tiistai 6. syyskuuta 2011
Miten kaunis voi ihan tavallinen tiistai ollakaan? Kimaltelevat sadepisarat valuvat pitkin ikkunaruutua, ystävälliset sanat lämmittävät  ja minä hengitän tätä kaikkea. Ympärillämme on niin paljon hyvää huomattavaksi, niin paljon iloa koettavaksi. Tänään avaan silmäni näkemään, korvani kuulemaan ja ihoni herkistän aistimaan. Vietän levollisia hetkiä tiistain syleilyssä.

Päivääsi erityisyyttä ja hyviä kohtaamisia!

Anu

16 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja ihana teksti.♥

  Ihanaa tiistaita sinullekkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos sanoistasi! Luin juuri äsken kirjoituksesi ääneen miehelleni ja pojalleni, kun tuntuu että kaikki on nyt mukamas huonosti. Tämä on näitä päiviä, niitäkin täytyy aina väliin tulla. Syksyistä päivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniita punaisia omppuja! Olen ilolla korjannut satoa pihamaalta -päärynöitä, luumuja ja omenoita. Jokainen päivä voi olla erityinen, jokaiseen päivään mahtuu jotain kaunista. Usein se kaunis asia on sinkkisangossa vierailu.
  Johanna

  VastaaPoista
 4. Hei Anu, pitkästä aikaa. Kiitos kauniista sanoista ja paljon onnea opiskelupaikasta! Olen kyllä täällä välillä kurkkinut, mutta kommentointi usein jää. Yritän ryhdistäytyä sen suhteen. Sun ihana, seesteinen blogi on kyllä mulle suuri ilo.

  VastaaPoista
 5. Niin. Silmät kun avaa näkemään ja korvat kuulemaan, saa monenmonituista aihetta iloon ja riemuun! Sydämen silmin ja korvin♥
  Minun tiistai-iloni on onnistunut vanhempainilta ja kotona odottamassa ollut kynttilämeri, jonka pehmeyteen sain astua piiiiitkän työpäiväni jälkeen.
  Voi hyvin sinä auloinen Anu!

  VastaaPoista
 6. Kaunista tunnelmaa myös tänään keskiviikkona sinulle!
  Minulle on tulossa ystävä kylään tänään ja saadaan toivottavasti viettää mukava päivä yhdessä.

  VastaaPoista
 7. Ihana teksti, joka sai hymyn huulille! Kiitos ja ihanaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Tuo ensimmäinen kuva on ihmeellisen kaunis ja pysähdyttävä! Nyt olisi niin tärkeä täälläkin huomata niitä iloja. On taas kirjattava ylös muutama. Tympeinä päivinä olen iloinen edes siitä, että pystyn itse nousemaan ylös sängystä ja menemään vessaan. Siitäkin kannattaa olla iloinen!

  VastaaPoista
 9. Marika
  Ole hyvä. Niitä päiviä tosiaan mahtuu mukaan mutta silloinkin mua aina helpottaa, kun miettii niitä asioita mitkä on hyvin. niitäkin on aina paljon. Mukavaa viikonloppua1

  Johanna
  Saatiin ihanat omput ystävän puusta. Nami :)
  kiitos oikein paljon sanoistasi, ihan kuulla. Jokaisessa päivässä on niin paljon hyvää...
  Iloa tähän hetkeen.

  Rouva M
  Kiitos paljon! Opinnot alkavat viikon päästä ja olen aika innoissani mutta samalla myös vähän jännityksissä, että mitenkähän siihen opiskeluarkeen taas osaakaan solahtaa osaksi. Ilolla odotan.
  Kiva tietää, että käyt täällä. Minä usein sua ajattelen. postitellaan taas - mä koitan jälleen ryhdistäytyä :)
  Oikein suloista viikonloppua. Siu!

  VastaaPoista
 10. Tinttarus
  Kiitos! Ihana yllätys siellä sinua odotti. Vanhempainilta pitkän päivän päälle on aina aika moinen puristus, joten sen jälkeen on kodin lämpö kaikkinensa palkinto päivälle. kiva kuulla, että onnistui hyvin ja että jäi hyvä mieli.
  Viikonloppuusi kaikkea hyvää!

  Sesse
  Kiitos. Kuulosti mukavalta, teillä oli varmasti hyvä yhdessä. Arjen onnellisuuksia juuri nuo ystävän kohtaamiset. viikonlopputerkkuja suuntaasi.

  Linda
  Kiva kuulla, kiitos. Asetutaan nautiskelemaan viikonlopusta. Hyvää viikkistä sulle.

  Sini
  Kiitos, mä myös pidän jotenkin siitä kuvasta aika paljon...
  Tympeinä päivinä kannattaa etsiä iloja ihan sieltä mistä niitä vaan voi löytää. Toivon, että saat tänä viikonloppuna löytää ja huomata monen monta hyvää asiaa. Minä koitan myös tehdä samaisia löytöretkiä.
  voi hyvin

  VastaaPoista
 11. Ihanan aurinkoinen postaus :) Sysy saa oman mieleni myös hehkumaan. Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia...

  Nautinnollista viikonloppua sinulle :)
  -Sanna

  VastaaPoista
 12. beautiful pictures!!!
  i am wishing you a
  lovely weekend dear,

  hugs : )

  VastaaPoista
 13. Voi mitä ihania omppuja:) mitä ihanaa olet niistä valmistanut, vai ovatko kenties maistuneet ihan sellaisinaan?:) minä keittelin innolla luumuhilloa viime viikonloppuna. Aika makeaa tuli, kun sitruuna puuttui, mutta pieni lusikallinen jogurtin joukkossa antaa kivasti makua:)

  VastaaPoista
 14. Niinpä. Sinä sen sanoit. Kunpa huomaisimme arjessa ne pienet kauniit hetket, asiat, sävyt, niin ei tarvitsisi stressin ja äksymielen löytää sijaa mielessämme. Aamunaikainen hetki ihan omassa rauhassa, antaa aikaa havaita miten kaunis on utuinen aamu, hiljaisuus ympärillä, kaikki hyvin. Ei mitään mutku ja sitku ajatuksia. Elämistä tässä ja nyt, kiitollisena mitä on saanut ja että saa olla. Kauniita syyskuun hetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 15. Sanna
  Minulla on samanlaisia ajatuksia syksystä. Luonnon hehku todella tarttuu minuunkin.
  Viikonloppu oli ihana ja samoin tämä sadeviikkokin. On niin kodikasta vetää villikset jalkaan ja uppoutua kodin lämmössä kaikkiin mukaviin harrasteisiin.
  Mukavaa viikkoa sulle Sanna

  vibeke
  Thank you! I am really enjoying these rainy days. Today I was playing outside with our little son. We were under the umbrella imagining that it is a huge mushroom on top of which rain is playing a melody. Oh, how we had a good time.
  Wish you all the best!

  Lili Emilia
  Sinun luumupuuhat kuulostavat mukavilta ja minä myös tykkään sekoitella jogurtin joukkoon omaa hilloa. Meillä syntyi tosiaan ompuista hilloa ja piirastakin tein. Hillon joukkoon kaatelin surutta paaaljon aitoa vaniljasokeria hillosokerin lisäksi. Tuli aikas herkkua siitä :) Loppuviikkoosi toivon hyvää oloa

  Bibelot
  Kiitos! Kirjoitit niin kauniisti. Otetaan uusi päivä aina lahjana ilman mutkuja ja sitkuja. Tänään on hyvä päivä olla kiitollinen, olla riemua täynnä kaikesta siitä hyvästä jota omassa elämässä, ympärillämme myös, on.
  Lennätän halauksen luoksesi.

  VastaaPoista