keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesäretkiä Skotlannissa ja kotosalla










Path to Glen Etive oli elämys. Kuljimme sitä sen verran, mitä pienet jalat antoivat myöden, ensin ylös ja sitten alas. Linnoista mieluisin oli minulle Eilean Donan, yksityisomistuksessa oleva linna. Sen sisätiloihin sai tutustua ja pihalla oli viehättävä teehuone herkkuineen. Niitähän me tietysti maistelimme.







Nautin myös retkistämme House of Bruariin ja Johnstons of Elginiin. Kumpaisessakin söimme suussasulavaa kotiruokaa. Minä nautin lisäksi erityisesti tweedkankaiden ja laadukkaiden kasmirtuotteiden ihastelemisesta talojen vaate- ja kodinosastoilla. House of Bruarissa oli myös houkutteleva ruokatori ja makeisosasto.

Tänään olimme rannalla ja kylläpä kasvoja kuumottaa vieläkin. Aurinko syleili oikein kunnolla :) Varpaissani on uusi lakka (oranssi!) ja illaksi tiedossa kiva retki läheisen kukkulan laelle iltapalatarpeet repussa. Oi, tätä lomaa.

Kesäillan terveisin,

Anu

16 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihanat maisemat! Minäkin ihastuin Englannissa skonsseihin, mansikka hilloon ja clotted creamiin. :)

    VastaaPoista
  2. Maisemat olivat kyllä huikaisevan kauniita ja skonssiannos kruunasi päivän kuin päivän. Minä tykkäsin niistä kaikkein eniten runsaan voinokareen kera ja mies clotted creamilla ja hillolla :)

    VastaaPoista
  3. Voi ihanuus noita maisemia :) Ensi vuonna taidan minäkin palata Skotlannin maisemiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ne maisemat vievätkin mukanaan ja tosiaan tekee mieli palata. Googlettelin jo yhtä hotellia mahdollista seuraavaa reissua varten...Hassua, sillä ollaan ihanan kylläisiä juuri koetusta. Oli vaan pakko katsastaa se, kun siitä oli mainos yhden voikeksipaketin kyljessä ja oli seudulla, josta erityisesti pidämme :)

      Poista
  4. Voi, Anu minkälaisiin maisemiin olettekaan saaneet matkata!
    Huikean kaunista, rauhoittavaa ja jylhää.
    Meille kesä on jakanut paljon pientä hyvää. Minulle kipuakin,
    mutta juuri tänään nostaessani tyynyltä pään, huokaisin:kiitos ihanasta päivästä, mitä se sitten tullessaan tuokaan! :)
    Meillä herkuteltiin eilen vadelmapiiraalla, tyttösen leipasemalla. VAdelmapensaista löytyi mukava saalis, mutta mustikkametsä itkee yhä kuivuuttaan.

    Kesähelmiä hetkiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisemat veivät todella mukanaan! Juuri kaikkea tuota kuvaamaasi ne olivat. Ihana kuulla, että paljon pientä hyvää. Kipu on aina tuskaisaa mutta onneksi saamme hoivaa senkin keskelle. Kipuja ollut täälläkin, monen laisia mutta tosiaan myös tätä hyvyyttä ja onnellisuuttakin.
      Iltanne kuulostaa varsin makoisalta :) Meillä myös on kääntynyt herkun puolelle tämä heinäkuu ja hyvä niin. Se kuuluu lomaan :)
      Helmistä kiitos, otan ne vastaan ilolla. Siu!

      Poista
  5. Hei! Löysin blogiisi Kotoelämää puronvarresa -blogin kautta. Saman tyyppisistä teemoista itsekin kirjoittelen blogia, olen vasta-alkaja sillä saralla.

    Kauniita maisemia tuolla Skotlannissa, aivan oma tunnelma. Mieheni on viettänyt siellä vaihto-opiskelijavuoden ja joskus on ollut puhetta, että Skotlannissa olisi mukava käydä myös yhdessä. Kuvasi vakuuttivat, että siellä olisi ihana käydä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa! Tulenpa mieluusti "kyläilemään" sinun blogiisi. Tämä on ihan kiva harrastus :)
      Ihana kuulla, että kuvat herättivät Skotlanti-intoa. Siellä oli kyllä valtavan kaunista ja myös mielestäni ystävällistä.

      Poista
  6. Tulee sellainen olo, että pitäisi toteuttaa haave Skotlannin-matkasta. Me lomailimme kuun alussa perheen kanssa Lontoossa. Jotain ihmeellista Britanniassa on, kun suurkaupungissakin tuntui niin kotoisalta 5- ja 7-vuotiaiden kanssa. :)

    Hurmaavia kuvia, oli ilo katsoa niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ja kiva kuulla, että kuvat antavat intoa. Olen ollut vähemmän netissä viime aikoina ja minulta oli aivan mennyt ohi teidän Lontoon matka. Nyt kävin lukemassa postauksesi ja kiitos siitä! Olisi kyllä kiva käydä perheen kanssa siellä. Juuri sitä ollaan arasteltu, että mahtaako poikamme ikäinen vielä kokea suurkaupunkia omakseen (Skotlannin reissuilla ollaa oltu aina vain tuokio kaupungissa ja sitten taas "maalla") mutta huoli taitaakin olla aiheeton. Kiva kuulla. Kävin katsastamassa myös sen linkin, jonka jaoit mahdollisista tekemisistä lasten kanssa Lontoossa.
      Kesäterkkuja sinulle!!

      Poista
  7. Kauniita maisemia ja upeita tunnelmia! Teillä on ollut hieno matka. Kiitokset myös hauskoista tuliaisista! Paita pääsee käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiina. Ole hyvä :) Tekstissä oli "historiallista" latausta :) Kiva, jos pääsee käyttöön.

      Poista
  8. Hei Anu! Teillä kuulostaa olleen kiva reissu. Itse en ole Skotlannissa koskaan käynytkään, ainoastaan Irlannissa. Onkohan maisemat siellä samantyyliset? Nuo herkut saivat veden kielelle, täytyy varmaan lähteä paremman puutteessa kaivamaan kaapista jotain kahvin keralle.. Mukavaa kesää teidän poppoolle!

    VastaaPoista
  9. Hei Outi! Minä taasen en ole käynyt Irlannissa mutta kuvitelmissani samankaltaisuuksia olisi paljonkin. Toivottavasti kaapista löytyi jotain hyväskää :) Me saatiin olla äsken naapurissa äitin vohveleilla ja hyvää oli.
    Oikein mukavaa kesää myös teidän kotiin!

    VastaaPoista
  10. Oi mitkä maisemat! Oli mukava nähdä kuvia seuduilta, joilla en ole koskaan käynyt.

    VastaaPoista
  11. Having been voted among the affordable coursework writing service as we have continued to offer our clients with the best in college essay papers for sale.

    VastaaPoista