maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pakallani
Kuuntelen kodin ääniä. Täällä ollaan. Poimin jasmiininoksia iloksi maljakkoon, join antaumuksella teetä ja  keitin sitä vielä lisääkin. Sain purettua kassit ja pestyä monta koneellista pyykkiä. Palaamisen tunnelmissa siis. Matkalla oli varjelus mukana ja Isän kädestä saatiin ammentaa hyviä hetkiä, ihan melkein pakahduttavan hyviä. Kerron teille lisää, kunhan vähän voimaannun. Nyt oikaisen omalle paikalleni kamarin viileyteen ja nautin tuttuudesta. Matkalle on ihana lähteä, niin on myös kotiin palata.
Kassin kätköissä kannoin kotiin sileäksi hioutuneita rantakiviä. Monta kertaa joudumme hioutumaan me ihmisetkin mutta ajatella, miten kaunista  siitä voikaan syntyä.

Lämmin ajatus Sinulle minulta,

Anu

13 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallisen tunnelman kuvat tuo.
  Kotiin palaaminen on kyllä erityinen tunne.

  VastaaPoista
 2. Onnenkyynel
  Niin on, aivan erityinen. Kodin äänet,tuoksut, valo ja tunnelma ovat aina ihan erityiset.
  Mukavaa uutta viikkoa sulle.

  VastaaPoista
 3. Olipa taas ihana pistäytyä täällä! Ihanaa lomaa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Anu, iloitsen kerallasi! Hyvät lomahetket taltioituvat sydämen lämmöksi arkeen ja puuhaan!

  KAuniita kiviä! Usein vahvistun ajatuksesta, että niin elämän ilon laineet kuin murheiden myrskyaallotkin hiovat meitä pehmeäpintaisiksi. Kaunistavat.

  Kotiin palaamisessa on aina ihan kyyneleet silmiin nostattavaa suloisuutta. "Tiedän paikan armahan..."alkoi soida ajatuksissani, mutta tuon vanhan laulun sanat ovat niin totta.

  Olisi mukavaa tavata kupposen äärellä. Puhuttavaa onkin varmasti paljon, kun viime tapaamisesta on vierähtänyt aikaa! Odottelen postiasi!

  Kuvissasi levähdin. Ne ovat niin hauraan kauniita♥ Voi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista kuvistasi.

  Kyllä kotiin aina ihana palata.♥

  Odotan kertomustasi matkastasi innolla.

  Kiviä kerään minäkin matkoilla, niin kotimaassa, kuin kauempaakin...mieheni välillä toppuuttelee...painon takia, mutta pieniähän minä vain keräilen...☺☺

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita kuvia, niin kauniita sanoja. Nauti kodistasi, se on kaunis. Minä nappaan mukaani hyvää oloa ja läksin töihin.

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla, että matkanne onnistui hyvin ja pääsitte turvallisesti kotiin! Kuinka kaunista taas!

  VastaaPoista
 8. Ella
  Kiitos, kiva kun kävit!

  Marsa
  Kiitos. Oli kiva kuvaila vähän taas kotonakin.

  tinttarus
  Niin, näin on. Sinne taltioituvat ja siellä lämmittävät pitkin vuotta, pitkin vuosia.
  Minua myös viehättää ajatus siitä, että hioutuminen on monta kertaa hyväksi. Kivet muistuttavat siitä kauniilla tavalla.
  Minullakin alkoi nyt soida laulu mielessä. Se on koskettava ja suloinen. Kotiin palaaminen on aina niin mukavaa, vaikka kuinka olisi viihtynyt muualla.
  Minä laitan todella sitä viestiä tulemaan heti, kun saadaan puhuttua ensi tai seuraavan viikon aikatauluista miehen kanssa. Odotan treffejämme. Piti laittaa viestiä ja tavata jo vaikka kuinka pitkä aika sitten mutta miten sitä aika tuntuukin vain kiitävän. Onneksi kuitenkin nyt. Siispä nähdään!

  VastaaPoista
 9. Irmastiina
  Ole hyvä.
  Ahaa, toinenkin kivenkerääjä siellä :) Niitä on niin kiva pyöritellä kätösissä ja valita sopivia. Ja pieniä, pieniä. Ne sopivat ihan passelisti laukun kätköihin. Jostakin blogista luin, että bloggaaja oli tuonut ulkomailta kiviä häidensä pöytänimikortteja varten. Yhden kullekin vieraalle. Mahtoi se laukku painaa :) Minusta kaunis idea.

  Piupau
  Kiitos ja toivottavasti työpäiväsi oli hyvä. Minä vielä hetken lomailen ja sitten myös työt kutsuvat. Nyt tahtovat ajatukset jo silloin tällöin karata työjuttuihin mutta koitan vielä sivuuttaa ne. Olen pienestä asti muuten ollut sellainen, että odotan aina syksyä ja minulla syksyn lähentyminen tuo aina työn (eli koulun) alun. Mukavaa viikkoa toivottelen.

  selma
  Kiitos ja kiva on olla taas kotona. Lattiat on jo lelujen peitossa ja kodikasta muutenkin :)

  VastaaPoista
 10. Niin upeita ja tarkkoja, kauniita kuvia taasen. Kotiin on aina hyvä tulla. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana kuulla että kesälomamatkanne on ollut onnistunut.
  Kyllä omaan sänkyyn kallistuminen illalla, lyhyen tai pitkän matkan jälkeen on ihanaa:)

  VastaaPoista
 12. Kodinhenki
  Kotiin tuleminen on aina ihan parasta. Tänä aamuna nautittiin poitsun kanssa köllöttelystä piiiitkään. Hän halusi olla kainalossa, kutitella, kikattaa ja hekottaa ja vaan lojua meidän aikuisten sängyssä. Aika hauska aamu :)

  pioni
  Kiitos. Meillä oli kyllä niin kiva matka. Näytän kuvia, kun saan toimeksi.
  Ja oma sänky - ihan ykkönen :)

  VastaaPoista