tiistai 6. lokakuuta 2009

Kiitosmielellä
Teille ihanille blogiystävilleni haluan lähettää heti ja nyt suuren rutistuksen ja kiitoksen! Olen nimittäin täällä ollut ihan ymmälläni siitä, että valmistamani tyynyliina herätti niin suurta kiinnostusta. Kiitän teitä tilauksista ja yhteydenotoista! Edellisessä postauksessa nähtävillä olevia päällisiä saa edelleen tilata osoitteesta sinkkisanko (at) windowslive.com Mielelläni niitä valmistan.


Omien tuotteiden myyminen on minulle ihan uusi juttu ja kesti tovin, että sain varmistettua muutaman tärkeän asian myyntiä ajatellen. Ensinnäkin painelin katsomaan, vieläkö tuota kangasta saan ostettua. Sain. Sitten testailin painatuksia pesemällä painettua kangasta. Huomasin, että painoväripurkin 40 asteen pesusuositus koneessa on vähän liian raju ja väri haalistuu. Käsinpesussa (oikein pesusoikossa) lika kuitenkin lähtee hyvin ja värit säilyvät. Eli käsinpesua suosittelen. Hinnaksi sain tyynyliinalle ynnättyä 20 euroa plus postikulut. Sillä saan materiaalikulut peittoon ja pienen vaivanpalkan.


Edellisessä postauksessa esittelemässäni tyynyliinassa oleva teksti koostuu olemassaolevan pariisilaisen herkkukaupan nimestä ja sen kadun nimestä, jolla tuo putiikki sijaitsee (on niitä paljon muuallakin). Tulinkin ajatelleeksi, että ei ole oikein anastaa tuota "merkkiä". Tuskin se olisi luvallistakaan myyntiin valmistettavissa tuotteissa. Niinpä suklaa-aiheisiin tyynyihin painan seuraavan fiktiivisen kaupan nimen ja kuitenkin tuon saman kadunnimen. Teksti on
LA CHOCOLATERIE DE FLORIAN
Paris
Boulevard de la Madeleine
Tekstin asettelu on samanlainen, kuin omassa tyynyliinassanikin.


Olen tehnyt myös oliiviseppele -aiheisia tyynyliinoja. Niihin voin laittaa tekstin tai jättää sen kokonaan pois. Eräs esimerkki on tuossa tämänkertaisten kuvien joukossa. Hinta seppeleaiheisissa tyynyliinoissa on sama 20 euroa ja päälle postituskulut.


Muista kuulumisistani ajattelin teille kertoa, että minä kaivoin jo esille pikkuvalot. Kuitenkin vasta yhden setin. Ne tuikkivat munakorissa tuossa naulakossa ja luovat lempeää valoa ympärilleen. Naulakon hyllyllä minulla on tuo alimmassa kuvassa näkyvä kranssi. Mieleni tekisi päästä nauhaostoksille ja hankkia kranssiin uusi rusettinauha. Vaikka kaunis on tuo noinkin tai ihan ilmankin nauhaa.


Ilmassa on täällä useita ilonaiheita. Suunnitteilla on pieni matka koko perheen voimin ja ensi viikolla saamme kummityttöni meille yökylään! Noita monen moisia iloja odotellessa aion tänään nauttia kuulaasta säästä ja painella illaksi pihahommiin. Lehtikasat odottavat pomppijoita syliinsä. Täällä on yksi aivan jo valmiina.

Reipasta mieltä tähän päivääsi,

5 kommenttia:

 1. Tykkään niin kovin tuosta
  alakuvan tyynyliinasta!!!<3<3<3
  Se hivelee tyylikkyydellään silmääni...
  Mukavaa,että täällä Blogistaniassa on niin paljon taitavia tekeväisiä,joilta voi tilata jutskuja omaksi ilokseen!!!=O)
  Väsäysintoa sinulle ja postipojan tuomisia kohta puoliin minulle!!!

  VastaaPoista
 2. Minä en yhtään ihmettele kiinnostuneiden määrää, tyynyt ovat hienoja! Ja hieno on myös tuo valoköynnös korissa, tunnelmallinen.

  VastaaPoista
 3. Kaunista jälkeä teet ja ihan mahtavaa, että olet saanut tilauksia! :)
  Meillä on vielä lehti puussa ja pihatalkoot vasta kahden viikon päästä. Saa nähdä onko silloin jo haravoitavaa.
  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kurkkaise blogiini! Siellä on sinulle jotain! :)

  VastaaPoista
 5. Katinkaiselle:
  Kiitos! Postipoika ihan pian sinua tosiaan muistaa :) Hän varmasti tulee laulellen, sillä paketin päälle kirjoitan: Toimitetaan naurussasuin ja hyvää mieltä hyristen.
  Ja minä myös siitä nautin, että täällä blogimaailmassa on näppäriä tekijöitä ja kivoja ideoita!

  Teijalle:
  Voi kiitos! Itse sitä aina tuppaa omia tekemisiään vähän vähättelemään.
  Tunnelmoija olen muuten luonteeltani. Tänäänkin sytytin kynttilät jo aamulla...

  Sarille:
  Talkoot kuulostaa mukavalta yhteiseltä puuhalta! Meillä on metsäinen tontti ja puista tippuu haravoitavaa pitkin syksyä. Vielä siis täälläkin päästään uudelleen lehtihommiin. Lehtikasat on mielestäni tosi kutsuvia :) Kunnon loikka virkistää.
  Ja KIITOS ihan ensimmäisestä tunnustuksestani! Hih, tuli hyvä mieli :) Paljastan juttuja kunhan ehdin vähän miettiä, että mitä kertoisin...
  Kivaa viikkoa sullekin!

  VastaaPoista