maanantai 2. marraskuuta 2009

Tuliaisia


Kotona. Tuliaisena kotiin toimme hyvän mielen. Innostuin tänään kuvaamaan joitakin kuvattavissa olevia muita tuomisiamme. Tässä Butik Sophiesta tehdyt löydöt eli taulu, pieni liitutaulu, kynttiläjalka ja numerolaatta. Kynttiläjalan päällä on Bahnesta ostettu pikkuruinen köyhäinhopeinen koriste.


Taulussa on seuraava teksti (suomennettuna): Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi. Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti.
Ps. 121:7-8


Parempaa turvaa ei tässä maailmassa saa, kuin mitä Herra voi antaa. Kiitollisena olen siitä tänäkin päivänä. Tuo taulu muistuttakoon perhettämme joka päivä siitä valtavasta lahjasta, joka meille on annettu. Minusta taulu on täydellinen tuliainen.


Ihastuin Kööpenhaminan Magasin du Nordissa tähän huurteisen sävyiseen Saint Tropezin tunikaan ja Århusin Sallingilla käsinkudottuun villatakkiin. Siinä on pulleita palmikoita ja yksi suuri neulospäällysteinen nappi. Hihat ovat vajaamittaiset ja helma lyhyt. Kumpainenkin vaate oli edullinen. Mikä ilo. Esimerkiksi villatakki oli juuri sinä päivänä 60% alennuksessa.Nauhoja ja Noa Noan joulukatalogi sekä lastenkatalogi.Köyhäinhopeinen kynttiläjalka (Hinnaltaan n. 10 euroa! Löytö!) ja koko perheen uudet pukineet. Miehelle vyö, pojalle paita ja äippäliinille nuo tunika ja villatakki. Mies saa vielä jotakin päällepantavaa isäinpäivälahjaksi mutta se pysyköön tässä vaiheessa salaisuutena - ties vaikka mies piipahtaisi täällä vierailulla, joten paras pitää pieni yllätys vielä piilossa.


Lapsukaisen kauris oli heti rakas. Sen kanssa olisi pieni poika halunnut jopa nukkua. Lapsukainen sai myös pari kivaa kirjaa ja pehmoa ja joulua varten on kätkössä hänelle jotakin mukavaa.


Taka-alalla muuten näkyy edelliseen postaukseen liittyvä asia, nimittäin A.C. Perch´s thehandelin teepurkki. Se tuoksuu kanelilta ja on tarkoitettu aromikkaiden maustettujen teelaatujen säilytykseen. Meillä se saa sisuksiinsa varmaankin reissulta tuotua jouluteetä.


Onnellista viikkoa sinulle,


ps. Jemmasin Butik Sophiesta jotakin pientä myös teitä varten. Olen nimittäin

suunnitellut blogiarpajaisia. Jos vaikka adventtiaikaan tai ehkä jo ennemminkin...

10 kommenttia:

 1. Kirjoitat niin kauniisti että tuliaisiksi toitte hyvän mielen :)
  Ja paljon kaikkea kaunista !
  Oih, ja huokaus :) Haaveilen myös pääsystä joskus Tanskaan, mutta kuvasi toivat ihanaa tunnelmaa ja iloa päivään.

  VastaaPoista
 2. Mariannelle:
  Voi kiitos. Mukavaa, että sait iloa. Toivon sinulle ihanaista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat tuliaiset ja ihana tuo taulun teksti!!!! Niin lohduttava ja totta:)

  VastaaPoista
 4. Margelle:
  Sitä tuo teksti todella on. Eikö olekin upeaa?
  Ja kiitos, tuliaisista itsekin kovasti tykkään. Viime aikoina en ole juuri uudistanut arkivaatteitani (paitsi yhden mekon ostin alkusyksystä)ja tuntui niin kivalta tehdä löytöjä. Ja vielä edullisesti sekä oikeasti sellaisia, joista kovasti tykkään.
  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 5. Kauniita tuliaisia ja muistoja reissultasi :)

  VastaaPoista
 6. Voi että on ihania kuvia ja esineitä!!
  Nuo vaatteet... Vähän tunnustaudun kadeksi, kun itsellä ei riitä aika eikä into ostoksille. Tuollaisia haluaisin kaappiini ja ylleni.
  Niin I-H-A-N-I-A!!!

  VastaaPoista
 7. Maakalle ja Marialle kiitoksia terveisistä!
  Vaateostoksissa just se on kinkkistä, että monsesti on mielessä mitä tarttis ja haluais mutta sitten sellaista ei löydy yhtään mistään. Joskus onneksi saa kokea tähtihetkiä :)

  VastaaPoista
 8. Aamen. Tuo psalmi kertoo kaiken ja on vastaus minun pelkoihini.
  Herra vastaa niin ihanasti vaikka en ole ehtinyt vielä edes kysymään Häneltä kunnolla.Kiitos sinulle ja ihana tuliainen perheellesi.
  Tiina

  VastaaPoista
 9. Blogissani on jotakin sinulle, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 10. Korpikujalle terveisiä! Näin on, että aina ei edes tarvitse itse osata, pystyä tai jaksaa. Herra kantaa joka päivä.
  Levollista mieltä viikkoosi!

  Mariannelle hali ja kiitos!

  VastaaPoista