sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Talven valoPakkasin joulua silkkipapereihin ja siinä samalla käänsin ajatukseni kohti valoa. Päivä on jo hiukkasen pidentynyt - olen huomannut sen. Ulkoillessa olin keskellä satumaista, melkein epätodellista, tunnelmaa. On tammikuu ja minä niin rakastan tätä talvista valoa, näitä viileitä sävyjä. Puhallan luoksesi raikkaan  tuulahduksen, samalla ajatuksen jo lähenevästä keväästä. Päivä päivältä on kirkkaampaa.

Alkavaan viikkoosi valoisia ajatuksia!

- Anu8 kommenttia:

 1. Onneksi kohti valoa ollaan menossa, vaikka kuvissasi on niin kauniisti tuo talven harmaus, mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan, vaikka minusta nämä palelevan näköiset vaalean siniset, harmaat ja vihertävät sävyt ovat kyllä kauniita katsella. Tänäänkin teki kovasti mieli kesken työpäivän lähteä kuvaamaan lehtipuiden riisuttuja runkoja talviasussaan. Niin upeilta näyttivät päivän valoisana aikana. Tässä olevat kuvat otin jo illan hämyn laskeutuessa.

   Poista
 2. Saman olen huomannut...päivä on pidentynyt jo...:)

  Valoa sinunkin viikkoosi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä kaipaa sitä valoa ja sitten kun se näyttäytyy, tulee jotenkin kumman energiseksi. Huomasin eilen lintujenkin jo laulavan. En tiedä, ovatkohan jo pitkäänkin laulelleet minun huomioimatta asiaa mutta ainakin nyt panin merkille tuon hyvänmielen seikan.

   Poista
 3. Onneksi valo on matkalla. Tein tänään saman havainnon lintujen laulusta päivän sarastaessa lauloivat kilpasin. En erityisemmin odota kesää mutta valoa kylläkin joten hyvä näin :)
  Valon tuomaa energiaa viikkoosi ja voi hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Ihanasti sanottu, Marie, että valo on jo matkalla. Niin juuri. Lintujen lauluun havahtuminen toi kyllä ihan erityistä iloa. Kesän ja valon odottamisen teemoista tuli mieleen, että juuri tänään
  mietin asioiden odottamista ja asioiden kokemista. Odottaminen antaa iloa mutta samalla haluan muistaa tyytyväsyyden juuri tässä ja juuri nyt. Minusta sen muistamisessa, siihen keskittymisessä ja kiitollisuudessa on uudelle vuodelle sitoutumisen arvoinen tavoite.
  Viikkoosi kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 5. Kauniin tunnelmallisia nuo sinun kuvasi!
  On ihanaa mitä odottaa :), valo tuo yllätyksiä joka päivä, kun tarkkaan kuuntelee ja katsoo ympärille.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Annele. Niitä yllätyksiä on mukava seurata ja ilahtua joka päivä jostakin. Tänään huomasin jälleen uusia sävyjä. Niin ja sunnuntaina ihmettelin eräiden verhojeni väriä. Ne näet näytti aivan toiselta kuin vielä joulukuussa :) Se valo, se valo...

  VastaaPoista