perjantai 26. helmikuuta 2010

Some colour - black and white too










Viikon saldo: Aika monta neulottua ranteenlämmitintä, hyviä hetkiä rakkaiden kanssa, kaksi Wallander -elokuvaa (Sellisti, Pappi), vähän murhettakin, lukemista, lumisateen katselemista ikkunaruudun läpi, dominoa, lepäämistä, leikkimistä, nojatuolin piristys kukkatyynyliinalla (tuon samaisen kaivan esille joka kevät), halu pyöritellä huonekaluja paikasta toiseen. Lisäksi minä huomasin tänä aamuna, että vierailuja täällä sangossa on yli 25000. Ilo, ilo, ilo, ihan sellainen kuplivainen täytti mielen. Kiitos teille ihanaiset siitä, että käytte täällä!! Arkisten hetkien, ihan pientenkin sattumusten jakaminen kanssanne antaa iloa. Minä järjestän pian pienet arpajaiset kaiken kunniaksi. Pysykää siis kanavalla. Ensin täytyy vain saada jalka siihen kuntoon, että pääsen hankkimaan tarveaineita palkinnon itsetehtyä osaa varten.


Huomenna aion tunkea miehen reinon jalkaan ja lähteä pihalle pienelle pyörähdykselle kyynärsauvoineni. Nyt vaan peukut pystyyn, että reinosetä malttaisi olla hörppäämättä lunta sisuksiinsa joka askeleella. Vieläkin nimittäin pyryttää.


Toivon virkeää mieltä viikonloppuusi. Se jos mikä virkistää, että ensi viikolla alkaa jo maaliskuu!





ps. Neuloin ranteenlämmittimien varret pelkällä oikealla. Minusta niistä tuli hassun leikkisät. Pylväillä ja kukkasille sain silti ilmeeseen hivenen romantiikkaakin. Hyödynsin paljon vanhoja langanjämiäni mutta nyt kun pääsin alkuun niin aion hankkia jotakin kenties ohuempaa mohairia ja yrittää tehdä seuraavan parin heiman herkemmän ja kevyemmän oloiseksi. Tällaiset pikkuruiset työt sopivat minun neulontataidoilleni.

19 kommenttia:

  1. On mahtunut viikkoon yhtä jos toistakin. :)

    Toivottavasti ulkoilu sujuu mukavasti. Voin kuvitella että ulos jo tekee mieli, jos joutuu vaan sisällä kököttelemään..

    Kauniita nuo ranteenlämmittimet! Mä ostin justiin puuvillalankaa kaupasta, ajattelin jotain virkkailla. (kunhan löytäisin koukun jostain!)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kauniita ranteenlämmittimiä :) Mukavia ulkoiluhetkiä reinon kanssa:)
    Iloa viikonloppuun!

    VastaaPoista
  3. Tuossa nojatuolikuvassa, jossa ihanainen tyynysi, taustalla keittiönne. Olisiko mahdollista saada nähdä kokonaiskuvaa siitä? Näyttää niin kauniilta ja itsellä aihe melkoisen ajankohtainen :)

    VastaaPoista
  4. Onpa taas kauniita kuvia Anu!
    Ja aivan ihastuttavia ranteenlämmittimiä. Meillä on ollut oikea sairastupa pystyssä nyt viikon, mutta onneksi nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä. Kiva, että pääsee arkea hetkeksi pakoon muiden blogeja lukemalla. Oma koti kun on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kaunis... ;) Parantelehan jalkasi rauhassa kuntoon ja toivottavasti pääset pikku happihyppelylle, siellä on nyt niin raikas ilma. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihania ovatten nuo lämmittimesi. Pistän osaltani pienen pyynnönpoikasen yläkertaan, jotta suotuisasti toimisi Reino ulkoilutovisi ajan! Minulla meinasi jo vallan mieli murtua, kun alkoi hiihtoloma maanantaista heti vatsatautiloisella. Ensin pikkumies ja sitten iskä. Muut ovat toistaiseksi saaneet olla ilman vatsanväänteitä ja oksentelua. Tänään miespolo oltuaan kaksi vuorokautta petin pohjalla läksi luvatulle hiihtoretkelle minun ja kolmen nuorimmaisen kanssa. LApset olivat onnesta sekaisin! Saatiin kuin saatiinkin yksi yhteinen ulkoilupäivä. Nyt ollaan saunapuhtoisia kaikki ja kohta viritetään iltanuotio kotaan ja käristetään paikallisen lihakaupan herkulliset maistuvaiset ja salaattia tykö. Olen tästä päivästä ihan äärimmäisen kiitollinen.
    Hei, Anu. Pst. hiljaa kuiskutan ja urkin, että oisko mitenkään mahdollista tilata sulta yhdet semmoiset luonnonvalkoiset hivenen ohuemmasta langasta kudotut lämmittimet???Ja yhtikäs yhtään en pahastu, vaikka vastaus olisi, ettet jaksa moiseen ryhtyä. Kysyvä kun ei tieltä eksy, niin rohkaisin mieleni:)
    Kuvasi ovat aina niin kauniita, että niitä pitää jäädä pällistelemään vielä hetkeksi.
    Iloa iltaasi ja onnea ulkoiluun kera Reinon!!

    VastaaPoista
  6. Lauralle kiitos!
    Niin tekee ja huomenna aion tyylikkäästi astella tossussa pihalle :)
    Toivottavasti sun koukku löytyy ja pääset virkkaamaan. Se on aika mukavaa touhua. Sulle myös ihanaa viikonvaihdetta.

    suklaamarenki:
    Kiitos ja iloa sinnekin! Reino kokee huomenna elämänsä ulkoilun :)

    Hannukka:
    Joo tottahan toki minä voin ottaa kuvia. Tosin siinä taka-alalla näkyy meidän "tuvan"(= olohuone ja arkiruokailutila) osa. Arkiruokapöytä on tosiaan siinä ja pöydän takana tilaa astioille kaapeissa. Keittiö on tuosta tilasta erillinen ja muodoltaan I:n mallinen. Toki voin silti ottaa kuvia tuvasta. Keittiön jatkeeksi me tuo osa siitä tuvasta juuri mielletään. Keittiön puolella meille ei siis mahdu tavallista ruokapöytää vaan siellä on sellainen työtaso korkeine jakkaroineen (kaksi mahtuu siinä syömään).
    Hyviä hetkiä!

    Riikka, kiitos ja onneksi teillä sitten jo näkyy valoa tunnelin päästä. Se on totta, että joskus sukellus tänne blogistaniaan irrottaa mukavasti omista ympyröistä. Sulle hyvää viikonloppua myöskin!

    Tinttarus:
    Minä olen teitä pitkin viikkoa ajatellut ja toivonut, Isälle pyyntöjä huikkinut, että ehtisitte yhdessä nauttia lomasta. Ihanaa, että tänään pääsitte hangille ja saunaan. Sitten se kota! Voi juku, kuinka tunnelmallinen se varmasti onkaan. Oikein hyviä hetkiä loppulomaan, tähän alkavaan viikonloppuun.
    Sitten siitä lämmikeasiasta. Kiitos kehusta ♥ ja kuule, minä tekisin sulle mielelläni sellaiset. Mun täytyy kyllä sanoa, että työn jälki ei varmasti ole priimaa taidoillani mutta niillä taidoilla, jotka omissa hyppysissä on, teen mieluusti. Voisitkohan laittaa sinkkisanko@windowslive.com -osoitteeseeni postia. Jos vaikka mittaat ranteesi ympärysmitan kanssa valmiiksi. Postitellaan sitten asiasta tarkemmin. Haen lankaa heti kun saan jotakin muuta kuin Reiskat jalkaani ja pääsen ajelemaan kauppaan :)
    Siunauksen tuulia alkavaan viikonloppuusi,
    Anu

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita ranteenlämmittimiä olet tehnyt.
    Leppoisaa ja reipasta viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  8. Kauniita lämmittimiä, kauniita kuvia niistä..

    Toipumisia ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuvia! Ihania lämmittimiä olet neulonut. :)
    Täältä tulee paranemishali! Toivottelen pikaista toipumista! ♥

    VastaaPoista
  10. Lämpöinen halaus näin lauantai-aamupaivällä sinulle ♥.

    Reinoille terveiset lähetän: Olkaatte hörppäämättä lunta ja pitäkäätte emäntä pystyssä :)

    VastaaPoista
  11. Hienoja ranteenlämmittimiä ! Tuollaisia olisin tarvinnut silloin kovilla pakkasilla työhuoneella, ...eipä tullut mieleenkään ; )
    Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
  12. ihania,ihania ranteenlämmittimiä! tosi kauniita ja kun vielä lämittää. ihana! :)
    kaunis kevät tyyny! toivottavasti jalan kans jo sujuu paremmin. :)

    VastaaPoista
  13. Ihanaisia rannekkeitä!

    Kivalta tuntui sinun viikkosi, paljon mukavia jutskia!

    VastaaPoista
  14. Tuollaiset pienet neulomisjutut ovat kivoja, kun valmistuvat nopeasti! Sieviä ranteenlämmittimiä tosiaan :) Itse olen himoinnut pitkään jotain sellaista, missä olisi palmikkoneuletta. Se on jotenkin niin viehättävää! Kaunista sunnuntaita sinulle.

    VastaaPoista
  15. Kauniita kuvia ja tunnelmia jälleen.

    Olen myös harkinnut pieniä neule ja virkkaustöitä, jotta voisin ylläpitää olemattomia taitojani ja kenties kehittyäkin.


    Toivotan voimia toipilasaikaasi <3

    VastaaPoista
  16. Hei,

    On lukijoissa varmaan minun lisäkseni "ihanaisia" miehiäkin ;)

    Kiitos antoisasta blogistasi: aina tulee hyvä mieli sitä lukiessa ja katsellassa kauniita ja upeita kuvia.

    Siunausta

    J.

    JK. Tyynyliinat olivat todella mieluinen joululahja tyttärelle

    VastaaPoista
  17. Kauniita ranteen lämmittimiä.
    Pirteää alkanutta maaliskuuta!

    VastaaPoista
  18. Tosi ihana tyyny ja nojatuoli. Ranteenlämmittimet on muuten oikeasti tosi kivat käytössä. Pitäskin kutoa itselle yhdet... Aurinkoista maaliskuuta!

    VastaaPoista
  19. Allidaalia, Teija, Sari, TainaSusanna, Sariw, Laura, Elsa, Sini, Emilia, J, Riitta ja Mari
    KIITOS teille mukavista ja piristävistä kommenteista! Taas sain niistä voimia tähän päivään.

    Ja erityisesti ystäväni
    J: Tosi ilahduttavaa, että täällä poikkeaa miesväkeäkin! Kiitos kun käyt. Ja oikein mukava, että tyynyt olivat mieluisat.
    Teidän koko perheelle paljon terveisiä.
    Siunauksin Anu

    VastaaPoista