sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

KotonaHei! Toivon, että juhannuksesi on ollut sellainen, josta haaveilit. Meidän perheen toiveissa oli viikonloppu kotimaisemissa, kotoisassa seurassa ilman valtavia suunnitelmia. Saunahetki mummolassa, grillailua, läheisiä ihania vieraita, päiväunet sohvanmutkassa, laineiden kuuntelua rannalla ja kesän kuulostelua pihamaalla. Sellaisesta meidän juhannus muodostui.
Sain äidiltä juhannusiloksi hehkuvan pionikimpun ja  kesävieraalta  mitä kauneimmat hänen valmistamansa rasiat. Niiden täytteenä on vanhoja lankarullia, pitsejä, nappeja, nyörejä ja sakset. Toisen purnukan kannessa on vielä neulatyyny. Olen kiitollisella mielellä lahjastani, kaikista lahjoista joita sain. Yhteinen aikakin on lahja. Ompelutarvikkeiden myötä tuli muuten heti intoa järjestää kaapissa olevat langat, napit, kankaat ja muut  - ja ommella. Suunnitelmat pyörivät mielessä...
Tänään on aikeissa puuhailla puutarhassa ja palkita työmyyrät lopuksi tortilloilla. Puuhan lomassa aion nauttia kesäkukistani; betonisiin ruukkuihin upotetuista laventeleista ja anemoneista. Tykkään!

Sunnuntai-iloa Sulle,
Anu


10 kommenttia:

 1. Ilman suuria suunnitelmia vietettiin meilläkin juhannusta =) Yhdessäoloa oman perheen ja naapureiden lapsien kanssa,grillaaminen oli se suurin ohjelma =)

  VastaaPoista
 2. Mukavinta on viettää juhannusta oman pesueen kanssa ilman paineita.

  Juhannuksesi kuulosti juuri sellaiselta.

  Mukavaa pyhäpäivää sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Nina
  Kuulostaa just hyvältä. Spontaani lähestymistapa on minusta usein hyvä.

  Hanne
  Kiitos ja niin onkin. On niin kivan stressitöntä vaan olla yhhessä ja tehdä ihan sitä miltä tuntuu.

  VastaaPoista
 4. Mukava juhannus teillä ja niin oli myös meillä! Tosin koko ajan jännitettiin siskon vauvaa syntyväksi, mutta päätti pysytellä vielä masukodissaan. Pian on kuitenkin aika! Olen myös nauttinut tosi paljon puutarhatöistä:) Mukavaa sunnuntaita sinulle Anu!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kyllä kivalta teidän kotijuhannus. Itsekin suuntaan nyt katseen kotiin päin, enkä haikaile enää mökkitunnelmiin.. ennenkuin syksymmällä ;)

  Mukava kesäviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kotoisaa keskikesän juhlaa täälläkin vietetty hiljalleen ja nautiskellen♥
  Oi, mitä ihanuuksia oletkaan saanut!!
  Nyt ihmettelen ja ihastelen sateenjälkeisen paisteen pehmeyttä!

  VastaaPoista
 7. Ai että miten kauniita juttuja :)

  VastaaPoista
 8. Täytyy myöntää ettei juhannus ollut ihan semmonen kuin olin toivonut, mutta pääosin se oli silti tosi kiva. :)
  Kauniita lahjoja sait!

  VastaaPoista
 9. selma
  Kiva kuulla, että teilläkin mukava juhannus. Jännittävää tuo odotus...toivon kaikkea hyvää siskollesi ja pienelle.

  Teija
  Sinullakin on nyt kutkuttavan jännittäviä aikoja. Kaikkea hyvää loppuodotukseen! Syksymmällä pääsettekin sitten isommalla porukalla mökin tunnelmaan :)

  Tinttarus
  Kuulostaa juuri sopivan leppoisalta ja lepoa antavalta. Mukava kuulla.
  Sateen jälkeen on usein verrattoman kaunista ja raikasta.

  VastaaPoista
 10. Kodinhenki
  Kiitos minäkin tykkään tuosta lahjasta tosi kovasti :)

  Laura
  Hyvä, että silti pääosin mukava. Aina eivät toiveet ja toteutuma kohtaa mutta silloin tykkään poimia niitä onnistuneita jyväsiä joukosta. Minulla usein käy niin, että kun lataa johonkin päivään kovasti odotuksia ja pikkutarkkoja suunnitelmia, ei asiat oikein menekään toivotulla tavalla. Tykkään siksikin edetä spontaanisti.

  Mukavaa uutta viikkoa kaikille teille ystäväiset.

  VastaaPoista