sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Saalisreissu


Tänään käytiin kalassa kolmen polven kesken. Heinäpellon poikki kulkiessa oli tavaton kesäfiilis ja eväsleivät maistuivat niin hyviltä kuin vain retkileivät voivat maistua. Nyt paistuu juustokakku ja illaksi tiedossa löhöilyä. Aikas kiva!

Halituksin,
Anu
ps. Kiitos S ja M juustokakkuinspiksestä. Odotan haukkua jo vesi kielellä.

12 kommenttia:

 1. Ihana kalareissu ja näkyy saalistakin tulleen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huisin kiva reissu ja saalista tuli oikein yli odotusten. Tuli ahventa ja lahnaa, yksi särkikin taisi koukkuun tarttua.

   Poista
 2. Kalareissunne kuulostaa loistokkaalta! Kiireetön yhdessäolo lomalla on juhlaa. Aurinkoisia lomapäiviä!

  P.S. Juustokakuista tuli mieleeni, että jos olette Daim-faneja, kannattaa kokeilla Daim-juustokakkua. A:kin ihastui, vaikkei muutoin ole juustokakkufani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Tiina. Oli niin jänskää, kun J nosti itse elämänsä ekat kalat. Jännitys oli käsin kosketeltavaa ja ilo suurta, kun tuli saalista. Hauskaa oli kuulemma myös se, kuinka äiti kiljaisi kalan poukkoillessa siiman varassa kohti (ja lopulta päin) :)
   Kiitos vinkistä! Onko sulla hyvää ohjetta Daim-versioon? Jos, niin voisinko sitä saada? P ei yleensä piittaa juustokakuista mutta tästä ystävien luona nautiskellusta mascarpone -versiosta hän tykkäsi.
   Aurinkoa ja terveisiä teille.

   Poista
  2. Saalis oli varmasti aika huippis juttu :) Minäkin saattaisin hieman kirkaista - viimeistään siinä vaiheessa, kun saalista pitäisi irrottaa koukusta... Joo, mulla on yksi hyvä Daim-juustokakkuohje yhdessä kakkukirjassa - kaivelen, ja laitan sen sulle tulemaan :)

   Poista
 3. Anu, olipa ihanaa lukea kesäisiä tunnelmia ja katsella kuviasi! Postauksesi sai hymyilemään!
  Lepoa ja iloa iltaasi,
  s

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla, kiitos. Ollaan kotona taas ja tuntuupa ihanaiselta. Oli täyteläinen ja upea matka mutta kylläpä oli kiva palata taas kotiinkin.
   halaus!

   Poista
 4. Voivatko kesäiset kuvat enää idyllisemmiksi muuttua? On pakko toistaa vanha tuttu klisee, että Suomen kesä on ainutlaatuinen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, ihan ainutlaatuinen. Nautiskellaan oikein antaumuksella :)

   Poista
 5. Googletin koulutehtävääni eukalyptuksen oksaa ja löysin ihanaan blogiisi. Niin kauniita kuvia!

  Kesälomassa on parasta juuri nuo kiireettömät yhteiset hetket. Vaikkapa kalassa :O)

  VastaaPoista
 6. Hei ja tervetuloa! Kiitos kovasti ja olen samaa mieltä, että parasta ovat juuri sellaiset hetket.

  VastaaPoista
 7. From our custom research essay writing services, students can hire the best writers and be assured to receive the best custom papers when they search buy a custom research paper written by experts.

  VastaaPoista