maanantai 1. helmikuuta 2010

Kurkistus

Hei ystävät! Ajattelin pikkiriikkisen teitä kurkistaa ja kiittää, kun huomasin, että kävijöitä on luonani piipahtanut jo melkoinen joukko. Siis kiitos ♥
Hävyttömän monta kupillista teetä. Kirjoittamista. Kuvaamista. Löytönä kynttilänpätkiä laatikon pohjalta. Passasivat vielä mukavasti kynttelikköönikin. Sinervää valoa. Savustettua peuraa lounaaksi. Isän seuraa. Pikkupojan riemua. Helmeilevää iloa. Ihanaa, kun on helmikuu!8 kommenttia:

 1. No niin onkin!Nimittäin ihanaa kun on helmikuu!
  Kivaa kun kurkistelet. :)
  Minulla on oikein miellyttävä tunne taas tänä iltana,teki ihmeitä käydä pois kotoa vaikkei mitään kummoista tällä kertaa löytynytkään.Leppoista iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! ja kaunista helmikuun alkua <3

  VastaaPoista
 3. Niin positiivinen postaus, että! Hyvälle mielelle täällä tullaan väksin, kun kurkistelet ja kirjoittelet.

  Helmeilevän ilokasta helmikuuta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sinisen sävy! Todella kaunis. Hassua, olen jotenkin kuvitellut sinut vaaleana tai vaaleahkona... :)

  VastaaPoista
 5. Heii, onko nämä sun uudet silmälasit? :)
  Kaunis kynttelikkö. Savustettu peura kuulostaa hienolta.

  VastaaPoista
 6. Virva,
  No ajattelin vähän kurkata :)
  Hyvä, että sulle tuli jo parempi fiilis. Pieni oma hetki auttaa aina takuuvarmasti :) Ja vaikka ei löytöjä tekisikään, on silti kiva katsella tarjontaa. Minulle ainakin usein jää silti jokin ajatus muhimaan.
  Tiistaihisi hyviä hetkiä!

  Emilia,
  Helmikuu inspiroi ihan suunnattomasti enemmän kuin tammikuu. Vaikka on talvista vielä, niin silti alkaa tulla valoa. Voi juku, miten sitä valoa kaipaankaan.
  Tänään on isoäitini syntymäpäivä ja hän sanoi kerran jotenkin niin, että hänen syntymäpäivänsä tienoilla alkaa elämä taas voittaa. Se on ihan totta.

  TainaSusanna,
  hyvä juttu, siis hyvä mieli :) Sinulle myös iloa ja virkeyttä. Luulen, että omalla kohdalla on ainakin niin, että silloinkin kun nuo kaksi ovat hukassa, auttaa jo pikkuisen se ajatus, että hei helmikuuta mennään kovaa kyytiä eteenpäin.

  Sini,
  No minäkin ihan olin eilen lääpälläni tuohon sinisyyteen. Päivät ovat eri värisiä ja sitä on hauska havainnoida.
  Ja tummahan minä, pikkutytöstä saakka :) Se on muuten jännä, miten ihmisistä muodostaa aika vahvojakin mielikuvia. Minusta saman asian piirteitä tulee jotenkin ilmi sellaisten kirjojen kohdalla, jotka sitten filmatisoidaan. Lukiessa on muodostanut henkilöistä mielikuvan ja sitten elokuvan roolitus saattaa tuntua siltä, että hei tämähän on ihan pielessä.

  Rouva M,
  Joo, on nämä ne uudet silmälasit. Tykkään näistä aivan valtavasti! Kuvista ei taida niistä oikein saada käsitystä mutta ovat sellaiset muoviset viininpunaiset voguet. Kantikkaat mutta lievästi kuitenkin ovaaliset. Nautin, nautin näistä :)
  Kynttelikön olen äidiltä saanut ihan pikkutyttönä ja peurasta sen verran, että meillä syödään paljon riistaa, kun mun isäni metsästää. Saadaan sitten vanhemmiltani aina kaikkia riistalihaherkkuja. Tuo savustettu peura on mulle ihan uusi elämys. On muuten naminamia :)


  Kaikille teille hyvää tiistaita!
  Meillä ollaan arkisissa touhuissa ja nyt on pakko lähteä kauppaan, kun pyykkikoppa on pullollaan ja pesujauhepurkki tyhjyyttänsä ammottelee. Päivä on superjännittävä, koska pikkuisännällemme syntyy tänään ensimmäinen serkku!! Jänskää...

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo kynttilänjalka!ja kiva kun kurkistat!
  Ioista päivän jatkoa!
  Anu

  VastaaPoista
 8. Anu hei!
  Kiitos. Kynttiläjalasta pidän kovasti itsekin. Ja vielä kun siihen liittyy muistoja lapsuudesta, niin aina vaan parempi.
  Sinulle myös hyviä hetkiä tähän päivään!

  VastaaPoista