sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Happy Sunday!! Valoa ja iloa päivääsi! 
Minun viikkoni on ollut raskas ja huolekas mutta kaikki kääntyi lopulta hyväksi. Taustalle jäi silti huolta ja huomaan, että sellainen saa mielen kovin väsyksiin. Luulenpa, että tarvitsisin tähän viikonloppuun vielä yhden lepopäivän, vaikka tiedänhän minä senkin, että "niinkuin päiväs, niin on voimas aina".  Onneksi tuohon lupaukseen saa luottaa joka päivä.
Mieleni on saanut eilen ja tänään levätä iloisessa ihanassa seurassa, lumileikeissä, pulkkamäen liukujen riemussa ja kaikenmoisten herkullisuuksien ääressä, joista erityismaininnan ansaitsevat eilinen lounassalaattini (savupeurasalaatti), ystävien luona nautittu tumma ja kostea suklaakakku ja äidin lounasherkut tänään.
Nyt taidan sallia itselleni leppoisan ja kiireettömän sunnuntai-illan - heti sen jälkeen, kun puhdas pyykkivuori ja yksi opiskelutehtävä on voitettu. 

haleja,
Anu

11 kommenttia:

 1. Huoli on ilon eteinen.....
  RAskaiden askelten aikana on turva niissä sanoissa, joiden lämpö kaasvaa kannatteleviksi käsivarsiksi ympärille.
  Minullakin raskaita ja pelottaviakin päiviä takanani. Tänään avasin Sanan äärellä itseni apposen auki ja sain täyttyä lohdulla ja luottamuksella, rakkautensa lämmöllä.
  Lämpimien kätten suojaa ympärillesi alkavaan viikkoon!

  Ihanaisia talvisävyjä kuvissasi.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on niin todella kauniita kuvia ja tunnelmia. Toivottavasti viikko pyyhkäisee loputkin huolen rippeet pois!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat...ja kaunis orkidea.
  Onni, että asiat käänytivät hyväksi.
  Olen huomannut saman, että huolet väsyttävät. On onni, että saamme luottaa käsiin, jotka meitä kannattavat, silloinkin, kun huolet tuntuvat liian raskailta.

  Aurinkoa sinun alkavaan viikkoosi.♥

  VastaaPoista
 4. Huolet ja murheet tuntuvat joskus ihan liiankin raskailta kantaa, tallovat ikävät hartioilla kuin lyijy ja moukaroi ajatuksia mustaakin mustemmiksi- tuttu tunne, nyt hiljaa haalistuva muisto... Toivottavasti lumenvalkea puhtaus pyyhkäisee jalkojen alle ikävät ja antaa tulevaan viikkoosi valoa ja iloa <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia jälleen !Toivotaan että huolesi huojentuvat ja saat sunnuntai-illan tuomana kaipaamasi lisälepoa ♥

  VastaaPoista
 6. Huoli syö paljon voimia. Itsessäni olen huomannut että kun huoli valtaa mielen on täysi työ pitää mielikuvitus kurissa ja elää sen hetken todellisuuden kanssa.
  Voimia sinulle uuteen alkavaan viikkoon <3
  Ihanien herkkujen äärellä olet saanut viettää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Toivon Sinulle huoletonta ja iloista alkanutta viikkoa :) Herkkusi näyttävät maukkailta! Tekisi mieleni maistaa tuota salaattia ;)

  -Sanna

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti tämä viikko on levollinen ja toiveikas! Mulla aina silloin tällöin soi nuo samat säkeet päässä. Koskettava. Joskus tosin olen miettinyt, että onkohan se aina niin. Mutta siihen luottaen! Kiva, että olet saanut viettää ihanan viikonlopun. Auttaa takuula jaksamaan. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa tunnelmaa ja kauniit kuvat. Toivottavasti olet saanut raskaat ajatukset pois mielestä ja iloa on tullut viikkoosi <3

  VastaaPoista
 10. Ihan vesikielellä katselen kuvaa salaattiannoksestasi.
  Toivottavasti huolesi hellittää. Kun huolen jakaa se puolittuu. Kädet ristiin laittaen, Taivaan isälle kertoen, löytää lohdun ja ymmärryksen.
  Ihania talvipäiviä tammikuuhusi!

  VastaaPoista
 11. Hei
  Kiitos teistä jokaiselle! Oli ihanaa saada lukea terveisiänne ja ammentaa niistä. Akuutein hätä ja peljästys on takana mutta taka-alalla viipyilee monenlaisia ajatuksia ja asioita. Kuitenkin olen saanut kokea olevani kannettu.

  Tällä viikolla on ollut aamukahdeksasta iltakahdeksaan ulottuvia työpäiviä (muutama) ja aika tavalla liikaa kaikkea. On silti ollut myös tosi ihania asioita, kuten se, että saatiin käydä sairaalassa tuoksuttelemassa sukuun syntynyttä suloista pientä tyttöä. Voi jee, miten se olikaan mukavaa. Eilen oli myös kiva lautapeli-ilta oman perheen voimin. Pinin meistä voitti tiukan taiston ja tuuletti oikein komeasti :)

  Tänään on lyhyempi työpäivä ja se tuntuu ihanalta. Ajattelin sen jälkeen (nyt taukoilen) siivoilla ja kenties uppoutua miehen eilen kirjastosta tuoman pinon saloihin :)

  Rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua teille!!

  Anu

  VastaaPoista