tiistai 3. tammikuuta 2012

Talvitöppöset


Joulupukki toi minulle suloiset talvitöppöset. Meidän kotosessa asuu kolme jäsentä, joista yksi haluaa olla aina paljain varpain (pieni suloliini), yhdellä on talvisinkin lyhythihainen paita ja lyhytlahkeiset pyjamahousut (rakas) ja sitten yksi, jolla on melkein aina kylmä. Tämä viimeisin olen siis minä. Taidan vain olla palelevaista sorttia. Ihanaa kun sain nuo lämpöiset tossukat pukilta.
Minulla on edelleen kuusenoksa lasipurkissa ja tykkään sitä  katsella. Olen myös saanut olla mielipuuhissani eli mallailemassa ja siirtelemässä huonekaluja. Pieni sohva siirtyi musiikkihuoneen ikkunalle ja nyt se suorastaan kylpee valossa. Tykkään niin.

Loppuviikkoosi kivoja hetkiä,
Anu

11 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan suloiset ! Minä myös lukeudun samaan "vilukissa" kastiin, aina pitää olla villasukat jalassa kun vain voi

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan söpöt tossut ♥ Itse olen myös palelevaa sorttia. Muumioidun iltasella peittoon ja siitä olen saanut toisinaan kuulla :) Lämpöisiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihanat töppöset. ♥ Lämpöisiä hetkiä viikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Herttaisen söpöt töppöset <3
  Nyt ei varpaat palele.

  VastaaPoista
 5. No kyllä on ihanaiset tossukat! Itsekin sellaisia hyviä jalkaan sopivia mielisin, yhdet ovat jo puhkikuluneet ja itse tehdyt huopatöppöset kuluvat nopsaan lautalattialla kävellessä.

  Huonekalujen siirto on mukavaa puuhaa ja havunoksia minäkin katselen, aamuisessa hämärässä.

  Nyt tuiskuttaa lunta, oikein kunnolla!

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja varmasti lämpimät tossut.
  Meillä taas on isäntä se, jonka kädet ja jalat palelevat....☺

  Hyvää tätäpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 7. Täällä toinen vilukissa:)
  Nyt ammennan oman kodin lämmöstä♥kun vihdoin saimme viime yönä nukkua oman sängyn pehmoisessa sylissä. Oma koti kullan kallis!
  Havukimppuja ja koko kuusi meilläkin vielä ilona! Sain jouluaikaan nauttia niistä niin pikkuriikkisen verran, että tahdon ne vielä pitää lähellä.

  Harmaaseen sadepäivään sinulle lämpöinen halaus!

  VastaaPoista
 8. Minulla on joulu vielä ensi viikon loppuun asti. Silloin siivoan ja huokaisen murheissani, kun kaunis häviää taas lähes vuodeksi.
  Varmasti lämpimät nuo sinun talvitöppösesi. Kaunista loppu joulua!

  VastaaPoista
 9. Hei kaikille

  Kiitos teille ilahduttavista terveisistä. Minä ja tossukat istahdetaan sohvanmutkaan nauttimaan illan tunneista ja vielä tästä joulukodista. Ihana kuulla, että on vielä muitakin joulutunnelmoitsijoita. Meillä poika sanoi tänään, että kuusi on joululoman paras asia :)
  Tinttarus:
  Voi miten ihana kuulla, että olette päässeet kotiin! Tunnelmallisia ja suloisia hetkiä sinne kodin lämpöön.

  VastaaPoista
 10. Todella söpikset tuo tossut!! Ovatko shepherdin? Sillä merkillä olen ainakin vastaavia nähnyt... Voisi itsellekin sellaisia harkita, kun vanhan talon puulattioilla vähän vetää ;)

  VastaaPoista
 11. Pauliina
  Ovat ja niiiin ihanan lämpimät :) Suosittelen sydämellä...

  VastaaPoista