keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Eteisessä


Tässä joitakin kuvia meidän eteisestämme. Viimeisin pikku-uudistukseni eteiseen on tuo hauska smile-tarra tuohon vartalopeilin yläosaan. Kotoa lähtiessään tulee yleensä vilkaistua peiliin ja silloin teksti saa hyvälle mielelle. Tuossa hyllyllä on muuten ensikenkäni pieneen vitriiniin laitettuna ja pari John W. Goldenin valokuvateosta.


Minä menen nyt juomaan pannullisen höyryävää teetä ja sen jälkeen aion painaa vähän kangasta. Päiväuniajasta otetaan täällä siis kaikki irti. Aamupäivä vilahti ystävän luona lasten kanssa peuhatessa ja leikkiessä ja illaksi kotitöitä piisaa. Nyt varastan itselleni tovin hemmotteluaikaa.Mielellä hyvällä,


8 kommenttia:

 1. Ihana tarra! Varmasti tulee hymy huuleen!

  VastaaPoista
 2. Hei Vekarus! Noita tarroja oli Elvina Interiörissä monen moisia esim (love, cute, wc, dream...). Kaikissa oli mukana hakasulkeet. Tarroja oli myös beigen värisenä. Minusta se dream -tarra olisi kanssa ihan passeli vaikka makkariin.

  VastaaPoista
 3. Kaunista!!
  Hymyn helmeilyä syksyisiin hetkiin!!

  VastaaPoista
 4. Ihana tarra minustakin! Hymyilin heti! :D
  Kivoja tauluja ja suloiset ensikengät tallessa.
  Sait minutkin hyvälle mielelle! Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Tinttarukselle:
  Kiitos ja sitä samaa sinulle! Vieläkin olen tästä syksystä ja syyssäistä ihan innoissani. Monen monta kynttilää olen jo loppuun polttanut. Nautitaan iltahetkestä.

  Sarille:
  Tuntuu mukavalta, jos saa kuljetettua hyvää mieltä eteenpäin:) Meillä on täällä hauska iltahetki meneillään; olkkarin lattialla laiduntaa lauma eläimiä (gebardista kanaan ja kaikkea siltä väliltä). Muovieläimille on rakennettu liukumäki tuolista, jotta niilläkin olisi hauskaa. Ja minulla on keittiössä levällään vastapainettuja verhokankaita. Kivaa iltaa sullekin!

  VastaaPoista
 6. Kaunis sisääntulo! Ja suloiset kengät. Harmi, ettei omia popoja ole enää olemassa.

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Jostain tupsahdin tänne blogiisi ja kauniita kuvia tämä onkin tulvillaan!:)) Olet vasta aloittanut bloggailun, joten tervetuloa tänne mukavaan blogimaailmaan!:))

  VastaaPoista
 8. Teijalle:
  Kiitos! Harmi tosiaan, että poposi ovat kateissa. Minulle tuli ainakin ihan nostalginen olo juuri siitä, että näillä MINÄ olen ihan pienenä tarponut. Ehkä sinun vauva-ajastasi on tallella jokin muu vaatekappale tai valokuvia sinusta ensikengissäsi. Niitä kuvia sitten vaan vaikka mustavalkoisiksi versioiksi ja hauskoihin kehyksiin.
  Mukavaa viikonloppua sulle!

  Margelle:
  Kiitos, viihdyn täällä blogimaailmassa jo hienosti. Ensin kyllä arastelin tätä juttua. Kannustusjoukot saivat minut kuitenkin liikkeelle. Onneksi, nimittäin mukavaa tosiaan on :) Kiva kun kävit ja jätit terveiset. Iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista