lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kynttilöiden sammuttua


on kesäyössä yhä valoisaa. Huomasin, että talvella harmahtavaksi  maalattu pöytämme näyttää keskikesän valossa vihreään taittavalta.  Kiva yllätys! Valon sävy vaikuttaa kovasti ympäristöönsä ja luo kiinnostavia vuodenajasta riippuvia tunnelmia.
Kirjojen ja lehtien sivuilla tunnun nyt pysähtyvän viileän raikkaisiin kesäkuviin, kuten tähän Leila Lindholmin kirjassa olevaan kuppikakkukuvaan. Minusta tuo minttu ja raikas vaaleansininen näyttävät kovin kauniilta yhdessä. Keittiöinspiraation ohella kirjat tarjoavatkin minulle innoitusta sävykokeiluihin ja tunnelmiin myös lautasen ulkopuolella. Tällä hetkellä kiintoisan tutkimisen kohteina ovat Leilan kirjat sekä Katie Quinn Daviesin kirja What Katie Ate. En saa kyllin hänen ruokakuvistaan!!
Levylautasella meidän perheen juhannuksessa soi mm. Thomas Fersen. AH!!!


Letkeää keskikesän juhlan jatkoa,

Anu


6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥
    Mukavaa juhannuksen aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja saamaa sinulle! Me oltiin tänään kalassa ja hauskaa oli.

      Poista
  2. Viime yö oli valoisa ja lämmin...aivan ihana yö.

    VastaaPoista
  3. Hyvää juhannusta myös teille! Me saimme vieraiksemme tänään yhteisiä tuttujamme ;) ja oli huippukiva juhannuspäivä. Kuvasi ovat jälleen tosi ihastuttavia. Sinulla on selväsi hyvä sisustussilmä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Outi! Taidankin arvata, keitä saitte vieraiksi ;) Sehän on mukavaa.
    Me jatkettiin juhannusviikonlopun viettoa tänään kalareissun merkeissä. Oli jännittävää odottaa saalista ja mikä riemu, kun onki vihdoin nyki. Oli kyllä ahneita kaloja, kun monta matoa meni niin, että jäätiin ilman kalaa :) Lopulta saalis oli kuitenkin jopa ylio odotusten.
    Kuviin ja sisustamiseen liittyen kiitos paljon - kiva,kuulla.
    Mukavaa pyhän jatkoa!

    VastaaPoista