perjantai 3. kesäkuuta 2011
Opiskelijoilta saatu ruusu tuoksuu pullossa. Kynsillä kiiltää uusi lakka - kesälahjaksi itselleni poimima.  Juhlavaatteet roikkuvat tangolla  puunattuina ja silitettyinä huomista varten mutta  vielä pitäisi ryhtyä parturiksi pienimmälle. Kun unilaulu hiljenee, asetutaan miehen kanssa viettämään iltaa. Uskomatonta, että kaikki listoilla olevat työt on nyt tehty ja huomenna raikuu Suvivirsi. Aika ihanaa.

Onko sinulla muuten jokin kiva kynsilakka, tuoksu tai muu kosmetiikkatuote, joka on juuri "se" kesäjuttu? Minun kesääni kuuluu lakatut varpaankynnet :)

Kaikille huomenna juhliville toivon onnellista juhlapäivää. Vaikka ei olisikaan virallista juhlaa tiedossa, voi juhlan rakentaa itseään ja läheisiään varten ihan vain puhtaasta  kesäilosta eikä rakennusaineiksi juuri muuta tarvita kuin hyvä mieli, pientä purtavaa ja mukavaa yhdessäoloa. Onnellisia viikonloppuhetkiä Sinulle,
Anu

10 kommenttia:

 1. Mulle kynsi huoltaja taiteili ihanat kynnet matkalle, ja piirsi niihin valkoisella lootuksen kukat joka kynteet :))
  on ne uskomattoman taitavia!
  Tällä hetkellä kesän tuo Escadan uusi kesä tuoksu, aivan lumoavan herkkä ja super naisellinen..
  Nautitaan kesästä ja suvivirrestä!!

  VastaaPoista
 2. Kivaa kesäistä viikonvaihdetta - lakatuin kynsin :)

  VastaaPoista
 3. Mä juuri surkuttelin, kun ei ole nykyään mitään tilaisuutta jolla kesän aloittaisi. Haluaisin niin kuulla suvivirren lasten suusta ja saada sen vanhan fiiliksen!

  Sanoin tekeväni kakun huomenna ja syödään sitä sitten puutarhassa, vähän kuin kesän kunniaksi. Jotenkin pitää juhlistaa :)

  Iloista päivää huomiselle ja rentouttavaa tätä iltaa!

  VastaaPoista
 4. Jaana
  Kuulostaa upeilta kynsiltä. Kyllä jäisi multa taiteilematta :)
  Kiva, että sopiva kesätuoksu on löytynyt.
  Nautitaan kesästä ja siitä suvivirrestä. Pian lähdenkin koululle :)

  Intianminttu
  Kiitos! Ja lakatuin kynsin :) Mukavaa viikonloppua.

  Emilia
  Superhyvä suunnitelma se kakku ja puutarhajuhla. Kivaa päivää teille ja nautiskellaan tästä kesäolosta :)

  VastaaPoista
 5. Minun kesäjuttu on nilkkakoru...Treson hajuvesi... ja ilman muuta lakatut varpaankynnet...:)

  VastaaPoista
 6. heips, kauniita kuvia. ja ihanaa alkavaa kesälomaa... nautitaan! :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit kuvat! Ja varmasti kauniit kynnet. Mulla on niin hirveet kynnet, etten kehtaa edes ajatella meneväni niiden kanssa kosmetologille... Mutta upeat kynnet olis upet :-)

  VastaaPoista
 8. Irmastiina
  On kiva, kun on jotain kesäjuttuja. Mulla on vuodesta toiseen ne lakatut varpaankynnet, vaikka yleensä lakkaan kylä kynsiä tosi harvoin.
  Mukavaa sunnuntaita sinne

  Laura
  Kiitos! Nyt se vihdoin alkoi se loma. Illalla käytiin vielä pojun kanssa retkellä koululla. Hän sai kaikessa rauhassa tutkia paikkoja. Salissa oli vielä koivutkin ja oli niin kesäistä ja ihanaa.
  Siu ja nautitaan

  Marsa
  Kyllä mun kynnet yleensä on ihan lakattomat ja tosi luonnolliset (lue: melkoisen hoitamattomat), enkä ollenkaan ole ekspertti niiden laittamisessa ;) Näin kesällä pitää kuitenkin vähän edes varpuloihin saada jotain kesähauskaa.
  Kivaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 9. Ihana juhlaviikonloppu on todellakin ollut! Ja kaunis ilma ja mieli hyvä ja ihana ♥ ei voi muuta kuin hymyillä :) Ja eiköhän ne lakatut varpaankynnet ole se kesäjuttu! Ja värikkäänä yleensä. Tietysti huulikiilto, aurinkopuuteri ja huoleton tukka! Ihanaa kesää!!

  VastaaPoista
 10. Sini
  Lakka varpaissa, huoleton tukka ja muutkin mainitsemasi ovat kesälook kivoimmillaan :) Viikonloppu oli niin kaunis. Mekin vielä viikonlopujen kaikkien menojen jälkeen intouduttiin eilisiltana siivoamaan terassia ja laittelemaan pojan majaa valmiiksi leikkeihin.
  Kivaa viikkoa sulle

  VastaaPoista