perjantai 4. syyskuuta 2009

S.y.y.s.
Tänään tarvittiin syysvarusteita. Olin siitä kaksivuotiaani kanssa ihan yhtä innoissaan!

Tuossa keltaisessa sadetakissa minä tallustelen sadesäällä. Ja noilla saappailla tarvon lätäköstä toiseen. Plits pläts. Eikä pitkävartisia villasukkia sitten voita mikään!

Huomenna tapaan ystävän. Ystävän, jonka kanssa ollaan kuljettu jo kolme vuosikymmentä yhteistä matkaa. Hänen kanssaan on posliininukkeja hoivattu ja syöty litroittain banaanijogurttia. Hänen kanssaan on kirjeitä salakielellä kirjoitettu ja monet hevosleikit leikitty. Hänen kanssaan myös katsoin lapsena ensimmäistä kertaa elokuvan "Singin' in the rain" ja sitä elämystä on vaikea unohtaa. "I'm singing in the rain, just singing in the rain. What a glorious feeling, I'm happy again...."

Ilon pisaroita viikonloppuusi,

Anu
ps. Olen vähän heikkona kumppareihin. Nämä Noa Noan saappat ovat juuri sopivan pitkävartiset maastoon. Kaupungissa taas nautiskelen sadekeleistä punaisissa matalavartisemmissa saappaissani.

7 kommenttia:

 1. Sataispa taallakin jo vetta!!!
  Edellisen postauksen tyyny tosi kiva.Minulla ei koskaan ole ollut karsivallisyytta painaa mitaan kankaalle.
  Kivoja juttuja naemma saa aikaan...

  VastaaPoista
 2. Hei Lisay!
  Kiitokset ja terveiset sinulle! Ja elellään sateen toivossa. Tänään on täälläkin kuivaa ja ilma on tuulesta huolimatta vielä kesäisen oloinen. Meillä ollaan oltu pihatöissä. On sitä siinäkin ollut saappaille käyttöä :)

  VastaaPoista
 3. Hei Anu,

  löysin mutkitellen kauniiseen blogiisi! Ihania kuvia ja positiivista tunnelmaa.
  Liityn lukijaksesi, jos se sinulle sopii!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Minäkin täällä ekaa kertaa ihailemassa blogiasi!

  VastaaPoista
 5. Heipsistä Sarille,
  Tottahan toki se sopii. Mukavaa, että liityit! Minä nautin tosissani kaikista arjen pienistä iloista ja niistä täällä useimmiten kirjoittelen. Positiivisuus kantaa pitkälle. Toivon sinullekin mukavaa ja virkistävää viikonloppua. Täällä meinaan ruveta keittelemään omppuhilloa...

  Hei myös Piialle,
  Tervetuloa toistekin! Hauskaa, että kävit.

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija täällä myös! Kaunista kaunista blogissasi!

  VastaaPoista
 7. Heippanen Teijalle!
  Kiva kun löysit tänne, niin minäkin löysin sillä tavalla sinun luoksesi. Onpa teillä ihana huvila ja sinulla viihtyisä blogi! Omenahommissa ollaan näemmä molemmat tällä viikolla :)

  VastaaPoista