105. Neulehommelit on nyt taas niin koukuttavia :)

  tinttarus
  Sinä oot kyllä ihana - kiitos kun aina niin lämpöisesti minulle kirjoitat. Toivon, että syyslauantaisi on ollut antoisa ja rauhaa täynnä. Meillä leivottiin illansuussa pienten ja isojen käsien yhteistyönä syksyn eka omppupiirakka ja kermavaahtoahan sen kaveriksi piti myös saada. Namskis.
  Lanka on Sirdarin Babouska, light brushed chunky, sävy 0105. Minustakin aika suloista.

  Reetta
  KIITOS - sinä niin aina ilahdutat. Sitä syyssuloa olen tänään saanut ammentaa hetkistä kotona. Toivon, että sinäkin olet sitä osallesi saanut. Lämpöisiä terkkuja lähetän.

  VastaaPoista
 7. Katja
  Kiitos. Tässä lauantaissa oli monta viipyilevän mukavaa asiaa.
  Ja tiedätkö, että minun neulomistaito ei todella ole kovin häävi mutta intoa on sitäkin enemmän. Ota vain puikot käteen ja aloita jostain pienestä ja tosi hallitusta työstä, kuten juuri vaikka ranteenlämmittimistä. Tärkeintä on prosessi, se rentouttaa. Ja myös suunnittelu ja lankojen hypisteleminen. Sekin on kivaa, että anoppisi voisi ehkäpä neuloa jotakin lämpöistä talven varalle...

  Maria, Maikki ja Riitta Sinikka
  Kiitos!!

  Kaikille
  Tämä tyttö hakee nyt pienen annoksen rahkaherkkua jääkaapista ja ihailee päivällä pojalta saamaansa kukkasta. Neulonkin vähäsen ja katson telkkua oikein luvan kanssa, kun on kerran lauantai ja kaikkea :) Kivaa iltaa jokaiselle täällä piipahtelevaiselle.

  VastaaPoista
 8. onpa kauniit lämmittimet! :) nautinnollista lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 9. Nyt töihinpaluun jälkeen viikonloput tuntuvat täälläkin kullanarvoisilta. Ihanat lämmittimet.

  VastaaPoista
 10. Mahtavat tunnelmat ja värit kuvissa...Hei, käypä blogissani, siellä on sinulle jotain...

  VastaaPoista
 11. Ihanan pysähtynyt hetki,upeat värit <3
  Saanko kysyä mikä kaunis vaate sinulla on päällä toiseksi viimeisessä kuvassa? kauniit hihat näkyvät.

  Charlotte

  VastaaPoista
 12. Hienot lämmittimet! Puikot ovat tainneet viuhua koko viikonlopun? :) Kaunis ihana aamu tänään! Ja lämmin päivä. Ihan hamekeli ja kiva aloittaa taas uusi työviikko. Rentouttavia neulontahetkiä! Tänään illalla kokoonnun ystävieni kanssa neulomaan.

  VastaaPoista
 13. Laura
  Kiitos - ihana oli tuo viikonloppu mutta niin on tämä päiväkin ollut. Aamutuimaan askarreltiin hieno kuuraketti Pikku Kakkosen ohjeilla ja niin käynnistyi päivä mukavasti. Sain mennä tänään vähän myöhemmin vasta töihin. Mukavaa viikkoa!

  Kirsikka
  Kiitos ja joo, niin ne tuntuvat. Ihan jotenkin keitailta suorastaan. Jaksuja töihin ja nautitaan pienistä arjen hetkistä.

  Taika
  Oikein tupalkiitokset! Palaan asiaan :)

  Charlotte
  Kiitos - minäkin tykkään noista sävyistä. Lämpimät mutta samalla ripaus viileyttä ja utua.
  Mulla on päällä sellainen Hemtixistä aleaikaan viime kevätpuolella hankkimani aamutakki. Tykkään siitä ihan valtavasti; sävystä, pehmeydestä ja lämpimyydestä.

  Sini
  Kiitos ja joo, kyllä on viuhuneet :) Nytkin odottaa kudin tuossa vierellä. Teidän ilta kuulostaa kutkuttavan kivalta. Tuollainen kässätapaaminen olisikin kivaa.
  Minäkin menin mekossa töihin ja töistä lähtiessä oli 22 astetta mittarissa. Ihan inkkarikesän fiilikset, vaikka mä oikeastaan odottelen jo aika tavalla sitä viileääkin saapuvaksi. Nautitaan viikosta, voimia työhön ja iloa arkeen Sini.

  VastaaPoista