perjantai 11. tammikuuta 2013

LahjojaSain herttaisen uudenvuodenlahjan kirjeystävältä.  Thank you dear Vibeke! You made me so, so happy! Now I know what will be in my tea cup tomorrow :)
Kuuntelin iltasella takkatulta ja iloista puheensorinaa. Pieni mies kysyi isolta: "Kutsutaanko jossain maassa herrasmiestä sööriksi?". Perhebändin kesken soitimme mainittujen pohdintojen jälkeen Pöllörockia kokoonpanolla piano, rummut ja tamburiini. Pidettiin myös rytmikisaa ja korkattiin pussillinen perunalastuja. Ei pöllömpi perjantai.
Nyt pakkaan miehelle työmatkakassia. Meillä menee aina niin, että minä pakkaan, sillä jotenkin se tuntuu minulta käyvän helpommin. On se sitten kiva että voidaan toistamme auttaa kumpikin tavallamme. Sellainen on ihan lahja.Viikkisterkuin,

Anu

11 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja. Tuo kuvauksesi päivästä kuulostaa tutulta. Meillä pikkumies usein vastaa "jes söör" jos jotain pyydetään ja rokki-bändi esiintyy iltaisin. Meillä instrumentteina kitara, koskettimet ja rummut! Ja hauskaa on :)

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, jees söööör :) Teidänkin soitinkombo kuulostaa hyvältä. Meillä nuo rummut tarkoittavat sellaisia pieniä bongoja mutta taitaa pikkumies haaveksia jo suuremmasta rumpusetistä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat lahjat!
  Mukava perjantai päivä teillä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta :) Ja lahjoja hypistelin niin iloissani.Mukavaa lauantaita sinne.

   Poista
 4. Tällaista postia on kyllä ihana saada <3 Sitä nauttii jokaisen kääreen ja taitteen avaamisesta niin suunnattomasti... Ihanaa viikonvaihdetta muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin onkin :) Silkkipaperin kahistelu on niin nautinnollista ja se, että sieltä purkautuu tällaisia ystävyydellä valittuja ihania juttuja. Mukavaa viikonloppua teidän kotiin!

   Poista
 5. i am SO happy that you liked
  my small gifts, i had such a wonderful time putting them together!!
  excited to get to hear if you liked the tea??: )

  wishing you a blessed sunday.
  it is -20 celsius here today, sooooo cold.
  going to spend the day knitting and drinking tea.

  love,
  vibeke

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Vibeke!! It was such a treat to get to open all of those gifts. I fell in love with the tea. OOOooo, how tasty. It is my new favourite. I am going to have a cup of it in few minutes:) It is very cold morning here(- 26 celsius) but it is all right with me. I am going to have a cup of tea and sit here by the fire and enjoy my morning time. Have a great saturday my friend!!

   Poista
  2. ps. I already started to knit some spring time accessories...How lovely!

   Poista
 6. Kaunis postaus ja miten herkullinen nappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piupau! Nappi on minustakin syötävän ihana. Johonkin ihanaan kevätneuleeseen se sopisi kauniisti.

   Poista