torstai 8. maaliskuuta 2012

Kaksi valovoimaistaValovoimainen häikäisee sokaisematta
                                    Maija Paavilainen

Päivieni ilo ja valo supatti korvaani: "Äiti, tiedätkö miksi annoin sinulle sydämen muotoisen palan  keksiä?"
Minä vastasin: "No miksi?"
Päivieni ilo ja valo: "No siksi, koska minä rakastan sinua."

Tämä keskustelu käytiin keittiön lattialla uuden (lähes) "lentävän" maton päällä piknikatessamme. Päivä voi hetkessä muuttua tavallisesta erityiseksi. 

Halauksin,

Anu


11 kommenttia:

 1. Mikä onkaan suloisempaa, kuin kuulla nuo sanat lapsen suusta.♥

  VastaaPoista
 2. Liikutuin♥
  Olin toissapäivänä töiden jälkeen yksin aurinkotaivaan alla kantavan hangen kuljettamana hiihtolenkillä. Se oli semmoinen rukoushiihtely läpi kauniin maiseman. Muistin sinua ja perhettäsi. Nyt kun katson tuota suloista alinta kuvaa, tuntuu kuin rukoukseni todentuisi. Ihana pieni valon ja voiman lähde!

  Josko ensi viikolla tai seuraavalla tavattaisiin?!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa.. Meidänkin kolmevee on toisinaan hellyyttä täynnä. Silloin suorastaan satelee rakkaudentunnustuksia ja pienen ihmisen suuria, lämpimiä halauksia! :) Kunpa säilyisi noiden sanojen käyttö vanhempanakin.. Veikkaan kyllä, että viimeistään teini-iässä tulee pientä stoppia äidin saamille haleille ja pusuille. ;)

  VastaaPoista
 4. Tuollaisia kultahippusia se elämä joskus eteen tiputtelee ihan yllättäen...onneksi sinulla oli taito napata hetkestä kiinni ja vielä jakaa se tuokio täällä meidän kaikkien yhteiseksi iloksi.♥

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Kiitos jokaiselle viestistä. Minustakin tuo hetki oli niin ihana. On hetkiä, jotka piirtyvät ihan sieluun saakka ja tämä oli kyllä sellainen.

  Tinttarus
  Kiitos! Miten tuntuikaan hyvältä saada lukea sanasi. Tavataan! Minulla on ensi viikko ja seuraava aika täynnänsä (ensi viikolla työiltoja kokousta yms. ja seuraavalla olen Jyväskylässä) mutta miten olisi viikolla 13? Viestitelläänhän siitä. SIU!

  Sari
  Juuri niin - kunpa säilyisi. Uskon, että kodin tunneilmastolla on suuri vaikutus lapsen ilmaisuus mutta tosiaan taitaapa se murrosikä olla perin erilaista aikaa kun tämä leikki-ikäisen estottoman suloinen ja valloittava ilmaisu. Kanustetaan silti hellyyteen ja avoimuuteen :)

  iinu
  kiitos iinu, niin kauniisti sanoit...

  Teille kaikille valoisaa viikonloppua. Me lähdetään kummilahjaostoksille. Saadaan tulla kummeiksi kuudennen kerran!

  VastaaPoista