torstai 18. helmikuuta 2010

B niin kuin...


Baleaarit - neljäs kansio. Lauralle kiitos tästä neljäs kuva neljännestä kansiosta - haasteesta! Tässä siis kuva sitruunapuusta Sollerissa Mallorcalla (Voi onneksi ei tullut mikään bikinikuva tai vastaava. Silloin olisin kyllä pyytänyt armoa...). Kuva on otettu hiihtolomalla vuonna 2006. Tuona päivänä vuokrasimme skootterin ja ajelimme pienten kylien halki Solleriin. Aurinko paistoi, mantelipuut kukkivat ja tuoksui keväältä. Perillä Sollerissa kävelimme pitkin kapeita kujia ihastellen yksityispuutarhojen sitruspuita. Söimmekin. Vieläpä maittavan lounaan.


Lomalta on jäänyt hellimisen arvoisia muistoja. Minusta tuntui, kuin olisin ollut keskellä jotakin epätodellisen ihanaa, melkeinpä uskomatonta tarinaa. Miehen takana skootterin selässä oli hyvä istua ja matka taittui mutkitellen kujalta toiselle, vuorten sylistä niityjä halkoville teille ja kylien vilinään.


Haasteesta vielä sen verran, että se kuuluu näin:
1. Avaa kuvatiedostoistasi neljäs kansio
2. Avaa tuon kansion neljäs kuva
3. Julkaise kuva blogissasi ja selitä se
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa mukaan.


Tässä ojennankin haasteen kaikille, jotka sitä kohti haluavat ojentautua.


Nyt minä laitan teepannun kuumaksi ja käperryn toviksi tuonne sohvalle. Sinulle levollista yötä,


12 kommenttia:

 1. Upea paikka! Matkahaaveet aivan valtaavat mielen... :)

  Kiitos ystävällisestä kommentista blogissani. Olen vuorostani minäkin selaillut postauksiasi taaksepäin ja ihastunut kotoisaan ja lämpimään tunnelmaan niin blogissasi kuin kotonasikin. Kirjoitat myös kauniisti!

  VastaaPoista
 2. Samaa matkakuumetta tuppaa tännekin.
  Olen käynyt kyllä päivityksesi katsomassa, mutta kommentia en ole ehtinyt jättää.

  Kuvauskurssi taisi olla menestys. Uusissa kuvissasi on niin ihana tunnelma!

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Koitan imeä tuosta kuvasta lämpöä, täällä kun on pakkasta -32 ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, mikä kuva...mikä paikka. Ei auta mun kesän kaipuuta nyt kyllä yhtään... ;)

  VastaaPoista
 5. Ollappa sitruunapuu tuossa vierellä, sittä voisin puristaa sitruunaa teeheni. Kaunis kuva. Lomakaipuu vahvenee, saa siivet ja lentää kaukaisuuksiin.

  VastaaPoista
 6. Maria hei
  Kiitos sinulle! Minä olin niin iloinen kun löysin sinne blogiisi. Pretty ginghamin marginaalista tajusin blogisi :) Ja tuolla Sollerissa oli kyllä niin viehättävää. Osa viehätyksestä varmaan johtui siitäkin, että tiesin Chopinin asuneen rakastettunsa kanssa siellä yhden talvikauden. Ja minä niin pidän Chopinin musiikista...

  Emilia
  Matkakuume vain välillä yllättää. Minäkin olen viime viikkoine muistellut monia kivoja reissuja. Tänä talvena taidetaan meillä pikkuvesselin kanssa kuitenkin reissata lähinnä lähimetsiin, puistoihin ja kirjojen matkassa toki maan ääriin saakka.
  Kuvauskurssi oli innoittava. Lyhyt se oli mutta sain joidenkin ajatusten päivtä kiinni ja nyt voi sitten harjoitella itsekseen taas lisää. Kiva, jos tykkäät tunnelmista, kiitos sulle.

  Teijalle myös kiitos.
  Sitruunapuu vaan on kaunis katsella. Minusta sellaiset minikokoiset sitruspuutkin ovat muuten ihania. Tähän vuodenaikaan niitä tuntuu saavan kukkakaupoistakin. Olen harkinnut, että jos törsäisin ja haksisin itselleni sellaisen.

  Hannele
  Voi surku, tuo miinuslukema on jo melkein pelottava. Toivottavasti pian lämpenee. Ota kuvasta kaikki lämpö irti.

  Laura
  Oli kiva paikka kyllä. Miehen kanssa lomailtiin retkifiiliksissä tuo loma. Asuttiin melko vaatimattomasti ja aina aamuisin lähdettiin kohti uusia seikkailuja. Kotoa otettiin mukaav retkiviltti, reput ja omat kypärät. Perillä olivat ensin vaan vuokraamossa sitä mieltä, että ei tähän vuodenaikaan vuokrata skoottereita. Oli niin kovin kylmä plus kuustoista astetta ;) Onneksi saatiin sitten kuitenkin menopeli vuokralle.

  Piupau
  Niin justiinsa. Mutta haaveillaan ainakin lomista. Sekin on jo mukavaa puuhaa.

  Mukavaa mieltä viikonloppuunne. Minä koitan löytää sisäisen siivoojani ja saada huushollin kuntoon. Jos en löydä, niin sitten annan vaan olla. Joskus niinkin ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva! Tulee ihan matkakuume... ;) Itse oon kans käyny muutama vuosi sitten Mallorcalla Palmassa!

  VastaaPoista
 8. kauniita kuvia. :) kuulostaa niin ihanalle tuollainen loma, että lähdetään vaan aamulla seikkailemaan... ja nautitaan pienistä kauniista jutuista, turisti rysien sijaan :) uudessa maalais unelma lehdessä oli ihana juttu kanariasta. muutti ainakin mun käsitystä ihan totaalisesti paikasta.:) leppoisaa ja ihanaa viikonloppua teidän perheelle! kiitos kommentistasi, sun viestit on aina niin ihanan lämpimiä <3
  ps. voi ihana oli edellinen postaus, voi kun vauvan tuoksua saisi säilöttyä johonkin purkkiin. niin ihanaa se on!!

  VastaaPoista
 9. Saara, moikka
  Palmasta pääsee tosi nopeasti saaren eri puolille retkeilemään. Jos menet toistamiseen, niin kannattaa poiketa eri puolilla saarta. Siellä on upeita syrjäisiä kyliä, merimaisemia, luksuskohteitakin. Tosin meidän reissu oli sellainen meistä ihanalta tuntuva selkäreppureissu - eväät matkaan aamulla ja menoksi :)

  Laura
  Joo minä myös sellaisen purkin tahtoisin :) Niillä olisi ihan takuusti menekkiä laajemmaltikin...
  Ja kiitos sulle itsellesi, ihanaa kun täällä käyt. Terveisistä ilahdun aina.
  Huomasin sen jutun Maalaisunelmassa mutta vielä en ehtinyt lukea kokonaan - omat hetket tuppaavat katketa niin äkisti.
  Leppoisaa lauantai-iltaa sulle!

  VastaaPoista
 10. valloittava valkoinen:
  Anu, onneksi täälläkin valo edes pikkiriikkisen koko ajan lisääntyy. Päivä päivältä huomaan, että päivä oikeasti pitenee. On se upeaa.

  VastaaPoista