perjantai 22. tammikuuta 2010

Unihiekkaa
Nämä yöpuvut lämmittävät niin isoja kuin pieniäkin tuhisijoita. Omani täytti jo kolme vuotta, lapsella on haalarimalli ollut runsaan vuoden verran. Nostalgisiakin ovat kuosiltaan ja pesussa tuntuvat vain paranevan. Oikeat talvi-ilon lähteet ovat ainakin vilukissoille ja lapsille, joiden yllä peitto ei meinaa pysyä. Silti on pieni nukkuja lämpöisenä, vaikka peitto olisi tiessään.


Miehelläni on aina kuuma, joten hänellä ei siitä syystä omaa unihiekka -yöpukua ole. Tosin olen miettinyt, että josko hänelle tekisivät bokserit samasta kankaasta. Voisi olla veikeä näky.

Kurkkaa tänne, niin voit lukea unihiekka -tuotteista lisää. Putiikissa on myynnissä myös unihiekka -lakanoita. Vastaavia voisi itsekin tehdä, jos vain onnistuisi löytämään tuollaista kangasta.


Naulakon päällä olevista tapeteista aion muuten askarrella. En kuitenkaan tänään, sillä nyt on puuhaa huomiseen reissuun liittyen. Huomenna lähdemme Lappeenrantaan rakkaan ystävän häihin!

Viikonloppuusi mukavia hetkiä ja kaikkea hyvää,
11 kommenttia:

 1. Suloisia unia saa varmasti tuollaisissa uninutuissa. Minä löysin itselleni alennuskopasta hempeän flanellipyjaman. Pehmoinen pyjama päällä on mukava lötkötellä ennen maate menoa, kuumien aaltojen loiskeessa ei unipukua voi nukkuessa pitää.
  Olen askarrellaut monenlaiset purkkien etiketit ja kortit kauniista tapetista. Sain rautakaupasta oikein tapettikirjan, jossa oli paljon minunnäköistä tapettia. Askartelun iloa sinulle, turvallista matkaa ja mukavaa hääjuhlaa!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Siperiaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Bibelotille:
  Kiitos sinulle!
  Ja flanellissa on toden totta mukava olla ja oleilla. Minä palelen öisinkin niin vietävästi, että siinäkin mielessä flanelli sopii minulle. Mies on nauranut, että vain raskausaikana minulla oli kuumempi kuin hänellä :)
  Kokonainen tapettikirja on mahtava askarteluun! Tapeteista saa vaikka mitä aikaiseksi. Minulla kytee mielessä monta juttua mutta saa nähdä mihin sitten päädyn. Seinälle olisi esimerkiksi hauska tehdä jotakin pieniin kehyksiin tai sitten päällystää noilla vaikka rasioita.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  Morsian, heissulivei!!
  Kiitos, täältä tullaan. Kassi on kohta pakattu ja juhlatamineet poikineen ojennuksessa. Kummipoikas tekemä kortti on muuten tosi makee :)
  Ihana nähdä ja saada tulla teitä juhlistamaan. Ajattele, mikä rukousvastaus huominen päivä onkaan! Kiitokset siitä huikkaan mennen tullen.
  Huomiseen :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan lämpöisen näköiset, kauniitkin. :) itsellänikin on flanelliyöpaita, se on ollut kyllä nyt kylmillä ilmoilla ihana. Meillä molemmat miehet on oikeita lämpöpattereita, poikakin jopa viime yönä nukkui ilman yökkäriä. Äitiä kauhistuttaa, mutta eipä siinä kai muu auta. ;)

  Me haimme tänään Prismasta liisteriä huomista eteisen tapetointia varten ja otinpa sitten muutamat näytepalat ihanista tapeteista. Vaikka ihan oikeasti halusin ne olkkaria varten (Prismassa kun vielä tammikuun on asiakasetuna -20% tapeteista) niin kyllä silti olin iloissani askartelumateriaalista... ;D

  Ihania häitä toivotan teille! :)

  VastaaPoista
 5. Voi, nyt ne ovat sitten ja saat laittaa ihanan Noa Noan yllesi! :)
  Mukavaa hääjuhlaa.
  Kauniit pyjamat. pitää heti kurkistaa linkkiin.

  VastaaPoista
 6. Oi, unihiekkayöpuku olis kyllä tarpeen... varsinki ku itekki oon vilukissa :)

  VastaaPoista
 7. Ensi vierailu ihanaa,palaan varmasti

  Mia

  VastaaPoista
 8. Ai että kun tekisikin mieli flanellipyjamaa! Itselläni on tapana muumioitua peiton mutkaan öisin... Tapetit näyttävät myös ihanilta. Mistä ovat kotoisin? Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Noin ihanissa yöpuvuissa ei voi kuin nähdä kauniita unia !

  Silmäni myös juuttuivat kauniisiin tapetteihin. Minä unelmoin meille uusista tapeteista eteiseen ja keittiön takaseinään, huoks.

  Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 10. Laura, moi
  Ja kiitos ihanasta magneetista!! Perille tuli ja heti pääsi jääkaapin oveen :)
  Tsemppiä teille remppahommiin. Tapettien valitseminen on kyllä aina niin mukavaa touhua.
  ps. lämpöpatterimiehiä siis teilläkin :)

  Emilia:
  Joo, nyt nautiskelin Noa Noasta. Meillä oli kyllä kiva reissu!
  Kurkkaa ihmeessä linkkiin.

  Sari:
  Kaikille meille vilukissoille flanelliyöppäri on oikea pelastus. Suosittelen :)

  Mallalle kiitokset! Niin oli kyllä mukavat pirskeet. Morsian säteili ja sulhanen myös.

  Mia tervetuloa! Ja kiitos, kiva kun viihdyit.

  Sini,
  täällä toinen muumioituja :)
  Tapetit on Bauhausista. Ihan hyllytavaraa ovat. Haluaisin päästä selaamaan vanhoja ruotsalaisia tapettimalleja ja sitten haluaisin Rakennusapteekissakin joskus vierailla. Olikohan se Maalaisunelmassa, kun näkyi heillä myynnissä olevia tapetteja. Nostalgisia, väreiltään heleitä ja viehättäviä näyttivät olevan. Niistä saisi vaikka mitä!

  Marianne, moikka
  Toivottavasti saat tiloihin oikein nätit tapetit. Se valitseminen ja haaveilu on parasta :)

  Kaikille teille mukavaa sunnuntai-iltaa! Me saatiin juuri hääkuvat levyille ja huomenna kiikutan kuvapaketin postiin ja lähetän tuoreelle avioparille.

  VastaaPoista