perjantai 8. tammikuuta 2010

Heijastuksia





Joulu on purettu. Koristeet on kietaistu kahiseviin kääreisiinsä ja talletettu laatikkoihin odottamaan joulua seuraavaa. Nyt uneksin jo malvan ja vaalean lilan, myös vaaleansinisen, seurasta. Yllätyksekseni huomaan, että talvikin heijastelee noita kevään ja kesän sävyjä. Miten ihmeessä en ole pannut tuota asiaa aiemmin merkille?


Tänään söin hyvän fetasalaatin, sain söpön suukon pienimmäiseltä, kävin silmälääkärissä ja poimin postien joukosta käsiini uusimman Maalaisunelman. Lehden kantta en aukaise ennen kuin voin olla varma, että saan lukea ja keskittyä sisältöön kaikessa rauhassa. Pinnistän täällä ihan kamalan kovasti. Gngh. Mutta kiinni on vielä pysynyt. Noa Noan kevätkuvaston sen sijaan jo selasin. Oi, voi, mitä mekkoja!

Leppoisaa iltaa Sinulle,



15 kommenttia:

  1. Kyllä noista sävyistä kannattaakin uneksia! Posti ei vielä tuonut tänään mulle Maalaisunelmaa, mutta ehkäpä huomenna ja sitten aionkin viikonloppuna nauttia niistä unelmista! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia! Nuo värit on niin ihania keväällä. =)
    Mistä sait Noa Noa kuvaston, siis tilasit? Sen haluaisin. Ihania vaatteita heillä.

    VastaaPoista
  3. On taas niin kauniit kuvat, pitäisi itsekin tilata silmälääkäri kun alkaa tuo ikänäkö vaivaamaan :))

    VastaaPoista
  4. Ja dementiasta puhumattakaan, piti mainita että jätin kiitoksia mokkoosista edelliseen postaukseesi :))

    VastaaPoista
  5. Kauniita heijastuksia. Kyllä se kevät sieltä nopeasti tulee, kun malttaa vain odotella... Voi voi, kun saisi itsekin lukea Maalaisunelmaa.

    VastaaPoista
  6. Sinille:
    Toivotaan, että huomenissa luukku kolahtaa ja lukupaketti saapuu viikonloppusi iloksi. Piipahdin tähän koneelle iltatouhujen keskeltä, joten minäkään en ole vielä(kään :) ) saanut omaani korkatuksi. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    Anrinko:
    Kiitos! Minä huomaan, että aina vaan aiemmin ja aiemmin vuodenvaihteen jälkeen tuleee hinku pastelleihin...
    Noa Noan kuvaston sain Turusta Dotty -liikkeestä Eerikinkadulta. Kannattaa soittaa sinne ja kysyä, josko heiltä saisi tilata tai sitten Helsingin Noa Noasta. Minä tilasin Helsingistä viime keväänä puhelimitse kumpparit ja ainakin ne toimitettiin tosi ystävällisen palvelun kera. Jos eivät toimita, niin laita vaikka mulle viestiä, niin haen kuvaston sulle ja laitan postiin. Ihan tosi ilomielin!
    Ne vaatteet on mun lemppareita ;)

    Minnalle moikka:
    Kiitos sulle! Mookkoosviestiin vastasinkin tuonne edelliseen postaukseen...
    Minä tänään ihan pokkana taivastelin lääkärille, että on varmaan lähinäössä vikaa, kun lapsen kynsiä leikatessa otan usein lasit pois. Näen siihen lähelle paremmin niin. Lääkäri vaan siihen, että "No tietenkin näet. Se on ihan normaalia." Tunsin itseni ihan hoopoksi ;) Oon käyny viimeksi silmälääkärillä ennen lapsen syntymää, enkä ollut vastaavanlaista lasien pois ottamisen tarvetta ennen viime käyntiä havainnut. Kuvittelin siis, että nyt tarvitaan jotain ikänäkökorjausta mutta ei siis vielä...

    Sarille:
    Kiitos, Sari. Viimepäivinä minua on ispiroinut kuvajaisten ja heijastusten valokuvaaminen. Ja on kyllä mukavaa, että kevättä kohden ollaan menossa. Silti edelleen huomaan nauttivani tästä talvesta. Lapsikin kirmailee joka päivä pihalla niin kuin olisi päivä, jolloin tuli ensilumi. Niin valloittavaa on sitä katsella.

    Naiset, nyt on se hetki. Maalaisunelma aukeaa, kera iltateen ja kevyen pikkusuolaisen purtavan. Ja sitten pian kömmin lakanoiden väliin. Kauniita unia teille!

    VastaaPoista
  7. Hei, justiinsa huomasin, tervetuloa Hannele!!
    Ja nyt nukkumaan.
    ps. Kuukauden blogina Maalaisunelmassa on muuten suuresti ihailemani Liivian talossa. Kaunis on kotinsa, taiteellinen. Särmää on niin naisessa kuin kodissa. Ja viehättäviä neuleita, arjen kauneutta ja koskettavia valokuvia.

    VastaaPoista
  8. Minä lukaisin kanssa maalaisunelman yksi ilta ja ihan rauhassa.
    Keskitalvi on kai sitä sinisyyden aikaa, kylmää ja kylmiä värejä. Mutta ihanaa kun tulee kevät -vielä voisi nauttia talvesta ellei olisi näin kylmä Hyrrr.

    VastaaPoista
  9. Seinäjoen Honkkaris oli vie kolme kappaletta jäljellä. olikos sulla sukua täälläpäin? Mäkin voin toki hakia, mutta mitähän postikulut mahtaa olla... useamman kymppiä :/

    Luotatko että en jouluna saa taas? :)

    VastaaPoista
  10. Ihania heijastuksia olet saanut vangituksi. Siinähän ne keväiset sävyt ovat herkimmillään! KAunista!!
    Minä poden kurkkukipumokomaa kera pikkuisen inhottavan flunssan , plääh. Tätäkin auringonkultaamaa päivää joutuu nyt ihastelemaan vain ikkunan läpi, nyyh.
    Suloisia talvihetkiä viikonloppuusi!!

    VastaaPoista
  11. Hei Anu!
    Ihailen kuviasi, kotiasi ja ajatusiasi! Blogisi on kaunis ja rauhallinen! Tuo sinisyys ulkona salpaa sielun ja saa odottamaan kevättä. Pakkanen paukkuu, nyt on aikaa unelmille!

    VastaaPoista
  12. Wilhelmiina, hei,
    Minuakin on tällä viikolla palellut oikein sisuksista asti. Yhtenäkin iltana menin nukkumaan pitkässä yöpaidassa, jonka alle vielä tälläsin pitkikset, sukat ja villasukat. Täkin päällekin laitoin vielä lisäpeiton...tietysti keskellä yötä meinasin läkähtyä mutta illalla palelin niin hurjasti, että otin käyttöön järeät aseet :)
    Hyvää viikonloppua Wilhelmiina, sinulle!

    Maaka moikka,
    Oliko kolme? Vau. Kiitos hurjasti, kun selvitit. Olet ihana! Minä oon menossa Honkkariin käymään nyt viikonloppuna ja tiedustelen vielä sitä sisäisen siirron mahdollisuutta kasvotusten. Sukuakin on Seinäjoella ja yritänkin valjastaa apujoukkoja, jos siirto ei ihan todellakaan onnistu. Sulle iso halaus ♥
    Jos mikään kanava ei onnistu, niin kiitos, jos saan pitää sun apua ja postin kautta lähettämistä vielä varasuunnitelmana (postimaksu tosiaan vois olla aika rapea...).
    Oikein leppoisaa viikonloppua sulle!

    Voi surku, Tinttarus, että flunssa iski. Toivon, että pian paranet ja että kurkkukivut pakenevat kauas ja pois, hus hus...
    Tänään tosiaan paistoi aurinko mutta oli niin kylmä, että mekin ulkoiltiin vain hetken verran. Tänään käytiin myös Aschanilla hemmottelukäynnillä pienen kanssa. Päärynämehu ja lihapasteija maistuivat :) Levollisia hetkiä viikonloppuusi. Kaivaudu peitonmutkaan ja juo kuumaa. Lisäksi villikset jalkaan ja kotityöt narikkaan. Jooko? (Ootko kokeillut muuten glögiä jäisillä mansikoilla? Meillä on yksi jämäglögipaketti vielä käyttämättä ja pakastimessa mansuja ja ajattelinkin tirauttaa illan iloksi ehkä tuollaista hyvää. Jostain kuulin ohjeesta. En ole itsekään kyllä testannut aiemmin mutta tänään ehkä maistellaan :) )

    Piupau, hei ja tervetuloa!
    Kiitos oikein paljon tuosta lämmittävästä kommentistasi. Tervetuloa mukaan bloggaamaan! Tämä on antoisaa hommaa. Kirjoitellaan ja sinulle mukavaa viikonloppua!
    ps. Minä unelmoin täällä lautashyllystä. Isäntäkin on suosiollinen ajatukselle ja paikkakin olisi valmiina. Vielä ei vaan ole sopivaa yksilöä löytynyt :)

    VastaaPoista
  13. Onpa kauniit kuvat! Missäs toi Dotty Turussa sijaitsee? Tykkään niin Noanoasta, vois joku pvä piipahtaa siellä.

    Pitääkin toi Maalaisunelma taas tilata, että saa kotiin kannettuna. Tykkään myös hirmuisesti Liiviasta!

    VastaaPoista
  14. Kauniita kuvia.
    mitenköhän me maalaiset saatais tuo kuvasto käsiimme!?

    VastaaPoista
  15. Teija, heippa
    Kiva kun tykkäsit, kiitos.
    Kuule se Dotty on Eerikinkadulla Hansakorttelin yhden sisäänkäynnin vieressä melko lähellä jo Eurokangasta (ennen risteystä tosin, siis jos tullaan kauppahallilta päin). Liike on Vuokko -liikkeen naapuri. Voi surku, mitkä ohjeet! Mutta kun mulla on katunumerot nyt ihan hukassa :)
    Minä ostin Maalaisunelmaa ensin irtona mutta tilatahan se sitten piti. Tykkään, tykkään, kuin myös Liiviasta!

    Moikka Emilia!
    Kun tämä maalaishiiri lähtee kaupunkiin, niin saan sen kuvaston tosiaan Dottystä. Kannattaa kysyä sieltä, jos postittaisivat tai Helsingistä Noa Noasta. Jos ei onnistu, niin minä voin hakea ja lähettää. Syksyllä Tanskassa oli ihan villiä, kun Noa Noa oli melkein joka kadun kulmassa (tai se tuntui siltä) ja tavaratalossakin (Magasin) oli oma osasto heillä. Ihan olin pörinöissä kaikesta siitä nätistä :)

    VastaaPoista