keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Kukkia ja kuvioita

Kuivasin kesäkukkasia. Sitaisin pellavanarulla kiinni kimpun valkoisia kaunokaisia ja roikuttelin päivän jos toisenkin. Nyt kimppu on kuivanut ja saa suloisuudellaan minut vallan hyvälle mielelle. Minulla vaan ei ole aavistustakaan tuon kukkasen nimestä. Tiedän kyllä, että kukka on tuiki tavallinen... Osaisikohan joku valaista asiaa?

Täällä viikolla olen puuhaillut muutakin mukavaa. Ompelin valkoisen pellavatyynynpäällisen ja innostuin vielä painamaan siihen kuvioitakin. Sinooperin sabluunalla tuli ihan kivaa jälkeä. Muokkasin kuviota käyttämällä samaa sabluunaa kolmasti ja lisäsin kuvion tyveen vielä pienen osasen. Reunojen raidat syntyivät helposti maalarinteippiä apuna käyttäen. Innostavaa puuhaa tuo painaminen! Unelmoin oliiviseppeleen muotoisesta sabluunasta mutta harmikseni en ole sellaista valmiina löytänyt. Tai löysin kyllä yhden mutta hinta läheni kuuttakymmentä euroa ja kuvio oli liian suuri tyynynpäällisten kuviointiin. Jatkan etsintöjä. Ehkä vielä löydänkin sopivan.

Ai niin - meillä myös leivottiin eilisiltana makoisa amerikkalainen omppupiirakka. Pienet kädet auttoivat äitiä kovasti ja varmasti juuri siitä syystä piirakasta tuli kerrassaan makoisa.

Omenaisia hetkiä sinunkin päivääsi toivotellen,

Anu
ps. Piti ihan tänne tulla vielä huikkaamaan yksi kuuluminen. Minä olen aamusuihku -ihminen. Mutta tänä iltana, ihan äsken, kävin piiiitkässä kuumassa suihkussa. Niin pitkässä ja niin kuumassa, että suihkusta astui ulos possunpunainen nainen. Lämpimään pyyhkeeseen kääriydyin, onnellisia ajattelin ja villasukat jalkaani vedin. Aika hyvä on nyt olla. Mies ei muuten vielä ole huomannut, että keittiössä onkin possunpoika...nöf, swiik. Nyt kutsuu unoset.

2 kommenttia:

 1. Minullakin roikkuu kuivattuja kukkia
  rappujen alla iloa tuomassa!!!
  Viimeisimmät roikkuvaiset ovatte hortenssianoksat,jotka saimme naapurinrouvalta
  synttärituomisina..
  Tuota sinun väsäämään tyynyä on kyllä aivan pakko vähän kehaista!!
  Kerrassaan komia tuli siitä!!!
  Noitahan voisi tehdä sängynpäälliset ja sohvanpielustat täyteen!!!
  Minä olen hirmuisen kova saunojamamma!!
  Istun löylyjen lämmössä varvase ilta.
  Leppoisissa ja tuoksuvaisissa löylyissä!!
  Ammeeseenkin silloin tällöin pulahdan...
  Onhan näitä mukavaisia tapoja ja juttuja,joilla itseään hellittelee ja lellittelee...
  Niitä pitää olla,jotta elämä maistuu ja saa hymyn herkäksi!!!
  Innostavia tuokioita sinulle toivottelen ja kipittelen pyykkikoneen tyhjennykseen!!!
  Ja toivon myös,
  että kaipaamasi oliiviseppele-sapluuna löytyy pian ja vielä huokealla hinnalla alennusmyynti-korista!!!=O)

  VastaaPoista
 2. Katinkaiselle:
  Heipparallaa!
  Vai hortenssioita. Ah - minä niistä kyllä tykkään!! Luumun ja oliivin väriset ovat ihan suosikkejani varsinkin kuivattuna.
  Kiitos kehuista :) Minusta tyynyjä on mukava ommella ja sitä minäkin toivon, että alekorista sen sabluunan löytäisin...tai edes jostain korista. Saisin sitten painaa ja ommella, ommella ja painaa.
  Täälläkin pyykkikoppa huhuilee pesijää, muttei sellaista tänään tästä huushollista löytynyt. Ehkä huomenna, varmasti huomenna. Tänä iltana viihdyin vetelänä villasukissa ja päivällä pihalla uusissa ihanissa saappaissa. Miten muuten voi saappaista saada niin paljon iloa irti??

  VastaaPoista