lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kaukomailla pihan perällä


Paperinen aurinkovarjo löytyi vanhempieni varastonsiivouksen yhteydessä. Varjo on ollut minulla lapsena mutta olin aivan unohtanut sen olemassaolon. Nyt toin sen kotiin ja olen ollut ihan ihastuksissani. Näillä helteillä  varjon antama suoja on sitäpaitsi melkoisen  tervetullut ihan tuossa omalla pihallakin.
Pihalle on kätevä kantaa kesätavaroita  viime talvena neulekoriksi hankkimassani korikassissa.  Sinne mahtuu juuri sopivasti tyyny tai parikin, aurinkovarjo, pieni matto loikoilua varten, termari, luettavaa ja käsityökin. Uusiin tehtäviin siirtynyt korikassikin on vähän niinkuin suosikkini juuri nyt.
Tänään olen ottanut rennosti mutta myös saanut aikaan enemmän kuin pitkiin aikoihin. Käsipyykit on likoamassa, yksi matto pesun alla, saunan siivous meneillään, pieneksi jääneet lastenvaatteet laskostettu ja lajiteltu, ompeluhomma suunnitteilla, pyykkiä kääritty ja pesty, keittiössä touhuttu ja mies on pessyt ulkosalla ikkunoita. Tämä poweri pitää nyt hyödyntää loppuun saakka, joten palaan puuhaamaan. Olisikohan niin, että vihdoin olen laskeutunut lomalle, kun on voimia touhuta?

Hilpeää mieltä lauantaihisi,
Anu

ps. Ja tosiaan, pioni on puhjennut kukkaan. Voi ihanuutta!
pps. Ja kiitos vielä kaikista niin mukavista terkuistanne tuonne edelliseen postaukseen. Linnanherrakin lähettää teille terkkuja.

5 kommenttia:

 1. Ihana lepopaikka!

  Kauniita kuvia kaikki!

  VastaaPoista
 2. Hassua, mutta noin se juuri menee: kun ottaa rennosti saa enemmän aikaan.
  Sinulle monia rentoja tuokioita pihanperän kaukomaillasi!

  VastaaPoista
 3. Irmastiina
  Kiitos. Pionien kupeessa ei voi olla kuin kiva olla. Vielä kun saisi puhallettua kaikki hyttyset pois :) Sellaista hyttyskarkotinhärveliä ollaan kyllä harkittu.

  Pirkko
  Tosiaan aika hassua.
  Ja kiitos, nyt alkaa todella tuntua lomalta.

  Mukavaa pyhää teille,
  Anu

  VastaaPoista
 4. Lettukestit, nam:)Kyllä kesä on sitten ihanaa. Hellemekkoa, lettuja, mehua ja mäntysuovan tuoksua, kohta jo juhannuskoivuja ja vastoja:)

  VastaaPoista
 5. Taina
  Niinpä. Ostinkin just eilen mäntysuopaa. Se tuoksu kyllä kuuluu kesään :)

  VastaaPoista