lauantai 4. elokuuta 2012

Highlands and islands ♥


Oli tilaa hengittää ja nähdä meitä ympäröivän luonnon kauneus. Kauneinta oli kuitenkin oman lapsen pulppuava ilo ♥
Talvella muistan sen. Muistan myös raikkaan tuulen Skotlannin rannoilla, löytöretket, lampaiden lempeän katseen, skonssien tuoksun, höyryävän teen ja illat, jolloin kaikki aika oli omaa. Ei ollut kiirettä mihinkään, oltiin vaan tässä ja nyt.
"Tässä ja nyt" voi onneksi toteutua ihan joka päivä paikasta riippumatta. Sen yritän jälleen muistaa arjenkin alettua. Miten itsestäänselvyydet voivatkin niin helposti unohtua?

Rentouttavaa viikonloppua ystävät!


Anu

15 kommenttia:

 1. Olet jälleen kerran räpsinyt kauniita kuvia. "Tässä ja nyt"-ajattelussa on opettelua meille kaikille. Se on jotakin ihan muuta kuin "heti-kaikki-mulle-nyt"-ajattelu. Hyvää viikonloppua ja levollisuutta arkeen!

  VastaaPoista
 2. Voi Anu, reissunne on jakanut teille ylenpalttisesti hyvää ja kaunista!Ihan tunsin raikkaan tuulen kasvoillani kuvien äärellä.

  Mustikanmakuinen lauantaiaamun heippanen sinne luoksesi!

  Pian alkaa arki. Otetaan se vastaan lomamuistot sydämellä!
  Siu!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia olet lomastasi ottanut...kiitos, kun jaoit ne kanssamme.

  Lämpöä viikonloppuusi♥

  VastaaPoista
 4. PeePee
  Kiitos. Niin tosiaan siinä taitaa olla. Kuinka onkaan liian mutkatonta sujahtaa kiireisen arjen muottiin. Yritän jälleen kaikin voimin vastustaa sitä ja pikemmin haluan viipyillä tässä ja nyt.
  Levollisuutta myös teidän arkeen ja ihanaista elokuuta.

  Tinttarus
  Voi niin on! Saimme kulkea suojelevien siipien alla ja siunaus oli mukana. Oli erityisen levollista ja oikein sellainen akkujenlatausloma.
  Kiitos mustikkaterveisistä :) Myös sinulle elokuun terveiseni ja siunausta arjen alkuun. Pian saammekin kumpainenkin tavata oppijoita kesän jälkeen. Vähän jo melkein jännittää :)
  SIU!

  Irmastiina
  Kiitos ja ole hyvä. Halusin muutaman jakaa ja ajattelin ehkä vielä laittaa muutamia aatelistalokuvia myöhemmin. Kuvia valikoidessa saa vielä olla reissun tunnelmissakin mukana :)
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Oi, mitä muistoja kuvasi toivatkaan! Minulta osa sydäntä on jäänyt juuri noihin ylämaan jylhiin maisemiin. Skotlanti on jotain ainutlaatuista.

  VastaaPoista
 6. Skotlanti on niin ihana! Olen ollut siellä pari kertaa reilaamassa miehen kanssa. Saaria ja linnoja on tullut koluttua. Rakastan sitä tunnelmaa mikä siellä on.
  Teillä on varmasti ollut upea reissu!

  VastaaPoista
 7. Karun kauniita maisemia, ihania! Merituulen voi suoarstaan haistaa.

  VastaaPoista
 8. Kaunista! Miten ihania maisemia, kiitos näistä kuvista. Todella, arjessakin pitäisi muistaa nämä yksinkertaiset 'tässä ja nyt'-hetket.
  Oikein hyvää elokuun alkua, kohta koulu alkaa!

  VastaaPoista
 9. Voi miten tuli ikävä Skotlantiin noista ihanista kuvista, mielellään lukisin lisää reissustanne ja matkasuunnitelmastanne ja ihailisin upeita kuvia :) Ensi kesänä ollaan taas lähdössä noihin sydäntäviiltävän kauniisiin maisemiin <3

  VastaaPoista
 10. Kaunis ja raikas matka takana, kuvistasi huokuu tunnelma!
  Hymyilin lukiessani muutaman tunnin lennon päässä voi olla joko viileässä tai lämpimässä. Merikuvasi tuntui ihastuttavan kotoisalta, kohta saamme nähdä syksyisen myrskyävän meren. Rakastan sitä!!
  Kohta arki koittaa ja mielessä on todella pidettävä sanat tässä ja nyt, sitä on hyvä muistutella toinen toisillemme :)
  Siunattua viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 11. Noora
  Niin on...

  Anrinko
  Sitä se todella oli ja tunnelma vei totisesti mukanaan. Syntyi kyllä halu päästä uudestaan.

  VastaaPoista
 12. Kodinhenki

  Karuus oli aika puhuttelevaa tosiaan. Tykkäsin.

  Maria kiitos

  Niin juuri, yritetään muistaa. Työt ovat tosiaan alkamassa. Huomenna meillä on suunnittelupäivä mutta minä oikeastaan aloitin jo viime viikolla. Tein hommia iltaisin ja myös vähän öisinkin ja perjantain olin koululla. Nyt voi ottaa ensimäisen alkavan työviikon hiukan rauhallisemmin, kun sai joitakin töitä jo hyvälle alulle :)

  Anne
  Kiitos! Mukavaa reissun suunnittelua teille. Se on aina yhtä kutkuttava vaihe. Meillä oli sellainen periaate, että mahdutetaan mukaan jokaisen perheenjäsenen omia kohteita ja sitten myös yhteisiä. Leikkipuistot olivat hurjan erilaisia kuin täällä ja poika tykkäsi paljon. Museoita kouluttiin maltilla, ehkä pojan kasvaessa on niiden aika suuremmassa määrin. Linnat olivat hitti meille kaikille. ihanaa tunnelmaa niin raunioilla kuin ihan asutussakin Inverarayn linnassa (jonka kuva tässä postauksessa). Kilchurn oli myös sijainniltaan ihana (siitä tuo linnanraunio/maisemakuva) ja Caerlavarockin raunio muodostui pojan suosikiksi.

  VastaaPoista
 13. Marie
  Kiitos - kyllä meillä oli oikein lepoloma. Tosiaan muutaman tunnin lennon päässä voi olla hellettä tai raikkauden viilentämiä hetkiä. Tarvitsimme takkeja, sadeasuja, lämmintä päällepantavaa ja loman lopuksi vielä parina päivänä hellevaatteitakin (palattuamme keskisempään Englantiin).
  Arjen aloituksessa on tuon periaatteen muistaminen tärkeää. Toivon teille siunattua ja rauhaisaa alkavaa syksyä ja sopivasti uusia tuulia innostamaan, riittäväst tuttua tuomaan turvaa.
  Ja tuo meri. Sen voima oli ihanaa seurattavaa! En voi sanoa itseäni merenkävijäksi veneilymielessä mutta rannalta tykkään katsella meren voimaa ja kuohuja :)

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia. Lapsen ilo on ihmeellinen aitoudessaan, kumpa itsekkin muistaisi aina pysähtyä ja nähdä maailmaa lapsen silmin, iloita pienestä ja juuri niin kuin sanoit, tässä ja nyt. Arki nappaa huomenna mukaansa myös koululaiset, siinä sitä taas itseään muistuttaa niistä pienistä hetkistä, jotta ei kokonaan hukkuisi kiireeseen ja ruuhkaan.

  VastaaPoista
 15. Piupau
  Kiitos ja niinpä - arki saattaa niin helposti niellä pienet tuokiot ja asiat. Asian tiedostamisella on kuitenkin suotuisa vaikutus ja niin niitä hetkiä jaksaa ja ehtii huomata.
  Voimia koulun alkuun isoille ja pienille ♥

  VastaaPoista