keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Tuoksuja



Keräsin syreenin alta sateen maahan piiskaamia kukintoja ja tein niistä itselleni jalkakylvyn. Oli ihanan vilvoittavaa ja rentouttavaa kylvettää hyttysten pureksimia varpaita ja lueskella kaikessa rauhassa. Mieleni teki  korkata samalla kaapissa odotellut  laventelisaipua mutta päätin sittenkin säästää sen juhannussaunaan. Kääreen kuitenkin jo avasin ja ah sitä tuoksua!  Arvaa mitä mies kysyi tämän jälkeen? No, että mikä meillä haisee. En voinut kuin olla huvittunut :)

Sinulle kivaa viikon jatkoa,

Anu

ps. Kuvien latauksessa oli nyt ongelmia. Julkaisinkin varmasti viisi kertaa. Toivon kovasti, että jotakin näkyisi teille saakka.

22 kommenttia:

  1. Tulin alkuun skeptiseksi kuin näin otsikon, koska yleensä välttelen tuoksuja, jotka voivat aiheuttaa migreeniä. Tulin kuitenkin kurkkaamaan, koska kuvasi ovat niin ihania ja täytyy sanoa, että noista tuoksuista todella pidän. Tai oikeestaan rakastan:)

    VastaaPoista
  2. selma
    Kiitos selma - kiva, että tulit. Minä en myöskään ole vahvojen tuoksujen ystävä mutta näistä kahdesta ja sateen tuoksusta tykkään aikas paljon. Niin ja mäntysuovan ja pullan tuoksuista :)
    Hyvää yötä sulle

    VastaaPoista
  3. tuli oikein ikävä koti saunaa ja vihtaa kun kuviasi katselin :)
    leppoisaa viikon jatkoa sinulle!!
    jaana

    VastaaPoista
  4. Naapurin 90-v täti sai tuliaisina saippuan, jonka sisällä oli syreeninkukkaterttu. Joka kerta siellä käydessäni minun piti upottaa nenäni saippuanpalaan. Tuoksu vain voimistui, kun saippuaa käytti.

    VastaaPoista
  5. voi mikä ihanan näköinen/kuuloinen hetki sinulla olikaan! Minäkin rakastan laventelin tuoksua, ja se on kuulemma rauhoittavaa. Siksi makuhuoneen ikkunankahvassa roikkuu valkoinen sydän täytettynä kuivatulla laventelilla:)
    Ihanaa päivää sinulle<3

    VastaaPoista
  6. Ihanan rentouttava hetki! Meillä myös mies kyselee raidin käytöstä, jos olen tuoksutellut jotain laventelia sisältävää. Kumma juttu. Ja vaikka ulkona on laventelia maassa ja ruukuissa, ei ötököitä kyllä häädä. Miesten juttuja, veikkaan.....

    VastaaPoista
  7. Tuoksu kuulostaa ja "näyttää" oikein ihanalta.
    Ja tiedän, että jos siitä tykkää, on tosi nautinnollinen tuoksu.
    Ja se kyllä välittyy kuvistasi.

    Mukavaa viikkoa myös sinulle.

    VastaaPoista
  8. Kuvien kautta välittyy tuoksuja ja tunnelmia :) Kaunista.

    VastaaPoista
  9. Ne miehet, ne miehet.. ;) Omani kuuluu samaan ryhmään.

    Kauniita kesätunnelmia täällä! Taatusti rentouttava jalkakylpy. Itsekin keräilen hyväntuoksusia saippuoita, ja säästän niitä sopivaan hetkeen. Mökin saunassakin tuoksuu juuri niin hyvältä, oikein kesältä!

    Hei, aion tulevaisuudessa ommella ihan samanlaisen pöytäliinan juurikin noista ikean pyyheliinoista! Sain idean ikean family live-lehdestä. Kivan raikas kesäliina!

    VastaaPoista
  10. jaana
    Toivottavasti pian pääset saunomaan.
    Leppoisaa päivää sulle

    sirkku
    Kuulostipa hyvältä saippualta. Enkä yhtää ihmettele, samoin varmasti olisin tehnyt :)Se syreenin tuoksu vaan on niin ihana

    Lili Emilia
    Se on jotenkin rauhoittava minustakin ja makuuhuoneeseen sopii erityisen hyvin. Jostakin lehdestä (? tai jostakin...) luin vinkin, että voisi tehdä sellaisen tyynynliinan, jossa olisi pieni tasku. Taskuun voisi sujauttaa pikkuruisen laventelityynyn. Näin tyynyliina olisi helposti pestävä, kun laventelit eivät olisi kiinteästi siellä sisällä ja silti nukkuessa olisi rauhoittava tuoksu ihan nenän lähettyvillä.

    VastaaPoista
  11. Emilia
    Joo oli kyllä ihan oikein rentoutumishetki. Ja mäkin veikkaan, että miesten juttuja varmaan :) Ei ollut meilläkään eka kerta. Ihan hassua, kun minusta juuri se tuoksu on tosi levollinen ja hyvä eikä ollenkaan pistävä. Mutta tuo Raid oli kyllä ihan paras :)

    Onnenkyynel
    Kiva, että välittyi. Pienet omat hetket on aika tärkeitä. Äiti-ihmisetkin ja ihan jokainen tarvitsee omat rentoutumiskeitaansa :)

    VastaaPoista
  12. Kodinhenki
    Kiitos. Tällaiset pienet kesähetket on niitä ihanimpia.

    Teija
    Joo mistäs ne olikaan ne miehet ja mistäs naiset :) Mua vaan niin huvitti, kun minusta se tuoksu oli justiinsa ihana ja toisen mielestä oikein HAJU.
    Oi, oliko Ikean lehdessä samanlainen. Täytyykin etsiä lehti ja vilkaista. Minä olen vuosia ihaillut siinä A Home for all seasons kirjassa tuollaista liinaa (niin, no joo siinä linkissä taisinkin jo viitata postaukseen, jossa kirjan mainitsin). En sitten malttanut käyttää vanhoja pellavapyyhkeitäni kumminkaan ulkoliinaan ja päädyin Ikean reissulla noihin sinitaitaisiin pyyhkeisiin. Mietin kyllä niitä punaraitaisiakin siellä Ikeassa.
    Ompeluiloa omaan liinaasi. On kyllä kiva kesäliina ja mökillekin olisi minusta justiinsa ihana.

    VastaaPoista
  13. Ihanan idea tuo jalkakylpy! Aamusella kameran kanssa tutkailin pihaa ja surkuttelin kun syreenit ovat tosiaan varisseet melkein kokonaan. Taidanpa lainata ideaasi ja lähteä poimimaan maassa olevat kukkaset !
    Iloista loppuviikkoa sinulle !

    VastaaPoista
  14. Tämän postauksen jälkeen alkoi hurjasti tehdä mieli jalkakylpyä. :D

    VastaaPoista
  15. Kauniita kuvia... onneksi sait ne julkaistua..:)

    VastaaPoista
  16. Hei Anu, oli kiva nähdä teitä:)
    Tulin kurkkaamaan ja löysin tutun näköisen tuikkulasin. Saanko laittaa kuvan elvinashopiin, koska nuo lasit ovat siellä myynnissä? Laittaisin merkinnän, että kuva on Sinkkisangon.
    Se on hieno. Voikaapa hyvin siellä.

    VastaaPoista
  17. Riitta
    Minäkin surkuttelin mutta sitten ilakoin siitä kylvystä. Käy ihmeessä noukkimassa tuoksut talteen, huuhtele vähän (ötökät lähtee) ja sittten kylvyn sekaan. Olisivat ihania muuten ihan ammeessakin kylvyn seassa...

    Varpunen
    :)
    Varpaat vaan veden sekaan ja jotain tuoksua perään. Tulee tosi kiva olo.

    Irmastiina
    Kiitos. Vähän tällaista kesäromantiikkaa.

    Merja
    Hei! Voi sinua oli myös oikein ihana nähdä. Me molemmat tykättiin :) Se kaappi oli niin kovin jännittävä (se mitä J sai availla).
    Ja toki saat laittaa kuvan, ole hyvä vaan.
    Tykkään tuosta ihan hirmuisesti. Moneskohan tuikku on jo menossa...Nytkin palaa tuolla ja nimenomaan poika pyysi sytyttämään, joten siitä tykkää muutkin kuin minä :) Ja kukkavaasinakin ehdin jo testailla. Juhannusruusut näyttivät siinä kauniilta.
    Sinulle mukavia kesäpäiviä.

    VastaaPoista
  18. Voi olisipas tosiaan ihana idea tuo taskullinen tyynyliina. Ehkä sitä on joskus kokeiltava :)

    VastaaPoista
  19. Nämäkin väsyneet jalat tarvitsisivat nyt jalkakylvyn. ;)

    VastaaPoista
  20. Lili Emilia
    Muakin kutkuttaisi kokeilla. Olisi oikea hyvän unen liina.

    Tiina
    Ei muuta kuin jalat likoon vaan. jo pieni hetki lataa kummasti akkuja.

    VastaaPoista
  21. Juhannussaunaa fiilistellään jo täälläkin. Meillä saunotaan perinteisessä pihasaunassa kertalämmitteisen kiukaan pehmeissä löylyissä. Pihasauna tarjoaa elämyksiä myös lapsille - niin juhannuksena kuin joulunakin. http://viestitin.blogspot.com/2011/06/pihasaunan-henki.html

    VastaaPoista
  22. Aron Viestitin
    Kuulosti hyvältä. Pihasaunassa on toden totta oma tunnelmansa. Minä muistelen lapsuuden kesiä mummolan puulämmitteisessä saunassa, saunavihtoja ja kesätunnelmaa...

    VastaaPoista