sunnuntai 26. elokuuta 2012

Hyvää huomentaHuomenta ystävät! Tänä aamuna sain lahjaksi aamusumua. Nousin varhain, puin takin ylle ja tassuttelin nauttimaan joen varteen. Ihailin utuisuuden lisäksi ahkerien hämähäkkien työn tuloksia korsilla ja oksilla. Jotenkin niistä tulee mieleen kaiken hauraus. Miten haurasta elomme onkaan...Elokuuni on ollut tavattoman raskas monestakin syystä mutta on tapahtunut myös paljon onnellista. On ihanaa, kun saa iloita toisen kanssa ja toisen puolesta!

Viikonlopun kivoja juttuja ovat olleet valtava irtokarkkipussi (ostan tosi harvoin mutta nyt ostin ja ison ostinkin), uudet turkoosit helmet, aarrejahti pojan kanssa ja jätskiretki Ikeaan, rauhaisa saunailta ja se, että saatiin vihdoin varastoa järjestettyä. Kuka tietää, miksi ihminen säästää vanhoja liian pieniä maalin tahrimia kumisaappaita tai kummallisia toimimattomia elektroniikkalaitteita? Tai miksi meidän varastossamme oli jemmattuna edellistä edeltävän auton myyntilaput, siis ne myytävässä autossa tuulilasilla roikkuvat jutut? Kyllä meillä oli hauskaa sen siivouksen keskellä :)

Tästä sunnuntaista tulee hyvä päivä! Nautitaan!

Terkuin Anu
11 kommenttia:

 1. Aamusumun sylissä olet saanut astella, ihanuutta!
  Hauraus on sana, joka on viipyillyt huulillani jo pitkän tovin. Kipu on astunut liian liki ja imee iloa ja hymyvoimaa. Silti luottaen kuljen eteenpäin. Tuo usvainen kuvasi puhutteli minua erityisesti, tuntuu, että arjessani askellan jatkuvassa sumussa, mutta sen pehmeys on kadonnut.

  PAljon siunausta ja voimaa Anu sinun arkeesi!

  Olkoon tämä oikein hyvä sunnuntai♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo sumukuva. Nautinnollista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. love your photos, as always!♡
  what a beautiful color on your necklase.

  wishing you a wonderful sunday
  and enjoy your tea : )

  hugs,
  vibeke

  VastaaPoista
 4. Ihanan kauniit ja levolliset kuvat. Ja ajatuksia herätti tuo tekstisi. Haurasta, todella. Yhtäkkiä kaikki onkin toisin. Viisaasti on sanottu: 'elettävä on se, mitä annetaan'.
  Oikein hyvää sunnuntaita, tämäkin päivä meille annettu.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Sunnuntai iltaa !
  Kauniita kuvia aamusta.

  VastaaPoista
 6. Kaunis aamutunnelma! Viikonloppuna on mukavaa nauttia aamuista, kun ei ole kiire mihinkään. Lauantaina nautin über-luxus-aamun, kun pojat nukkuivat ysiin ja ehdin nauttia kahvit ja lukea lehden iiiiihan yksin. Välillä nimittäin se aamun rauha ihan itsekseen on parasta :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia, kiitos näistä <3

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti kuluneen viikon askeleesi kantoivat sinua tuon
  suloisen sunnuntain jälkeen hellästi.
  Ja jälleen olemme uuden viikonlopun kynnyksellä:)
  Minuakin on puhutellut hauraus ja huoli, mutta luotan asioiden järjestymiseen. Askel kerrallaan, se riittää, puhuttelen itseäni.

  Siunausta syksyysi, voi hyvin♥

  VastaaPoista
 9. Huomenta ystävät! Kiitos paljon mieltäni lämmittävistä terveisistä. Viikko otti syleilyynsä niin tiukasti, että ei paljon jäänyt aikaa taikka voimavaroja työn ja opiskelun ulkopuolisille asioille. Nyt helpottaa, sillä sain jotakin suurta pitkään valmisteilla ollutta eilen valmiiksi eli erään kouluamme koskevan kehityshankkeen. Olen asiasta hurjan iloinen.
  Tyytyväisin mielin on mukava astella syyskuun huomaan. Iloa tähän päivään!

  Vibeke
  Thank you!! Somehow the colour of my neklace is my favourite colour right now :) I hope you have a lovely saturday ♥

  VastaaPoista
 10. Siivous voi tosiaan olla joskus hauskaakin;)
  Blogistani löytyy sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 11. NUo usvaiset kuvat ovat tavattoman kauniita...niissä on aina jotain mystisen kaunista! Ja sinä osaat vangita ne hetket niin kauniilla tavalla :)

  Toivon sinulle lisää yhtä ihania aamuja ja niitä maalisia kumisaappaita, hih :)

  -Sanna

  VastaaPoista