perjantai 8. tammikuuta 2010

Kaikkea mukavaa ja vähän kullankeltaista





Ostin itselleni alennusmyynnistä puseron. Olin katsellut puseroa näyteikkunassa koko joulukuun. Ajatella, että vielä oli jäljellä oma kokonikin. Hip hei! Minusta tuo röyhelöpilvi on vastustamaton ja mustat napit tuovat sen keskelle sopivasti ryhtiä. Tämä näyttää hyvältä farkkujen kanssa mutta myös juhlavammassa menossa yhdistettynä juuri oikeaan alaosaan.

Puseron lisäksi iloitsen näistä kermaisen täyteläisistä ruusuista - pilkkahintaan kukkakaupasta poimituista. Olivat jo poistaneet ruusut kylmäkaapista kukkien aukinaisuuden vuoksi. Minusta ne ovat kuitenkin juuri nyt parhaimmillaan. Kukkaloiston jälkeen taidan nauttia terälehdistä vielä tuoksun tuojina lämpöisessä jalkakylvyssä. Juuri sopivaa viikonloppupuuhaa.

Loppuviikolla arkeni on ollut ihan juhlaa. Sain tilattua silmälasit! Lisäksi uusi löytöni, kookostee (tai toin sen kyllä jo syksyllä Kööpenhaminasta mutta en ollut vielä korkannut pussia), osoittautui aivan ihanaksi. Ja eräästä kodista otettujen valokuvien kuvavertailu (uusin Maalaisunelma vs. Vakre Hjem 7/2009) on antanut paljon inspiraatiota. Pidän niin kodin keittiöstä. Myös musiikkinurkkausta ihastelen. Sitä hallitsee flyygeli ja koristaa puinen nuottiteline, komuutti, kirkkokyntteliköt sekä suuri peili. Sovitusnukkerivistön somistama portaikkokin on kaunis. Omistajan nettikauppaa olen ihaillut ennenkin ja taas pistäydyin vierailulla. Kannattaa poiketa täällä.

Huomenna taidetaan käväistä ihan ensi kertaa antiikkimessuilla - katselemassa vain. Mieleni perukoilla tosin killittää toive täydellisestä terriinivuoasta ja lautashyllystä...

Viikonloppuusi kaikkea hyvää,



16 kommenttia:

  1. Minäkin olen tuota Vintagebynina-kotia kuolannut, taidokkaasti sisustettu lempityyliini. Paljon todella hienoja yksityiskohtia. Kauneimpia koteja mitä olen vähän aikaan nähnyt. Eikö hänen kotinsa ollut useassa Vakressa eri perspektiiveistä?

    VastaaPoista
  2. Hei Elsa,
    Minustakin koti on taidokkaasti sisustettu, tunnelmallinen, rauhallinen ja silti mielenkiintoinen ja vaan niin upea! Ja kyllä, hänen kodistaan oli Vakreissa oikein sellainen sarja. Maalaisunelman juttuun kaipasin kovasti kodin musiikkinurkkausta. Ihmettelin kovasti, kun se puuttui kokonaan...
    Elsa, nautitaan viikonlopusta. Hyvän olon ja mielen terveiset sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hienoja postauksia tänne tullut:)
    Sain nyt kans ensimmäisen Maalaisunelmalehteni postilaatikkoon, sitä ennen ostin irtonumeroita..:)Tykkään kovasti siitä ja Toivekotilehdestä.

    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Voi naiset, minkä tein! N u k a h d i n lasta nukuttaessani ja heräsin vasta. Eikä kello olekaan kuin siinä puoli yksi yöllä.Nyt meni kyllä perjantai-ilta ihan eri kaavan mukaan, kuin olin ajatellut. Höh. Konekin täällä vain yksinään ulvoi (täytyy tälle tuulettimelle kyllä tehdä pian jotain)ja mies puuhasi omia harrastuksiaan. Kai sitä pitää uudelleen vääntäytyä tästä lakanoiden väliin, vaan mahtaako enää nukuttaa?? Arvatkaa vaan??

    Margelle hei!
    Kiitos, kiva kun tykkäsit uusista jutuista täällä. Minusta se Maalaisunelman ilmestyminen on aina pienen juhlan aihe. Tykkään myös kovasti. Toivekotia olen ostanut muutamia irtona. Uusimman (tai luulisin, että se on uusin) kansi on jo niin keväinen. Tuli ihan siitä mieleen kukkasipulit ja kevätistutukset :)
    Sinulle myös oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Hei Anu, kauniin paidan olit löytänyt alemyynnistä ja mikäs sen mukavampaa, kun on vielä paita, jota olit jo aiemmin ihastellut. Tuollaiset runsaana kukkivat ruusut ovat kauneimpia!

    Maalaisunelma- sekä Toivekoti-lehdet ovat molemmat ihania. Harmi, kun niitä ei saa hyppysiinsä täällä kaukana :-( Mutta kesällä sitten taas ahmin kyseisiä lehtiä sitä suuremmalla ilolla.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  6. Eilen tein kotona juuri samaa vertailua... tuo koti on niiiin ihana!!!!
    Katselin kaikki itsellä olevat Vakret läpi ja lisäksi ainakin kylppäri-osiossa on tuo sama ihanuus.
    Kaunis tuo puserosi. :)

    VastaaPoista
  7. Onpas söpö pusero! Minäkin tykkään ihan hirmuisen paljon röyhelöistä ja pitsistä. Ruusu on ihana, luulin hetken sitä hiuskoruksi, olisi sopinut täydellisesti paidan sävyyn. :)
    Aamu aluillaan, ulkona on liian kylmä, joten tänään järjestelen ja siivoskelen hieman. Jospa saisin siivottua turhaa romua ja käyttämättömiä vaatteita pois.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Kaunis pusero ja sopii hienosti farkkujen kanssa! Mistä ostit? Sopisi itsellenikin... :)

    Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Ihastelin tuota ruusuasi : ) Sen väri ja terälehtien runsaus ovat kerrassaan upeita...
    Mukavaa viikonlopun jatkoa !

    VastaaPoista
  10. Maalaisunelmat olivat taas niin ihania että...
    Todella kaunis tuo paita!

    VastaaPoista
  11. Kivoja kullankeltaisia juttuja :) Ihkulainen paita!! Myös kookostee kuulostaa nautinnolliselle...Vaikka maalaisunelmaa lukiessa hörppiä hyvää teetä :)

    VastaaPoista
  12. Ihana pusero:-)) Eilen kolahti postilaatikkoon uusi maalaisunelma, nyt pitäisi varmaan ruveta katseleen mitähän ihanaa siinä tällä kertaa on :-) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Sarille:
    Justiinsa siitä minä iloitsin, että sain sen, mitä olin joulukuun ihastellut.
    Harmi, kun jäät Maalaisunelmaa paitsi mutta kesällä sitten kannattaa korjata tilanne korkojen kera. Minua kiinnostaisi tietää, että mihin lehtiin olet siellä tykästynyt? Varmasti valikoimaa on kovasti...Onko oman tyylisiä ja mukavia lehtiä tarjolla?
    Mukavaa päivää!

    Tiinalle:
    Heipsistä ja kiitos! Eikö olekin upea se koti! Aivan hengästyttävä. Meillä on kylppärisuunnittelu menossa ja minusta se kylppärikin oli kyllä upea. Ja kodin vanhat ovet, huonekaluista nyt puhumattakaan.
    Oikein leppoisaa ja hyvän mielen päivää sulle!

    Sari:
    Röyhelöt on jotain ihanaa! Sillä lailla sopivassa määrin ne sulostuttavat mieltä ja asua. Olis muuten sopinut hiuskoruksi ;) Yhden niistä ruusuista laitoin pöydälle, kun se oli niin, niin kuvauksellinen. Kyseessä oli siis tosiaan ihan maljakkoon tarkoitettu kukkanen.
    Voi, kun olet siellä reippaana. Minunkin pitäis käydä vaatteet läpi. Pakkasilla saisi villatkin tuuletettua niin hyvin.
    Eilen nautittiin illalla siitä, kun vähän oli lauhempaa ja päästiin koko perheen voimin laskettelurinteen pulkkamäkeen. Oli muuten kivaa!
    Sinulle sunnuntaihisi kaikkea mukavaa ja hyvää oloa!


    Sini:
    Ostin Dotty -liikkeestä. Pusero on Noa Noan, joten Hesingistäkin Noa Noasta varmasti saa (jos on jäljellä). Farkkujen kanssa on kyllä ihan ihana. Hyvää pyhää!

    Sariw:
    Niin ovat, samasta olen nauttinut. Vieläkin, sunnuntaiaamuna, ruusut ovat kauniina. Ajattele, vaikka ostin ne torstaina "poistomyynnistä". Sunnuntaihisi iloa!

    Emilia:
    Niinpä, niinpä. Aamupalallakin tänään selasin niitä unelmia.
    Laitan muuten postia tulemaan :)
    Kivaa päivää!

    -T:
    Se tee oli hyvä yllättäjä. Ajattelinkin sen maistuvan mutta että oikein NIIN hyvää...sitä en osannut ennakoida. Kiva yllätys :)
    Sunnuntaiterveisiä sinne!

    Arjalle myös mukavaa sunnuntaita ja nautinnollisia unelmahetkiä. Talvella on sitten kiva käpertyä vilttiin haaveksimaan ja Maalaisunelma on aika hyvä kaveri siihen hommaan ;)

    Minä lähden nyt kirkkoreissulle. toivottavasti tuo ikääntynyt polle jaksaa köpöttää (siis auto startata). Unohdettiin laittaa lämmitysjohto ajoissa. Voi juku. Miten ei meinaa sitä juttua muistaa.
    Tänään otan rennosti ja taidan vähän suunnitella verhojen vaihtamista keittiöön. Kivaa puuhaa!

    VastaaPoista
  14. hei anu! :) aivan ihanan kaunis paita! vähän ilahduttaa kun saa alennuksesta jotain mistä on kauan haaveillut... :) aivan kuin odotus ja maltti palkitaan... :)
    virkistävää kun tämän ajan henki on vähän kaikki- mulle- ja- heti! kivaa uutta viikkoa! :)t.laura

    VastaaPoista
  15. Hei Anu,
    löysitkö messuilta seinähyllyä tai jotain muuta mukavaa? Kerrot siittä varmaan myöhemmin :) Ruusut ovat suloisia vaikkakin lempikukkani on tulppaani,ihanaa että niiden aika onkin jo pian käsillä.

    VastaaPoista
  16. Lauralle, hei!
    Se mua juuri ilahdutti, että sain juuri sen mistä haaveilin. Ja kaiken lisäksi M-koot on usein ainakin tuosta liikkeestä loppu mutta juuri tästä paidasta oli onneksi jäljellä.
    Minä en niin kovasti piittaa trendeistä ja saatan kauankin haaveksia jostakin tietyn tyyppisestä vaatteesta - eikä sellaista sitten löydy (esimerkiksi nilkkapituisesta villahameesta ilman salsavaikutteita), kun ei ole muodissa. Sitten kun "omanlainen" vihdoin löytyy, on se riemua. Vaatteiden ompelemisessa en ole mitenkään hurjan taitava, joten omien visioiden toteuttaminen sitä kautta käy minulta vähän huonommin. Jotakin olen ommellutkin mutta vähemmän. Nyt on yhden hameen kaavat tosin valmiina ja yritän saada aikaiseksi homman.
    Mukavaa maanantaita sulle!

    Piupaulle heippa!
    Messuilla oli valtavasti kaikenlaista kaunista mutta sellaista lautashyllyä en löytänyt. Mutta tein pari Arabian posliinilöytöä. Taikinakulhon ja pienemmän kulhon toin mukanani.
    Olin antiikkimessuilla ihan ekaa kertaa, enkä oikein mennessäni oivaltanut, että huonekaluja siellä ei juurikaan ole. Ehkä hylly löytyy myöhemmin.
    Mukavaa siellä silti oli. Vanhoja opetustaulujakin ihailin ja odottelen nyt yhdeltä liikkeltä s-postia ja kuvia eläinaiheisista tauluista. Lapsen seinälle ollaan jotakin suloista tai veikeää taulua etsitty ja messuilla tapasin naisen, jonka liikkeessä on eläintauluja enemmänkin. Voi, jos nyt tärppäisi ja löytyisi juuri sopiva...
    Maanantaihisi hyviä hetkiä!

    VastaaPoista