tiistai 17. marraskuuta 2009

Vastaan haasteeseen


Vastaan innolla Sarin haasteeseen. Kiitos Sari! Tämä olikin hauskaa miettiä niitä asioita, joita en omista ja miksi sitten en omista. Minä siis en omista:
RULLALUISTIMIA, koska pelkään, että en kyllä pysyisi pystyssä tai osaisi jarruttaa. Alamäkiin en voisi mennä ollenkaan ja olisi se vähän konstikasta kuntoilua miettiä reitit sen perusteella, missä uskaltaisi edetä härveleillä eteenpäin.
SUORISTUSRAUTAA, sillä hiustyylini on melkoisen luonnollinen. Minulla on yleensä huoleton nuttura tai sitten jonkinsorttinen sykerö hiuksissani.
UUTTA AUTOA, sillä vanhemmallakin pääsee.
Kovinkaan montaa virallista HARRASTUSTA. Minulla on kyllä paljonkin mukavia ajanvietteitä ja elämän suloisuuksia, joista nautin, mutta ne eivät vaadi tiettyä viikottaista ajankohtaa. Monelle harrastus on sellainen, jolla on kalenterissa oma paikka. Minulla näin ei tarvitse olla.
BAMBURÄTTIÄ, koska en tiedä kuivaako se oikeasti hyvin. Kertoisikohan joku?
Camille Saint-Saensin ELÄINTEN KARNEVAALIA (levy). Aina vain on jäänyt hankkimatta, vaikka pidän siitä paljon. Fossiili on suorastaan huvittava ja tulen siitä aina sen kuullessani hyvälle mielelle.
Ei minulla ole kunnollista TEFLONPANNUAkaan. Pitäisi hankkia uusi, edellinen kun on keskeltä liian kulunut. Varmasti olen väärillä kauhoilla sekoitellut sörsseleitä.
SUURTA UMPIOVISTA kokopuista ja valkoista KAAPPIA kaikelle ihanalle. Se on haaveiden listalla ja toivottavasti meillä joskus on sellainen.
Ei minulla taida olla juurikaan AIKATAULUJAkaan elämässäni. Ei näin hoitovapaalla ole ulkopuolelta asetettuja kellonaikoja tai sitoumuksia. Siitä olen nauttinut.

Haasteen lennätän eteenpäin TainaSusannalle Ole hyvä!

Mukavaa tiistai-iltaa sinulle. Minulla on tänään ollut vähän sellainen huokaus-olotila. Tahkea ja kaoottinen fiilis on pyrkinyt valtaamaan alaa. Yritän saada itsellenikin mukavamman olon ja iltarauhan.

8 kommenttia:

  1. IHANAT vastaukset mukavaiseen haasteeseen!!!=O)
    Minäkään en omista rullaluistimia,enkä kyllä ole niistä koskaan haaveillutkaan!!!Mitenkähän niiden kanssa kävisi!?
    En uskalla edes ajatella.
    Suoristusrautaa tai kiharrinta minulla ei ole koskaan ollut,sillä olen niin kovin laiskansorttinen väkertäjä luonnonkiharan pehkoni kanssa..
    Nökeröitä olen pitänyt uskollisesti jo monta kuukautta.Koskakohan joku sanoo,että vaihda jo lookkia!!!?
    Auto on suht´ uusi ja harrastuksia ei ole täksi vuodeksi.(helpotus)
    Uusi mukaansatempaava levy cd:ssä olisi kiva.<3
    Teflonpannutkin joutaisi roskiin,sillä polttavat jo pahasti sapuskat pohjaan..(Noita tarpeellisia kapistuksia ei vaan koskaan muka raaski ostaa...)
    Yksi vaatekaappikin saattaisi vielä mahtua.
    Olethan käynyt kurkkaamassa Lahden vanhatavara Oy:n tarjontaa?
    Aikatauluttomuus on elinehto meikäläiselle..
    Tulen kipeäksi,ahdistuneeksi ja vaivaantuneeksi,jos on liikaa härpäkettä yhdelle viikolle.
    Leppoisia vapaapäiviä on oltava,jotta tästä elämästä selviää!!!
    Rutistus sinulle ihana!!!
    Rutistus vielä kerran....

    VastaaPoista
  2. hei!:) voi kuinka ihana blogi sinulla, onneks eksyin tänne... :) piti heti kirjautua lukijaksi!
    hauskoja talvi(?) päiviä teille!:) terkuin Laura :)

    VastaaPoista
  3. Miten niin sulla ei ole aikataulua? Totta kai "meillä on aikataulu"! ;)

    VastaaPoista
  4. Katinkaiselle:
    Kiitos, kiitos kun piristit!! Eilen illalla jo viestisi luin, vaikka en saanutkaan sanoja järjestykseen vastatakseni...oli ihan kamalan takkuinen ilta. Silti sain hyvääkin paremman fiiliksen sanoistasi ja hihkaisustasi täällä. ♥
    Enkä minä teinnyt mitään Lahden vanhatavara oy:stä. Kiitos vinkistäkin. Mukavaa kuulla vinkkejä, kun oman paikkakunnan ulkopuolelta tunnen niin vähän sellaisia paikkoja minne voisi poiketa aarejahtiin.
    Rutistan takaisin ja toivottelen mukavaista oloa tälle päivälle!! Minullakin on jo parempi aamu tänään.

    Lauralle:
    Voi kiitos ja tervetuloa! Sinullekin ihania päiviä ja lumen toivossa mennään eteenpäin :)

    RRRakkaalle ystävälle:
    Jee! Jätit puumerkin :) Ja ihan olikin eilistä tekstiä kirjoitellessa unholassa tuo meidän kuolematon toteamus "meillä on aikataulu". Kaikille muille tiedoksi, että tuo ei tullut alunperin minun tai ystäväni suusta vaan ihan vieraan Kiireisen Immeisen. Jäipähän hauskaksi lentäväksi lauseeksi meillekin... Ikävä on sinua, ystävä. Asuisitpa edelleen lähempänä. Olis nytkin teepannu kuumana ja kaapissa pullaa. Onnistuin muuten väistämään sen pullan. Teekupposen vain kiskaisin. Hyvä minä.

    VastaaPoista
  5. Jostain eksyi blogiisi, kauniita kuvia ja mukavia ajatuksia.

    VastaaPoista
  6. Söpöisessä blogissasi eka kertaa vierailulla.
    Plärätessäni vanhoja postauksiasi silmiini osui maininta "Sinulle on postia"-elokuvasta,totta-se on aivan ihana ja yksi suosikeistani myös :)
    Tulen toistekkin,mukavaa joulunalausaikaa Sinulle!

    VastaaPoista
  7. Päivikille:
    Kiitos ja tervetuloa toistekin!

    Virvalle:
    Mukavaa, kun jätit terveisiä, kiitos. Ja tervetuloa!
    Minä sitten tykkään tosissani tuosta elokuvasta. Pieni sitaatti taitaa olla paikallaan: "Once I read a story about a butterfly in the subway, and today, I saw one. It got on at 42nd, and off at 59th, where, I assume it was going to Bloomingdales to buy a hat that will turn out to be a mistake - as almost all hats are."
    Sinulle ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
  8. Höh... siis tottakai ihanaista iltaa myös sinulle Päivikki!

    VastaaPoista