maanantai 15. helmikuuta 2010

Inspiraatio!


Olin aivan unohtanut miten kuvataideluokka voi saada sydämeni sykkimään riemusta. Eilen vietin sellaisessa luokassa muutaman tunnin, enkä olisi malttanut pysyä poissa siveltimien ja muiden tykötarpeiden äärestä. Nyt olisi polte maalata. Polte olisi tehdä muutakin ja suunnitelmat tuntuvat kasautuvan. Silti olen tyytyväinen. Ajattelin antautua siihen tuntemukseen, että ideoiden kaaos voi olla hyvinkin herkullinen asiaintila. Ja vaikka minulla ei edes juuri nyt ole mahdollisuutta toteuttaa jokaista ajatustani tai ideaani, on tämä pulppuava olotila silti virkistävä. Kuin jostain horroksesta tässä heräilisi.

Hyvää viikkoa sinulle,
Edit. Piti vielä sanomani, että sen valokuvauskurssini vuoksi olin siellä kuvataideluokassa. Emme päässeet samaan luokkaan, jossa lauantaina olimme. Syynä oli se, että haitarikerho tarvitsi luokan. Me 15 valokuvauskurssilaista sitten siirryimme kiltisti kellariin kuvataideluokkaan tuon musiikkikerhon tieltä. Kerho kun on kuulemma kokoontunut samassa luokassa kymmenet vuodet. Päivän edetessä sitten huomasimme, että haitarikerhossa on yksi osallistuja ja hänen opettajansa. Aika koomista. Kaksi haitaristia kun olisi mahtunut vallan hyvin rakennuksen pienempiin tiloihin. Ilman siirtymää olisi kuitenkin minulta jäänyt tuo ihana kuvataideluokka näkemättä.

7 kommenttia:

 1. moi! melkein voi haistaa jo maalin ja saven kun noita kuviasi katsoo. :) inspiraatio on kyllä ihan mahtavaa! kivaa viikkoa sinne kans!<3

  VastaaPoista
 2. Laura
  Niin on ja varsinkin se tunne, kun saa jonkun idean. Mun maalausvälineet vaan on aika suppeat täällä kotona. Onneksi liiduilla ja vesiväreilläkin pääsee jo alkuun. Tänään syntyikin vesiväreillä eräs kokeilu. Tuli kyllä hyvä mieli siinä puuhassa.

  VastaaPoista
 3. Hih, tosissaan koomista, että jouduitte sitten siirtymään, mutta ehkä sillä sitten oli tarkoituksensa. :)

  Kiva kuulla että oot jo toteuttanutkin inspiraatiota! :)

  Mä en muuten saanut mieheltä niitä kukkia, murrr, mutta lauantaina sain (ainoalta) NAISvieraalta kimpun ihania vanharoosa-valko-vihreitä ruusuja. En osaa väriä paremmin kuvailla! :D

  VastaaPoista
 4. Laura
  No voi juku. Miehet taitaa toisinaan unohtaa kukkaostokset...Mutta olipa kiva, että sait kukkia silti. Luulen muuten, että tiedän tarkalleen sen ruusuvärin jota kuvailet. Se on niin kaunis. Aika nostalginenkin.
  Mukavaa laskiaistiistaita!

  VastaaPoista
 5. Kauniiden kuviesi myötä aistin
  inspiraatio tunnelmasi!

  VastaaPoista
 6. Riitta
  Kiitos. Tuo luokka oli sellainen, että mihin ikinä päänsä käänsikin, oli silmien edessä innoitusta. Sellaiset tilat ovat upeita.

  VastaaPoista