maanantai 23. huhtikuuta 2012

Pisaroita ja tuliaisia

Alastomat puut koristautuvat pian kevääseen. Tarvitaan vain vähän valoa, lämpöä ja vettä. Jokaista ollaan onneksi viime päivinä saatu ja minulle niistä mieluisin on ollut vesi.
Tämän pienen blogini nimi voisi olla "Keittiön ikkunalla", sillä se on yksi lempipaikoistani kotona ja lisäksi siihen lankeaa kaunis valo, jonka turvin on mukava valokuvata. Kuvasin viime perjantain harmaan sadeillan tunnelmia keittiön ikkunaruudun läpi ja nyt haluan jakaa ne kanssanne (kuvat 1 ja 5).  Ajatella, että pian nuo kuvien puut ovat täynnä elämää. Nautin niistä kuitenkin vielä pikkuhetken odottavaisina ja nupullaan.
Lauantaina vietin työpäivää merellä kokouksen merkeissä (kollegan sanoin Vesi -vesossa, opettajien virkaehtosopimuspäivässä). Maarianhaminaan saakka oli pilvistä mutta kotiin lähdettäessä kirkastui ja aurinko alkoi paistaa. Paisteesta saatiin nauttia koko pyhäpäiväkin, kunnes lämpimän illan ilona pisaroi jälleen. Sade oli niin pieni, että säilyimme eväsretkellämme lähestulkoon kuivina mutta silti kovin vaikuttava. Huomaan, kuinka olen ikävöinytkään sateen tuoksua ja raikkautta. Tuo hiljainen lempeä sade toi minulle kevään aivan iholle.

Toivon sinulle ihanaa viikkoa tässä odotuksessa. Pian se tapahtuu  - siis se vihreä poksahdus, jonka jälkeen elämää puskee rytinällä sieltä ja täältä!

kevätterveisin,
Anu

ps. Laivatuliaisina toin herkkuja ja helmiäisenhohtoisen käsikorun. Myös korun pinnalla  kimmeltää. Ihan kuin siinäkin tanssisivat keväiset pisarat yhdessä auringon valon kanssa.


6 kommenttia:

 1. Koru pistikin silmiini kuvasta...kaunis.

  Tähän aikaan luoto kaipaakin sadetta ja lämpöä ja kun aurikoa tulee taivaalle puut alkavat vihertää..:)

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis postaus. Vihreys on teillä jo aivan lähellä. Se on parasta aikaa kun se tulee,ne ensimmäiset, aavistukset, vihreydentuoksut, pilkahdukset.
  Iloa päivääsi.

  VastaaPoista
 3. :) Olisimme voineet olla samalla laivalla, sillä srk:n lapsityön ryhmä oli mietintä- ja suunnittelureissussa, mutta jouduin itse jäämään pois päällekkäisten juttujen takia.

  Ihania utuisen pehmoisia ovat taas kuvasi, nautin niiden katselusta!

  Kevätsade kutsuu sitä vihreää poksahdusta kutkuttavan suloisella tavalla esiin.....

  Odottavin mielin ja halauksin♥

  VastaaPoista
 4. Irmastiina
  Minustakin se on kaunis. pidin sitä tänään ja se tuntuu heti omalta.
  Kumpaistakin tosiaan tarvitaan.
  Iloa viikkoon!

  Piupau
  Kiitos - ja tosiaan on ihan parasta! Mukavaista tiistai-iltaa ja viikon jatkoa.

  Tinttarus
  Voi että, ajatella! Kiitos - harmaatkin kuvat voivat mielestäni olla kauniita. Odotuksessa eletään :)
  Sovitaanko treffit vappuviikolle tai sen jälkeiselle viikolle? Teetä ja sympatiaa kenties tosiaan jossakin kivassa kuppilassa...Mitäs sanot?

  VastaaPoista
 5. Sanon, että kiva, kiva, ilman muuta ja jippii:) Kummalla viikolla vain! Voisin laittaa sulle tekstiviestillä semmoisia ajankohtia, jotka ovat sopivaisia, niin sovitaan kevättreffit johonkin mukavaiseen kuppilaan sympatian merkeissä!
  Minulla on jo ihan ikävä yhteistä juttutuokiota!!♥

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tunnelmaa♥ Oli pakko klikata itseni lukijaksesi :)
  Tervetuloa vastavierailulle♥

  VastaaPoista