tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kesähuveja

Karuselli kuljetti meitä lempeästi ja lapsen onnesta tuli niin hyvä mieli. Se kyyti kyllä kuuluu kesään. Itseäni hemmottelin ostamalla kiilakorkoiset rantasandaalit ja yllätin värivalinnalla jopa itseni. Toivon, että saan noissa sandaaleissa upottaa varpaani pehmeäään rantahiekkaan vielä monta kertaa tämän kesän aikana. Bolig liviä, miehen minulle syntymäpäiväksi tilaamaa, olen lueskellut, istuttanut kukkia puutarhaan ja nauttinut rakkaiden seurasta ja eräästä onnistumisesta. Ajattelin pikkuhiljaa ruveta juhannussiivoukseen. Ei mitään valtavaa, ihan vaan perussiivousta.

Näissä väreissä kohti juhannusta!

Anu


16 kommenttia:

 1. Onpas kerrassaan hurmaava tuo punainen peitto! Lehti on minulle ihan vieras, mutta näyttää kivalta. Pitänee etsiää jostain käsiin ja lukaista :)
  Energia-lähetys juhannussiivousta varten! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanissa väreissä juhannusta kohti siellä matkataan. Mulle on tullut joku värihimo, kaipaisin väriä ympärilleni nyt. :)
  Muutenkin kauniita kuvia!

  Ihanaa juhannussiivoa sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Minäkään en meinannut sen suuremmin siivoilla, vielä remppa kesken niin sitä törkyä, pölyä, roskaa, epäjärjestystä riittää... Imuria ja vähän moppia lattiaan niin soon siinä, koivut oven pieleen ja sauna päälle, mitä sitä muuta jussina tarvihtoo?? :)

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä! Noi sandaalit haluaisin miekin :)

  VastaaPoista
 5. Lili Emilia
  Minä tykkään siitä myös. Se on lahja mieheni papalta.
  Tuo lehti on sellainen, jonka aina kun mahdollista olen napannut Köpiksen kentältä reissun yhteydessä mukaan. Nyt mies tilasi mulle vuosikerran tosiaan synttärilahjaksi. Olin tosi iloinen :)
  Ja kiitos energiasta - sitä tarvitaan.

  Laura
  Värejä vähän ilmassa täällä. Se on se kesä :)
  Siivot on edenneet mutta ei kyllä valmistuneet vielä...

  Irmastiina
  Mustia lähdin ostamaan mutta olivat oppuneet Stockalta ja päädyin noihin oransseihin. Nyt olen ihan tyytyväisenä väristä :)

  VastaaPoista
 6. Senni
  Ihan juuri noin; imuria, moppia, sauna ja koivut. Siinä on kesäjuhla. Kakun ajattelin vielä uniin tekaista ja grillin lämmitellä. Ai että, kun tekeekin muten mieli jo uusia perunoita...

  Peppi
  Joo, vähän kesän hehkua värien muodossa. Stockmannilta ostin nuo kengät ja hurjaan kympin hintaan :) Kivat rannalla ja kiilakorkonsa ansiosta aika mukavat tepastella.

  VastaaPoista
 7. Ihanan piristäviä kesävärejä! Oranssienergiaa päivääsi :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä värivalinta! Varmasti yllätit itsesi, minäkin olisin yllättänyt :) Kannatan kesällä kunnon värejä. Varsinkin tänä kesänä. Oranssia löytyy yhdestä tunikastani nyt. Onnellista ja ihanaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Minunkin ensimmäinen ajatukseni oli, että täällä on nyt uusia värejä :) Mutta kaunista on, niin kesäistä!

  Karusellin kaipuu on minullakin. Kohta tuo jälkikasvukin jo sellaiseen halaa ja sitten sisäinen lapseni pääsee taas kieppumaan. Voi olen kaikenlaisen vemputuksen ystävä.

  Ihanaa juhannusviikkoa sinne. Tänään näyttää paistavan. Nautitaan!

  VastaaPoista
 10. Tiina
  Kiitos! Sitä on ollut ja moppi on heilunut :) Kiva saada puhdasta juhannukseksi. Mäntysuopa on mun juhannustuoksu...

  Sini
  Kiitos. Tuo poltettu lämmin oranssi houkutti nyt. Varmaan tunikassakin kiva väri. Sain juuri petattua puhtaat lakanat sänkyyn ja lattianpesu on vielä vähän vaiheessa. Sitä jatkamaan :)
  Mukavaa viikkoa ja juhannusaikaa

  Emilia
  Joo, kesäistä ja sopivasti sähäkkää. Silti petasin justiinsa sänkyyn valkoiset lakanat. Ne on minusta passelit juhannusjuhlaan. Vietellään viikonloppua kotosalla ja kiva vähän kaunistaa kotiakin. Ainakin nyt saada kaikki villaeliöt pois sänkyjen alta ja tosiaan mäntysuopa tuoksumaan.
  Mukavaa juhannusaikaa

  VastaaPoista
 11. Nämä väriläiskät voimaannuttavat!
  Antavat puhtia ja niissä on mukavasti särmää♥
  Itsensä yllättäminen on joskus antoisaa.
  Kiitos, sain hieman harmaaseen tämän päivän mieleeni hehkua ja vahvuutta.

  VastaaPoista
 12. Kerrassaan mahtavat kesähuvit! Kesä ja loma ovat niin täydellistä aikaa ladata akkuja. Mukavaa juhannusta! ja siivoustakin:)

  VastaaPoista
 13. Ihanat sandaalit ja varmasti lehtikin..Hyvää juhannusta toivottelee romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 14. Ihania tunnelmia. Bolig Liv on yksi suosikkilehdistäni. Hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi, Anu!

  VastaaPoista
 15. tinttarus
  Mukava kuulla, että väreistä tuli hyvä mieli. Toivotan sinulle oikein levollista juhannusaikaa. Nautitaan keskikesän hehkusta ja läheisistä. Siu!

  selma
  Joo, ihana parasta :) Sinulle myös hyvää juhannusmieltä!

  Riitta
  :)
  Kiitos ja sinulle myöskin!

  Katja
  Kiitos ja teidän perheeseen samoin! Minä tykkään tuosta lehdestä, vaikka en tanskaa osaakaan. Kummasti silti saa selvää :)

  VastaaPoista