keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Hups











Pari vatia ja ruukkua, munia, sipulikukkia sekä valoa. Tällaiset pelkistetyt asetelmat ilahduttavat minua! Ostin krookuksen, helmililjoja ja perunanarsissin. Kerralla sain tuvan täyteen iloa.


Nähkääs minä olen kukkaihminen. Tapasin ennen ostaa tuoreita kukkia maljakkoon lähes joka viikko. Joskus pelkän yhden varren, joskus kimpunkin. Hoitovapaan aikana olen tavan jättänyt ja säästänyt roposet johonkin tähdellisempään. Silti silloin tällöin räväytän edelleenkin. Nyt oli taas sen aika.

Hyvää mieltä Sinulle!





ps. Hups, ihan vahingossa ajauduin askartelemaan pääsiäiskortin. Ystävänpäiväksi piti jotakin väkerrellä, enkä ymmärrä miten siitä nyt tuli munakortti.


21 kommenttia:

  1. Hei Anu! Osaatko neuvoa, miten tuolta MyLiveSignaturesta (mistä virtuaalinimmarisi on peräisin) saisi nimmarin ilman "reunuksia". Lisäsin omani, mutta laatikko nimen ympärillä hämää. Voiskohan esim. koodia muokata jotenkin?

    VastaaPoista
  2. Hieno kortti! kukat piristää aina! :)

    VastaaPoista
  3. voi, miten kauniita kuvia!
    Pitäisi kai myös hakea hiukan kasvillisuutta kotiin, näyttävät niin kauniilta!

    VastaaPoista
  4. Kukat kyllä piristää!
    Pitäisi ostaa niitä taas kotiin.
    Tai ehkä joku tuo synttäripäivänä? Ehkä...yleensä ei.
    Sit taidan kipaista itse ostamaan iloa kotiin. =)

    VastaaPoista
  5. Ihania! Minäkin olen menossa kukkakauppaan- heti kun mies tulee seuraavan kerran kotiin..
    Kiitos sulle myötäelämisestä.

    VastaaPoista
  6. Tuittu, hei
    No harmi juttu se laatikko. Katsoin sitä lähdekoodia ja nyt kyllä täytyy sanoa, että en valitettavasti osaa auttaa. Olen aika heikoilla jäillä näissä teknisissä jutuissa...
    Jos täällä joku muu tietää, niin jeesatkaa, jooko :)
    Muuten aivan ihana kuva blogissasi se, jossa vauvan pää on isojen käsien varassa!

    Annika,
    kiitos ja näin on! Takuuvarma piristys :)

    Emilia,
    kiitti ja suutaa vaan kukkakauppaan :) Tämä talvi alkaa nyt ainakin mua jo vähän ahdistaa. Niin kaipaisin kevättä. Jos ei pihalle sitä saa, niin saa ainakin keittiönsä pöydälle :)

    Anrinko:
    Toivotaan, että synttärinä tulisi lempparikukkiasi iso sylillinen :) Ja jos ei tule, niin sitten vaan kohti kukkakauppaa ja valitse jotakin oikein kaunista synttärin kunniaksi!
    Mun lempikukkani taitaa olla muuten pioni tai tykkään niin monista, että kai se lempparikin vähän vaihtelee vuodenajankin mukaan. Alkukeväästä melkein tuntuu, että mikä vaan kukkiva on ihana ja kaunis.

    Rouva M
    Niin minustakin. Niin pieniä ovat kooltaan mutta niin suuria ilahdutuskertoimeltaan nuo sipulikukat. Ja ole hyvä ♥

    VastaaPoista
  7. Minäkin olen nyt jonkin aikaa taas kukkia ostellut,niin että aina oikeestaan on jotkut kukkaset maljakossa olleet viimeaikoina.Ovat niin kauniita ja niiden seura tekee jotenkin hyvää :) Poikasi huone näytti seivältä-ihanan aurinkoinen matto!

    VastaaPoista
  8. ANTAA KAIKKIEN KUKKIEN KUKKIA! Voi kun ne näyttävätkin kauniilta!
    Kortti on ihana! Minulla onkin tuota samaista tapettia montaa eri väriä pieni pätkä. Valitsimme punakukkaisen neidonkammariin. Hyvä idea käyttää loput kortteihin. Kiitos!

    VastaaPoista
  9. Kohtahan se on jo pääsiäinen;-) tulipa hyvä mieli näistä kuvistasi!
    Kevät on lempivuodenaikaani kaikin tavoin.

    Ihania kukkia ja niin kaunis kortti-hyvinhän tuo käy ystävänpäiväkortista! Sujauta mukaan vaikka pieni punaiseen pakattu suklaasydän;-).

    VastaaPoista
  10. Virva
    sanoit tosi ihanasti; tosiaankin kukkien seura tekee hyvää!
    Ja minä tykkään myös siitä, että tuo matto on niin aurinkoinen. Lisäksi se on lämmin, villaa kun on. Ei tule kylmä kun leikkii sen päällä. Ja lisäksi maton vierellä on myös riittävästi puulattiaa autoleikkeihin :)

    Piupau
    Oi, minä tykkään tuosta tapetista niin kovasti. Ihanaa, että saat katsella sellaista seinää joka päivä. Laita sakset heilumaan ja askartele jämistä jotakin hauskaa ;)

    Aamunkukka
    kiva kuulla. Se on iso ilo, jos joku muukin saa hyvää mieltä kuvistani. Minusta valokuvien ottaminen on vaan valtavan mukavaa. Kiitos myös kannustuksesta korttiasiassa :) Jotenkin kai oli jo niin, niin keväinen olo, että sakset vaan halusivat leikata pääsiäismunan :)



    Hei naiset haluan jakaa kanssanne nyt myös yhden huumorinkukkasen. Tultiin kaupasta ja mies haikaili käsisaippuan perään. Sanoin, että siellä ostoskassissa on uusi. Hän kaivoi sieltä vastaostetun blivin ja sanoi AIVAN kummastuneena, että TUOKSUKUUSAMA!!! Ei millään ymmärtänyt, että sellaisen saippuan valitsin. Minusta taas oli hauska kokeilla jotakin uutta, kun muoviset saippupullot muutenkin kyllästyttävät. Lasipulloa ei vaan kannata lapsen käyttämässä veskissä meillä pitää, kun pullo on niin mielenkiintoinen...

    VastaaPoista
  11. Hei en ole varma auttaako tämä tuosa nimmarijutussa, mutta jos sen valitsee "ilman taustaa" eli olisko transparent tai jotain (ei muista) niin jos silloin kehykset lähtis?

    Ihania kukkia....oi että! En ole kuullutkaan muuten perunanarsissista! Oliko joku noista se..?
    Mä löysin tänään ulkovajasta (tai semmosesta mun puutarhavajasta) kaksi pussia kukkasipuleita!! Että harmitti, miten mä oon unohtanut ne istuttaa..ihania vaaleanpunaisia tulppaaneja ja helmililjoja... Joku oli käynyt ankertamassakin tulppaanin sipulia. Ajattelin, että ehkä ne vois vielä kokeilla istuttaa ihan sisällä ruukkuun, mutta nyt kun ne on sulaneet täällä sisällä niin ovat "pehmenneet" joten eiköhän ne ole menetetty..nyyh.

    Mitäs mä nyt rupesin tarinoimaan. hih! :)

    VastaaPoista
  12. Ainiin mun piti kommentoida korttiakin. Tosi kaunis, herkkä. :)

    VastaaPoista
  13. Laura
    kiitos!! Ja Tuittu, kokeilitko jo tuota?
    Anteeksi vielä, kun olen niin tietämätön näistä...

    Laura se perunanarsissi ei ollut näissä kuvissa kunnolla, kun on siinä toisiksi alimmaisessa kuvassa oikeanpuolimmaisessa ruukussa. Se ei vielä kuki. Ehkä sitten kuvaan kukkia, jos saan sen kukkaan :)
    Voi harmitus sun sipuleita. Ja minäkään en muistanut istuttaa yhden yhtä viime syksynä!! Että ostosipulikukkien varassa sitä ollaan täälläkin.
    Ja kiitos korttikommentistakin. Olen huomannut, että mun nykyisistä korteista tulee jotankin aina melko samanlaisia, tai siis saman tyyppisiä. Muistelin että en kai sentään ihan vastaavanlaisia tehnyt viime pääsiäiseksi...

    VastaaPoista
  14. Hei, ja kiitos Lauralle vinkistä reunan hävittämiseksi. TUolla sivustolla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutat muokata reunaa näkymättömäksi. Ehkä se onnistuisi koodia muokkaamalla, mtta en ymmärrä koodia tarpeeksi, jotta osaisin sitä mennä muokkaamaan oikeanlaiseksi... Harmi juttu. Ehdin jo ilahtua nimmari-ideasta, mutta haluisin kyllä just tuon itse kirjoitetun version, ja näköjään siihen se reuna väistämättä kuuluu...

    VastaaPoista
  15. Tuittu moikka
    Harmin paikka, että reunaa ei saa pois...Minusta nimmarisi näytti kuitenkin kivalta sen reunankin kanssa. Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  16. No minä taas en yleensä paljon kukkia ostele, (paitsi ne pakolliset kesäksi ulos) mutta eilen räjäytin ns. potin Plantagenissa. Lähti mukaan myrttiä, hortensiaa ja vielä iso kimppu valkosia leikkokukkia! (No, itselle nimpparilahjaksi, hehheh.. :) Mieli virkisty kyllä kummasti, kun niitä illalla asettelin ruukkuihin ja maljakkoon!

    VastaaPoista
  17. Pikkuisen tauon jälkeen helmikuinen halaus Anu sinulle! Ihanan raikkaita kevättuulahduksia viestivät kuvasi! Vaikkakin itse olen jäänyt lepäämään lumisen valkeuden syliin. Kummaa. en ole ennen ollut talvesta tykkääväinen ensinkään. Nyt ammennan lumimaisemien kauneutta vailla kevätkaipuuta. Olen kiittänyt Luojaa tästä upeasta maisemasta. Ja lasten riemu lumipuuhissa antaa kiitokseen lisää aihetta!
    Ihastelin pää kallellaan kaunista korttiasi. Tuommoisen mieluusti laittaa esille iloksi silmälle!

    VastaaPoista
  18. Teija
    Nimpparihalaus sulle! Niin sitä pitää, kukat antaa valtavasti iloa.
    Plantagenissa ihailin muuten myrttejä. Olivat vielä aika kookkaitakin ja muhkeita.

    Tinttarus,
    sinuakin rutistan voimakkaasti ja lämpöisesti! Juuri tänään ajattelin, että mitähän sinulle kuuluu...
    Minä olen myös tästä talvesta nauttinut ihan valtavasti mutta sitten yht´äkkiä tuli kuin joku stoppi. Tuli kevätkaipuu ja lumen sulamisen odotus. Silti juuri tänä iltana nautiskelin siitä, kuinka onnellisena kahden vanha kömpi lumimajaansa pihalla, kaivoi tunnelia ja heitti lunta, nauroi ja oli riemua täynnä :)

    VastaaPoista
  19. Hei Anu- tulin kiittämään kiitoksistasi ;) Juu kukat kuuluvat jokaisen päivään ja eritoten viikonloppuun ja kun viikolla hoitaa hyvin niin sitten onkin jo perjantai ja viikonlopun kukkien aika. Itse kävin jo poikkeuksellisesti tänään kukkakaupassa ja löysin valkeita helmililjoja, ihania ja valkoisia ranunculuksia, auts minä taisi päästä lempiaiheeseeni ja loppua ei taida tulla,...totean lopuksi että sinulla kauniita kukkasia ja oikein mukavaa viikonloppua - Anne

    VastaaPoista
  20. Olen kaivannut helmililjoja niin paljon! Täytyisi vain poiketa ostamassa. Kuten muitakin kevättalven kukkia. Esikon jo ostin väriä tuomaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  21. Anne
    ole hyvä ;) Kävin jo katsastamassa sen nettikaupan :)
    Ja se on ihan totta, että kukat kuuluvat varsinkin viikonloppuihin. Minusta on ihanaa, kun saa kodin siistiksi ja kukkia pöydälle. Sitten vielä tuoreen leivonnaisen tuoksu leijailemassa siinä. Sehän se on viikonlopun riemua. Kukkaostoksesi kuulostavat suloisilta. Ne ranunculuksetkin ovat upeita! Sinulle myös oikein hyvää viikonloppua.

    Sini,
    joo käy hakemassa. Nostaa mielen kummasti arjen yläpuolelle.
    Sinulle riemuisaa matkaa ja viikonloppuusi muutenkin hyvää mieltä!

    VastaaPoista