torstai 26. marraskuuta 2009

Tämän päivän tunnelmia






Tämän vuoden laskut ja tiliotteet on pinottu. Vähän pino vielä loppuvuodesta kasvaa mutta on homma jo melkein valmis. Adventtikynttelikkö (No 2) pinon vierellä syntyi sydänkoristeisesta pannualusesta, metallisista numeroista ja valmiista neljän kynttilän telineestä. Harmaat kynttilät ovat tähän suuri sopivan sävyiset.


Takan kyljessä kyhnyttää villasukat. Päätin kokeilla sitä joulusukkaideaa, jonka viime postauksessa mainitsin. Tämä kyllä oli vaan kokeilu, sillä pieni mies tarvitsee uusia sukkiansa pihaleikeissä. Hän sai mummaltaan nuo ihanat itsetehdy pitkävartiset sukat viime viikonloppuna. Kun ne vedettiin maanantaina jalkaan, tuntuivat ne kuulemma hyvältä. Ja näyttivät hienoilta! Äidille siis kiitokset noista ihanista sukista! Joulusukkaideani muhii vielä ja se täytynee toteuttaa sukista, joita ei juuri nyt tarvita isojen tai pienten varpaiden lämmikkeiksi.

Ollaan jo torstaissa ja pian koittaa viikonloppu. Sinulle hyvää tätä päivää!



11 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia=)Mukavaa torstaita=)

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mukavaa torstaita sinullekkin:-))

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniita kuvia, olen niin ihastunut harmaaseen että nämä uppoavat minuun.

    VastaaPoista
  4. Kiva, Mimmuli, jos tykkäsit kuvista. Uskomatonta, että huomenna on jo perjantai. Tämä viikko on vaan vilahtanut jonnekin. Vietähän mukava viikonloppu!

    Arjalle:
    Hassua, että asiapaperipino pääsi tunnelmakuviin :) Toivon, että iltasi on leppoisa ja mieli hyvä vastaanottamaan ekan adventin. Ajatrella, se on jo parin päivän päästä!

    Hannalle:
    Kiitos sinullekin Hanna! Minulla on myös nyt harmaa -kausi. Tykkään, tykkään vaan siitä väristä. Ja miesten villasukista olen tykännyt aina :)
    Täällä adventtitähdet on jo tuikutelleet ikkunoissa ja minä maistelin belgialaista suklaata. Itsekuri vähän nyt notkahti...onneksi vain yhden konvehdin verran.
    Sinulle mukavaista torstai-iltaa ja levollista yötä.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa järjestelmällisyyttä, toisin kuin täällä.. ;)

    Kynttelikkö on kaunis, kiva idea. Ja villurit näytää niin sympaatisilta roikkuessaan siellä takan kyljessä.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ! Nuo harmaat kynttilät näyttävät tosi upeilta kynttelikössä... en ole osannut kuvitellakaan harmaiden kynttilöiden olevan noin kauniita.

    VastaaPoista
  7. On tosiaan kauniita kuvia! Ihania villasukkia ja söpö kynttelikkö!
    Ihanaa viikonloppua Anu!

    VastaaPoista
  8. Teijalle:
    Huomenta ja kiitokset! Kyllä täälläkin on moni juttu aivan epäjärkässä. Lapsi ihmetteli, kun sanoin hänen pipo/hanskalaatikkonsa olevan ihan mullinmallin. Se oli niin hauska toteamus, että nyt sitä muistellaan joka päivä ja pitää kertoa uudestaan ja uudestaan, että miten se äiti oikein sanoi siitä laatikosta :)Mutta sentään nuo paprut nyt on tempaistu jo melko hyvään malliin.
    Villasukat piti jo pieniin ja isoihin varpaisiin hakea narulta...silti aion kyllä etsiä narulle sellaiset versiot, jotka siinä saavat roikkua pakettien toivossa.
    Oikein mukavaa lauantaipäivää sulle!

    Sariw:
    Kiitos sulle! Käytiin äitini kanssa Adalmiinan helmessä ja huomattiin siellä noita harmaita kynttilöitä. Äitini värisilmä on tosi hyvä ja hän keksi nuo kynttilät tuohon kynttelikköön. Minustakin ne passaa siihen ihanasti!
    Mulla taitaa olla nyt joku harmaa kausi, kun monet harmaat asiat ovat mielestäni niin kauniita juuri nyt.
    Terveisiä ja mukavan viikonlopun toivotus sulle!

    Sarillekin kiitokset ja iloinen huomenen toivotus!
    Tuli vaan mieleeni, että muistan, kun joku aika sitten postasit mukavaisesta kirjasta. Minä eilen illalla tutustuin siihen Oi ihana joulukuu -kirjaan ja sekin oli kiva. Oikea viikonlopun hemmottelukirja.
    Nauti viikonlopusta ja mitäs jos vähän herkutellaan ekan adventin kunniaksi :)

    VastaaPoista
  9. Lauantaiset terveiset täältä puukaupungista. Aamulla olin jo talkoissa seurakuntatalolla ja miten ihana jouluinen tunnelma olikaan, kun taittelimme punaisia lautasliinoja ja asettelimme joulukukkia pöytiin ja näin valmistauduimme huomista adventin lähetyslounasta varten.
    Ihana adventtikynttelikkö, siitä nappaan kyllä idean.

    VastaaPoista
  10. Iloa ja valoa sinulle ihana Anu ensimmäiseen adventtiin<3
    KAunis tuo harmaiden kynttilöiden asuttama sydänkehikko. RAuhallisen ja yksinkertaisen k a u n i s.
    Villasukkia meitinkin pikkuiset varpaat ovat saaneet lämmikkeekseen. Äitini niitä on kutonut. Jokainen on saanut toiveidensa mukaiset sävyt! Itselleni sain luonnonvalkoiset palmikkokuvioilla höystetyt. Nytkin varpaitani syleilevät. RAkastan villasukkia käsinkudottuja.

    VastaaPoista
  11. Elinalle:
    Toivon, että lähetyslounaalla oli oikein lämpöinen tunnelma ja että joulun sanoma kiiri siellä sydämiin.
    Kiva, jos tykkäsit tuosta ideasta.
    Valoisaa adventtia sinulle toivon!

    Tinttarukselle:
    Sukkasi kuulostavat täydellisiltä! On se sitten upeaa, että meitä hemmotellaan itsetehdyillä lämmikkeillä. Nautitaan niistä ja adventtiajasta. Iloa, valoa, kulkusten kilinää ja siunausta adventtiaikaasi!

    VastaaPoista